Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Halsrør, sort

ID: 393178

179 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
  • sort
  • blå
  • blå
  • farverig
  • grå
  • violet
  • orange
  • sort
  • sort
  • sort
  • sort/grøn
  • turkis
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering fra 4-6 arbejdsdage

Beskrivelse af

P.A.C. Halsrør, sort

Den komfortable Multitube af 100 % merinould er et naturprodukt med høj funktion og behagelig komfort i utallige varianter. Den er meget behagelig, let, meget åndbar og særdeles nem at passe på og har et minimalt pakmål. Takket være de særligt fine fibre af merinould er den bløde P.A.C. Merino er stadig varmt og tørrer alligevel ekstremt hurtigt. P.A.C. Merino er ligesom mikrofiberversionen sømløst strikket og meget strækbar. Den kan derfor godt bæres under en hjelm. P.A.C. Merino er vandafvisende og absorberer i modsætning til uld ikke fugt. Til alle sportsaktiviteter har den fordel, at merinostoffet har en lugthæmmende egenskab. Desuden garanterer P.A.C., at den anvendte merinould er 100 % mulesing-fri. Desuden garanterer P.A.C., at den anvendte merinould er 100 % mulesing-fri.

P.A.C. Merino er fremstillet i Tyskland og af merinould af høj kvalitet. Desuden er den fremstillet med naturlige farvestoffer, så der anvendes ingen kemikalier i farvningsprocessen. Det funktionelle naturprodukt giver en behagelig bærekomfort med mange anvendelsesmuligheder under dine udendørs aktiviteter. Merinould køler om sommeren og varmer om vinteren, hvilket giver en fremragende termoregulering. På grund af dets naturlige antibakterielle egenskaber hæmmer det lugtgener. P.A.C. Merino Nature har også en høj åndbarhed og en høj UV- og vindbeskyttelse. P.A.C. Merino er udelukkende fremstillet af merinould og er fri for mulesing.

Instruktioner til brug af PAC Maske: Du starter med P.A.C. tørklædet og trækker simpelthen det multifunktionelle klæde helt over hovedet og op til halsen. Derefter tager du fat i den øverste ende af den multifunktionelle klud med begge hænder og trækker den over hagen, munden og derefter også over næsen. Derefter kan du køre fingrene langs kanten af P.A.C. Sjalet og træk det på plads, så det er behageligt at have på. P.A.C. Hverdags- og sportsmaske er nu klar.

100% merinould: har en særlig fin fiber i forhold til almindelig uld. På grund af de ekstreme vejrforhold, som merinofårene udsættes for i naturen, har ulden en ekstremt termoregulerende effekt og er i stand til at transportere fugten væk fra kroppen særligt hurtigt. Dette skaber et varmende beskyttende lag for kroppen, selv når den er våd. I modsætning til almindelig uld kradser merinould ikke, selv når den er våd. Merino er derfor særligt velegnet til at blive båret direkte på huden. Samtidig kan merinould også bruges meget godt i varmt sommervejr, da den høje åndbarhed har en kølende effekt. Merinould er i dag en af de mest efterspurgte fibre på markedet takket være sin naturlige solbeskyttelsesfaktor, behagelige fornemmelse og brandmodstandsdygtighed.

Plantefarvestof: P.A.C. lægger stor vægt på bæredygtighed, hvilket er tilfældet med de klude, der er farvet med naturlige farvestoffer. Der anvendes ingen kemikalier i farvningsprocessen. Merinostofferne af høj kvalitet giver derfor ikke kun den højeste komfort, men er også 100 % naturlige.

Sømløs og elastisk
Takket være det sømløse design kan P.A.C. Wonder Cloth kan bæres i mange variationer på hele hovedet - uden at efterlade trykmærker. Det er også muligt at bruge den under en ride- eller motorcykelhjelm. Takket være en specielt udviklet strikkeproces er P.A.C. meget strækbar og slides ikke.

Termoregulerende
P.A.C. Original er termoregulerende med en meget tynd merinofiber. Takket være en særlig strikkeproces i kombination med den raffinerede merinofibre absorberer kluden sved og fugt godt og afgiver dem direkte tilbage til omgivelserne.

UV- og vindbeskyttelse
P.A.C. Original er den perfekte ledsager til alle vejrforhold. Den integrerede UV- og vindbeskyttelse beskytter nakken og hovedet under alle udendørs aktiviteter.

Lugtkontrol
Med SilverPlus har P.A.C. også valgt et af verdens førende produkter til antibakteriel efterbehandling. P.A.C. lægger naturligvis også stor vægt på at anvende økologisk uskadelige materialer på dette område og skaber således en antibakteriel klud, der modvirker dannelse af lugt og bakterier.

Meget åndbar
P.A.C.-klædet er meget åndbart på grund af det tynde materiale og tynger derfor ikke ned. Det gør den til et nyttigt tilbehør til sport og fritid, selv på varme sommerdage.

Oeko-Tex Standard 100
Det er særlig vigtigt at undgå skadelige stoffer, da produkterne bæres direkte på kroppen som det første lag. Produktion i henhold til tyske standarder og undgåelse af unødvendige transportveje beskytter miljøet. Af hensyn til P.A.C.s medarbejderes og kundens sikkerhed blev ikke kun selve produktet, men også alle 9 komplekse produktionstrin certificeret i henhold til Oeko-Tex Standard 100. Alle P.A.C. tekstiler bliver regelmæssigt testet for skadelige stoffer af uafhængige institutter for at sikre, at produkterne ikke kun føles gode, men også er 100 % hudvenlige.

Detaljer

 • Funktionelt naturprodukt, bæredygtighed og økologi på højeste niveau
 • Behagelig bærekomfort, super blød, ingen kradsende fornemmelse
 • Mulesing-fri
 • Naturlige antibakterielle, lugtneutraliserende egenskaber
 • Kan bruges som hårbånd, maske, hætte, tørklæde, pandebånd, balaclava, pirattørklæde
 • Naturlige farvestoffer, ingen brug af kemikalier i farvningsprocessen
 • Hovedets omkreds: Unisize, standard voksen størrelse, elastisk materiale
Vedligeholdelsesinstruktioner
30°C mild wash Do not iron Do not bleach Do not dryclean

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Pendler, Livsstil/Bycykel, Vandring / Trekking, Alpint skiløb, Alpint skiløb - Offpiste, Langrend/Nordics, Skøjteløb, Ski Touring, Snowboarding, Snesko, Livstil / Hverdag, Trailløb, Løb
Køn
Herrer, Damer
Type
rørformet tøklæde
Vigtigste oplysninger
Sæson: Sommer
Materiale
Materiale: 100% uld
Funktioner
Egenskaber: åndbar, lugthæmmende, temperaturregulerende, såmløs, varmende
Dimensioner
Dimensioner L x B: Tøjstørrelse ca. 24 cm bred, 50 cm høj
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater: STANDARD 100 by OEKO-TEX
Modelår
2021
Produktnummer
393178

Video

Kundeanmeldelser

5.0
5 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
5
Ryd alle filtre
P.A.C. Halsrør, sort sort
Stefan
Behagelig og varm
Oversat fra Tysk Til originalen
meget behagelig at have på, blød og tynd og stadig varm
08.01.2021
P.A.C. Halsrør, sort sort
Max
Bedste merino
Oversat fra Tysk Til originalen
1a
24.11.2020
P.A.C. Halsrør, sort sort
Angela
stort tørklæde
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg ville købe igen.
05.10.2020
P.A.C. Halsrør, turkis turkis
Chatzi
Fantastisk klud
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg bestilte denne slangeforbindelse i koronatider. Du kan bære det på din hals hele dagen, og det er behageligt, selv på varme dage. Om nødvendigt trækker jeg den over min næse, og det forstyrrer ikke vejrtrækningen. Hvis den er lidt løs, skal du dreje den lidt over din næse. Om aftenen vasker jeg det for hånd med et funktionelt rengøringsmiddel. Det tørrer hurtigt hurtigt. Når du cykler, beskytter det mod kold vind. Jeg bestilte det også i Bordeuxrot. Begge fantastiske farver!
12.06.2020
P.A.C. Halsrør, blå blå
Richard
Meget god kvalitet
Oversat fra Tysk Til originalen
hurtig levering god kvalitet, ville jeg købe igen
28.05.2020