Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Osprey

80 Produkter
Osprey

Osprey: For kendere

Da han var kun 16 år, udfærdigede Ospreys grundlægger og chefdesigner Mike Pfotenhauer sin første rygsæk. Efter han over flere år havde håndsyet rygsække til passionerede bjergbestigere, begyndte han i 1987 med salg i større stil. I dag tester han stadig ethvert produkt, således den højeste kvalitet er garanteret.

Rygsække fra Osprey
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Når oppakningen skal sidde perfekt

Man bruger ofte den samme rygsæk i mange år, uden at tænke over, at tingene altid kan gøres bedre. Men en solrig dag i 1974 besluttede Mike Pfotenhauer sig for at sætte sig til symaskinen og designe sin helt egen model med plads til alt, hvad man skal have med på tur. Den blev hurtig beundret af venner og familie, og i dag er Osprey et verdenskendt mærke med speciale i tasker og rygsække.

Skån ryggen, når du er ude at cykle

Ens oppakning betyder utrolig meget, når man er afsted på to hjul.Osprey Rev Solo Det gælder om at finde den perfekte balance, så man kan holde ud at cykle med forskellige typer tasker. Det hele afhænger naturligvis af, hvordan man cykler og dermed af, hvor meget man skal have med sig. Amerikanske Osprey har specialiseret sig i at designe tasker til alle mulige ting, og en af kategorierne er specifikt udviklet til cyklister. Normalt kan man læsse cyklen med tasker eller anhænger, og dermed lade den bære de tunge pakkenelliker, men uanset hvad, så har man brug for en rygsæk. En almindelig hverdagsrygsæk kan godt være klodset og upraktisk, men med kollektionerne fra Osprey får piben en anden og bedre lyd. Her gør designerne nemlig brug af professionelle rytteres erfaringer, så hver en taske er specialudviklet til de bevægelser, man nu engang laver, når man sidder i sadlen. Osprey Raven 10Det betyder masser af komfort og brugbare finesser og funktioner, som gør det endnu mere motiverende at tage cyklen istedet for bilen.

Bliv en gladere cyklist!

Man kan nu engang bedre nyde en cykeltur, når oppakningen er på plads. De mange forskellige størrelser og designs har alle sammen de dynamiske og funktionelle looks tilfælles, som på ergonomisk vis sidder tæt på kroppen, og dermed følger ryggens bevægelser. Det gælder både, når det går opad eller nedad, og uanset om det er på MTB, racercykel, citybike eller alle mulige andre modeller. Osprey skaber den ene lækre taske efter den anden. Det er letvægtsmaterialer i premium-kvalitet, som sammensættes i en blanding af ægte håndværk og innovative metoder. Taskerne er blandt andet designet med vandpose og slange, rygstykke med ventilation, masser af smarte lommer, der er nemme at komme til, funktionelt mavebælte med lynlåse, en lille klik-anordning til at spænde hjelmen fast med samt masser af andre top-komfortable detaljer, der gør Osprey til et sandt yndlingsmærke. Mærket har endda været så flinke at designe en packsizer-app, hvor man kan ‘prøve’ taskerne online, hvilket er et kæmpe hit. Så lad dig rive med af populariteten og se hele sortimentet her på Bikester.dk.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes