Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Ortler (127 Produkter)

Pris (kr.)

  • -
    Anvend

Kundeanmeldelser

Valgt:
Ortler

Ortler: Traditionelle hverdagscykler

En cykel fra Ortler er meget mere end blot en brugscykel. En Ortler bevæger horisonten og følelserne i hverdagen og på tur. Ortler cykler er pålidelige og robuste ledsagere til kvalitetsbevidste hverdags- og turryttere. Hos Ortler er man overbevist om, at funktion, tradition og design hører sammen for at kunne opfylde de højeste krav til komfort, køreglæde og holdbarhed. Denne forkærlighed for kvalitet og tradition kan ses i alle Ortlers cykler. De afspejler en lækker elegance og en gedigen æstetik ved de højeste krav til kvalitet og funktion.

Cykler fra Ortler
Sorter efter
Side 1 af
3
 
Sorter efter
Side 1 af
3

Ortler - Slidstærke cykler til alle

Hvis du leder efter den helt rigtige cykel, er det værd at se på vores store udvalg af cykler af mærket Ortler. Vi er stolte af at kunne præsentere disse cykler, der er mere end blot i orden. Køber du dette mærke igennem os, opnår du markedets højeste kvalitetsniveau til branchens bedste priser. Hos Bikester.dk har vi alle årene satset på kvalitet, en satsning vi mener kan betale sig for alle parter. Når du køber kvalitet, så holder dit produkt, og dermed er det langt billigere at investere i kvalitet fra starten. Når vi samtidig tilbyder de fordelagtige priser på den høje kvalitet, som vi gør, så er der ingen grund til at vælge andet end det bedste.Ortler Detroit EQ

Forrygende cykler til fordelagtige priser

Det er fordi vi bygger vores succes på glade kunder, at vi er villige til at tilbyde de meget fordelagtige priser, vi tilbyder. Du kan betragte os som en samarbejdspartner, der kan sikre, at du er godt kørende, og at du får mest muligt ud af din investering. Vi sætter en ære i at levere løsninger, der kan betale sig for vores kunder, og med viljen til at yde det ekstra der skal til, for at kunne tilbyde branchens bedste cykler til branchens mest fordelagtige priser, er det netop, hvad vi gør. Med os som sparringspartner på dit cykel køb er du sikret markedets højeste kvalitetsniveau til fordelagtige priser.

Ortler er vejen frem

Med evnen til at producere cykler i højeste kvalitetsniveau til en pris der er til at betale, er Ortler et firma, der er værd at holde øje med. Deres sans for enkelthed og funktionalitet går godt i spænd med de enkle og smukke designs. Det er et mærke vi er meget stolte af at forhandle og med gode personlige kontakter til firmaet, kan vi indhente cyklerne til meget fordelagtige priser. Dermed er vi den sparringspartner du har ledt efter, hvis du ønsker at få mest muligt for dine penge.

Holdbarhed og skønhed

Cyklerne er af ren skønhed og kvalitet kombineret i et og samme produkt.Ortler GrandtourerIgennem årene har de været i stand til at forny sig, samtidig med at de har holdt fast i den høje kvalitet, og det er netop derfor, at vi hos Bikester.dk har valgt at samarbejde med dem. Det er et samarbejde, der bærer frugt, ikke blot for dem og os, men især for de kunder, der kan nyde godt af de unikke løsninger, vi i fællesskab tilbyder.Med os som sparringspartner kan du sikre dig en cykel til dig selv, eller en til hver i familien, til en pris der er til at overkomme, samtidig med at du får markedets højeste kvalitet og en cykel, der holder langt ud i fremtiden.

Ortler er et firma man lægger mærke til

Med evnen til at skabe cykler der holder i mange, mange, år, til en pris der er til at betale, er Ortler et af de mærker, der bliver set langt efter i cykelindustrien. Igennem en effektiviseret produktion har de opnået, at kunne skabe den høje kvalitet igen og igen, uden at priserne løber løbsk. Det er et mærke vi meget ofte anbefaler vores kunder, og et mærke vi er stolte af at forhandle. Da vi bygger vores succes på tilfredse kunder, er det et samarbejde, vi varer om, og med løbende opdateringer af vores hjemmeside, ved du altid hvad der nyt fra denne kant, hvis du følger med på vores side.

Find de mange forskellige cykler på vores hjemmeside

Hvis du er interesseret i at se mere, er vores hjemmeside stedet at kigge. Her kan du se de mange forskellige designs, og priser, og danne dig et overblik over dine muligheder. Vi er glade for at kunne præsentere en spændende hjemmeside, der samler de mange tråde i cykelindustrien. Uanset hvad du er ude efter, er dette stedet at sætte dig ind i de mange muligheder, der er på markedet og med os som sparringspartner på dit køb, er du sikret, at du får mest muligt ud af din investering.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!