Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Ortler

Ortler Wien E-citybike 7-trins sort (2018)

17.479 kr.
12.119 kr.
- 30%
Inkl. moms, Gratis levering
Beregn størrelse | Geometri
Vælg venligst stelstørrelse

Klik på "størrelsestabellen" for at finde din rigtige størrelse

  • 40.000 produkter 500 mærker
  • 100 dages Gratis retur
  • Gratis levering fra 499 kr.,
    cykler fra 3.995 kr.6
Produktbeskrivelse

Bemærk: Cyklen har et unikt serienummer indgraveret i stellet, som godkendes af de fleste forsikringsselskaber. Vi anbefaler dog at forsyne cyklen med et dansk stelnummer.

Ortler Wien 7-speed er en 28" e-citybike med førsteklasses motordrev fra Bosch til en fordelagtig pris.

Boschs intelligente nye, elektriske motordrev er placeret lige i hjertet af Ortler Wien med op til 250 watt og et 300 Wh li-ion batteri placeret under bagagebæreren. Denne model oplades til 80% på mindre end 2,5 timer og er i stand til at dække længere afstande (op til 95 km) og erobre stejle stigninger takket være kraften fra moderne e-power.

Intensiteten af pedalhjælpen kan frit vælges fra fire niveauer - via styret. Afhængigt af mængden af pedalhjælp, du bruger, kan du påvirke elcyklens rækkevidde. Displayet sørger for, at du altid kan holde øje med dit batteriniveau

Ramme, gaffel og alle andre dele er omhyggeligt udvalgt med henblik på at give dig en jævn og behagelig køreoplevelse. En behagelig oprejst siddeposition giver dig mulighed for altid at holde øje med vejen. Suntour-fjedergaflen og sadelpinden bidrager til yderligere kørekomfort.

E-drevet suppleres af et robust 7-speed Shimano Nexus navdrev. V-bremser på for- og baghjul samt fodbremse sikrer, at du altid har den højeste bremsekontrol i trafikken. Skærme, et robust støtteben, permanent monteret AXA LED-belysning og letrullende Schwalbe Road Cruiser-dæk fuldender denne elcykel.

På grund af den lave placering af drevet har Ortler Wien med sin diamantramme en optimal vægtfordeling og føles som en klassisk cykel - bare lidt hurtigere. Assistance ydes kun, hvis du virkelig har brug for det. For at maksimere effektiviteten, slukker motoren automatisk, så snart brugeren stopper med at træde i pedalerne. Sensorer til hastighed, pedalkraft og kadence matcher optimalt motorhjælpen med din individuelle køreadfærd.

Den moderne Ortler Wien er den perfekte cykel til dine daglige byudflugter.

Detaljer

  • let og robust aluminiumsstel med lav indstigning
  • 7 indvendige navgear med fodbremse
  • høj sikkerhed med 3 bremser
  • batterirækkevidde op til 95 km
  • pedaler medfølger
Detaljer

10 års garanti

Ramme

10 års rammegaranti

På cyklen og dens dele og overflade gælder en garanti på 2 år. Typiske sliddele er undtaget fra denne garanti. Desuden yder Bikester frivilligt en ekstra 10-års garanti fra købsdatoen til den oprindelige ejer af en VOTEC, Serious, Vermont, Fixie eller Ortler cykel (undtagen VOTEC VRC, der har en garanti på 6 år på ramme og gaffel). Denne garanti omfatter rammen og gælder en reperation eller en ombytning med en efterfølger, og omfatter ikke eventuelle følgeomkostninger såsom fragtomkostninger og installation. Undtaget er skader på grund af forkert brug som f.eks. hop, spring, fald, overbelastning og forsømmelse. Garantien er ugyldig, hvis der er sket uautoriserede ændringer af rammen og ændring/tilføjelse af yderligere komponenter.

Bosch Active

Active Line er perfekt for alle, som lever et aktivt liv. Motoren leverer harmonisk kraft og garanterer en sikker køreoplevelse. Et intelligent sensor-koncept sørger altid for den rette mængde support. Motoren findes også med fodbremse.

Range

Hvor langt rækker mit batteri? 
Kan jeg køre 50 eller 120 kilometer på en fuld ladning? For en elcyklist er dette vigtig information og fabrikanterne gør deres bedste for at estimere og angive de faktiske intervaller for, hvor langt du kan køre på et fuldt opladet batteri. I praksis afhænger den maksimale rækkevidde af flere faktorer. Udover selve motoren spiller energitæthed en rolle (400 eller 500 Wh). Derefter håndtering og batteriets alder, men også førerens vægt, siddeposition, kørestil (startfrekvens, kadence) og valgt hjælpeniveau (Eco, Tour, Sport, Turbo). Sidst men ikke mindst har terræn (op ad bakke eller fladt), underlag (asfalt eller sti), vindmodstand og dækmønster indvirkning på rækkevidden. Derfor er det yderst vanskeligt at levere nøjagtige og pålidelige oplysninger. 

Specifikationer
Type
E-Bike 25km/h  
Tilsigtet brug
E-trekkingcykel  
Hjulstørrelse
28  tommer
Vægt
22.12  kg (ca.)
totalvægt
120  kg (ca.)
Leveringsomfang
Pedaler medfølger: Yes  
Ramme
dæmpermærke: uden dæmper
Design: Diamant
Materialetype: Aluminium
Motor
Mærke: Bosch
Model: Active 
Type: Centermotor
Ydelse: 250 Watt
Batteri
Model: Bosch Power Pack
Type: Lithium-ion
Energitæthed: 300 Wh
Ydelse: 36/8,2 Volt/Ah
Forventet levealder: 1000 ladecyklusser
Opladningstid: 4.5-7.5 t
Batteriplacering: Rammebatteri
Display
Bosch Purion  
Ladeapparat
Type: Bosch-hurtiglader 2A
Spænding: 230 Volt
Input: 460 Watt
Rækkevidde
50 -100 km
Gaffel
Design: Suspension fork
Mærke: Suntour
Type: CR-7V
Fjedergaffel
Fjedring: 40 mm
Gear
Drevtype: Internal geared hub
Antal gear: 7
Mærke: Shimano
Type: Nexus 7
Geargreb
Mærke: Shimano
Type: Nexus 7
Kranksæt
Mærke: Miranda
Type: til Bosch, 170 mm
Gearhjul 1: 38 tænder
Krankboks
Type: integreret  
Kæde
Mærke: KMC
Type: Z510RB
Kassette
Mærke: Shimano  
Forbremse
Mærke: Shimano
Type: BR-T4000
Bremsesystem: V-brake
Bagbremse
Mærke: Shimano
Type: BR-T4000
Bremsesystem: V-Bremse, fodbremse
Bremsegreb
Mærke: Shimano
Type: BL-T4010
Styr
Mærke: Kalloy
Type: HB-RB11, 680 mm
Design: Riser bar
Materiale: Aluminium
Håndtag
Topeak GC10-SD  
Frempind
Mærke: Kalloy
Type: ASDC1
Design: A-Head
Materiale: Aluminium
Sadel
Selle Bassano Volare  
Sadelpind
Design: Patent post
Diameter: 27.2 mm
Type: Polygon
Materiale: Aluminium
Fornav
Mærke: Shimano  
Bagnav
Mærke: Shimano
Type: Nexus
Fælge
Mærke: Schürmann
Type: Yak-19
Materiale: Aluminium
Design: Hollow chamber
Eger
Niro 2  
Fordæk
Mærke: Schwalbe
Type: Road Cruiser
Størrelse: 28 tommer
Dækbredde: 42 mm
Særlige egenskaber: Reflex, Punkteringsbeskyttelse
Bagdæk
Mærke: Schwalbe
Type: Road Cruiser
Størrelse: 28 tommer
Dækbredde: 42 mm
Særlige egenskaber: Reflex, Punkteringsbeskyttelse
Pedaler
Wellgo LU895DU  
Bagagebærer
Mærke: Standwell
Materiale: Aluminium
Støtteben
Design: Bagpå  
Skærme
Materiale: plastik  
Luftpumpe
ja  
Forlygte
Mærke: AXA
Design: LED
Type: Echo 15 til cykel, 15 Lux
Baglygte
Mærke: Trelock
Type: LS611
Ringeklokke
ja  
Køn
Unisex
Modelår
2018
Varenummer
739060
Video
Bedømmelse
4.9
13 bedømmelser
5 stjerner
12
4 stjerner
1
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
16.11.2018
Objekt231
Ortler EBike
Ortler EBike
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

Det kan ikke være bedre. Hurtig levering. Obligimal emballage. Rimelig pris. tak

Besser kann's nicht laufen. Schnelle Lieferung. Obtimale Verpackung. Angemessener Preis. Danke

01.11.2018
Christian aus Graz
Stærkt anbefales!
Sehr zu empfehlen!
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

Jeg har brugt cyklen i to uger nu, og jeg er meget glad, især fordi jeg ikke købte en med en stærkere motor og et større batteri (som jeg oprindeligt planlagde). For min daglige pendling til arbejde (2x9 km) er det ret nok, og jeg skal kun genoplade batteriet en gang om ugen. (Selvfølgelig har jeg kun fire, fem kortere gradienter at overvinde). Men jeg har allerede kørt længere og stærkere klatrer, der er selvfølgelig skift tilbage til første gear og støtteniveauet "Turbo" at vælge, hvis du ikke vil presse; Det er selvfølgelig relativt langsomt, men som sagt: For byture - endnu længere! - Cyklen er god. På grund af den lave vægt kører den, når du slukker støtten som en normal cykel. Understøttelsesfunktionerne er meget velprogrammerede, motorens indgreb er ekstremt blid, der er ingen rystelser som min gamle Aprilia Enjoy. Nexus 7-speed gearkassen er ideel til mine formål, selv om det syvende gear måske er lidt højere oversat - men det er et luksusproblem. Cyklen er ideel til at lede efter en pålidelig bycykel til længere afstande (jeg vil hellere ikke bruge den til ture, der annonceres som en trecykel, da batterikapaciteten på 300 Wh er lidt stram). Anyway, jeg er meget tilfreds, og selvfølgelig var den specielle pris o.k.

Ich habe das Rad jetzt zwei Wochen im Einsatz und bin sehr zufrieden, vor allem damit, dass ich mir keines mit kräftigerem Motor und größerem Akku gekauft habe (was ich ursprünglich vorhatte). Für meine täglichen Pendelfahrten in die Arbeit (2x9 km) ist es völlig ausreichend und ich muss den Akku nur einmal in der Woche aufladen. (Natürlich habe ich nur vier, fünf kürzere Steigungen zu überwinden). Ich bin aber auch schon längere und stärkere Steigungen gefahren, da heißt es natürlich in den ersten Gang zurückschalten und die Unterstützungsstufe "Turbo" zu wählen, wenn man sich nicht anstrengen will; man ist so natürlich relativ langsam, aber, wie gesagt: Für Stadtfahrten - auch längere! - ist das Rad super geeignet. Durch das geringe Gewicht fährt es sich beim Ausschalten der Unterstützung wie ein normales Fahrrad. Die Unterstützungsmodi sind sehr gut programmiert, das Eingreifen des Motors erfolgt extrem sanft, es gibt kein Rucken wie bei meinem alten Aprilia Enjoy. Die Nexus-7-Gang-Schaltung ist für meine Zwecke ideal, auch wenn der siebte Gang vielleicht ein wenig höher übersetzt sein könnte - aber das ist ein Luxusproblem. Das Rad ist ideal für jemanden, der ein zuverlässiges Stadtrad auch für weitere Strecken sucht (für Touren, für die es als Trekkingbike beworben wird, würde ich es eher nicht verwenden, da die Akkukapazität von 300 Wh dafür doch etwas knapp bemessen ist). Ich bin jedenfalls sehr zufrieden, und der Aktionspreis war natürlich auch o.k.

20.09.2018
Eckhard S.
Klasse cykel
Klasse Fahrrad
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

Super tilfreds !! Bare en dejlig cykel! Har været leveret meget godt pakket og med et par enkle trin var det klart! Har været kørt mange miles! Det er også meget godt justeret! !!!

Super zufrieden !!Einfach ein ganz tolles Rad!Wurde sehr gut verpackt angeliefert und mit wenigen Handgriffen war es Einsatzbereit!!!Habe schon jede Menge Kilometer gefahren!!Es ist auch sehr gut eingestellt!!Immer wieder gern!!Super Preis-Leistung!!!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!