Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Outwell

37 Produkter
Outwell

Outwell: Alt til cykelferien

Outwell er et outdoorbrand med hovedsæde i Danmark, og som derfor er perfekt tilpasset de danske forhold samt den danske mentalitet. De producerer alt fra telte til soveposer og til madlavningsudstyr, og særligt fællesskab og familieliv er centrale temaer for Outwell. Elsker du derfor cykelferier med familie og venner, vil du helt sikkert kunne finde det rette udstyr hos Outwell.

Outwell outdoorudstyr
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Outwell har gjort campinglivet endnu mere komfortabelt

Det gælder om at finde balancen, når man designer telte og campingudstyr; på den ene side skal tingene nemlig være skabt til udendørsbrug på den ""primitive"" måde – altså, på den fede, friluftsagtige måde. På den anden side må der også gerne være lidt luksus over komforten. Camping er nu engang autentisk, originalt og hyggeligt, når det foregår i pagt med naturen. Det er på græsplæner, jordbunde og andre underlag, hvor man rigtigt mærker forskellen fra at sove i egen seng. Det er også charmen og meningen med camping; at man bor funktionelt og praktisk på den plads, man nu engang har til rådighed. Outwell Appetizer 1 BurnerDanske Outwell har siden 1995 løftet traditionel camping op på et nutidigt niveau uden at gå på kompromis med den stemning og sjæl, der er forbundet med at sove i naturen. Firmaet er også kendt for to andre mærker – Easy Camp og Robens. Outwell er storebroren med mest erfaring indenfor branchen, og det er også det mest innovative af dem alle. Det betyder ikke, at de to andre mærker ikke er det, for der er en rød tråd gennem alle tre mærker. Med Outwell får du nogle campingprodukter, der er så stærke og veludviklede, at de kan holde til camping i udlandet, hvor klimaet og terrænet ofte er ret anderledes.

Tag på camping og få uforglemmelige øjeblikke med hjem

I Danmark har vi nærmest taget patent på ordet ""hygge"". Det er en stemning, som også kan bruges om campinglivet, da det også er indbegrebet af socialt samvær. Ejerne bag Outwell vil dog mere end blot at følge strømmen, hvilket de mange innovationer og nyskabelser er de sande beviser på. Det er i form af campingudstyr og tilbehør, der øger komforten, og gør tingene lettere og mere funktionelle, hvilket er utroligt vigtigt. At slå telt op og pakke ud og ned er nemlig også en del af den samlede oplevelse, og her gør de veludviklede items fra Outwell campinglivet sjovere og nemmere. Alt er gennemtestet helt til bunds i særlige testcentre, der udfordrer produkterne i vind og blæst. Samtidig er mærket eminent gode til at inddrage kunder og sociale medier, så man får en fælles forståelse for de nyeste campingprodukter på markedet. Takket være de mange års erfaring på CV'et er mærket i dag komplet indenfor alle de produktgrupper, som er aktuelle for en optimal campingtur. Det er alt fra liggeunderlag og soveposer, til telte, gasblus, møbler og kogegrej. Dermed er du sikret den bedste cykelferie i samarbejde med Bikester samt dansk campingdesign.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes