Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Ortler

Ortler Van Dyck Hollandsk cykel sort (2018)

3.709 kr.
2.495 kr.
- 32%
Inkl. moms ekskl. levering
Sidste bestilling foretaget for 11 t. siden
Ortler Van Dyck Hollandsk cykel sort
Ortler Van Dyck Hollandsk cykel fancy green
Ortler Van Dyck Hollandsk cykel lime grøn
Ortler Van Dyck Hollandsk cykel rose
Ortler Van Dyck Hollandsk cykel soft blue
Ortler Van Dyck Citybike Damer hvid
Ortler Van Dyck Citybike Damer petroleumsgrøn
Beregn størrelse
Vælg venligst stelstørrelse

Klik på "størrelsestabellen" for at finde din rigtige størrelse

  • 40.000 produkter 500 mærker
  • Kundeservice: 78 77 40 68, Mandag-fredag: 10-17
  • 100 dages Gratis retur
Produktbeskrivelse

Bemærk: Cyklen har et unikt serienummer indgraveret i stellet, som godkendes af de fleste forsikringsselskaber. Vi anbefaler dog at forsyne cyklen med et dansk stelnummer.

Ren nostalgi - tidløst design og solidt håndværk er resultatet af en hollandsk cykel, som ikke kunne være mere klassisk. Bygget på en traditionel og holdbar måde, hvilket gør cyklen yderst funktionel med en lang levetid - En ægte Ortler kvalitetscykel.

Ortler Van Dyck er rettet mod dem, der søger en moderne cykel i stil med den gode gamle "hollandske cykel". Mottoet var klart: enkelhed med henblik på at lave en overkommelig bycykel med høj håndværksmæssig kvalitet. Fjernelse af de sårbare egenskaber og tilføjelsen af Shimano Nexus 3-gearsystem med fodbremse er med til at gøre Ortler Van Dyck en loyal følgesvend i mange år fremover. Derudover er cyklen udstyret med Shimano navdynamo lygter og en moderne LED baglygte. 

Med den lave indstigning og det bredde stykke fra styr til sadel, er denne cykel mest komfortabel for cyklister med en højde mellem 1,55m og 1,85m

Ortler Van Dyck - til din som leder efter en klassisker med moderne og pålideligt udstyr.

Stelstørrelse: 55 cm

Bemærk: På grund af cyklens størrelse og form bliver den sendt med fragtmand, hvilket betyder, at den forventede leveringstid kan vise sig at være længere end normalt

Detaljer

  • muffet hollænderstel
  • 3-speed Shimano-navgear med kædeskærm
  • fodbremse baghjul, V-bremse forhjul
  • navdynamo med LED-parkeringslys
  • stelstørrelse er unisize
  • pedaler medfølger
Detaljer

10 års garanti

Ramme

10 års rammegaranti

På cyklen og dens dele og overflade gælder en garanti på 2 år. Typiske sliddele er undtaget fra denne garanti. Desuden yder Bikester frivilligt en ekstra 10-års garanti fra købsdatoen til den oprindelige ejer af en VOTEC, Serious, Vermont, Fixie eller Ortler cykel (undtagen VOTEC VRC, der har en garanti på 6 år på ramme og gaffel). Denne garanti omfatter rammen og gælder en reperation eller en ombytning med en efterfølger, og omfatter ikke eventuelle følgeomkostninger såsom fragtomkostninger og installation. Undtaget er skader på grund af forkert brug som f.eks. hop, spring, fald, overbelastning og forsømmelse. Garantien er ugyldig, hvis der er sket uautoriserede ændringer af rammen og ændring/tilføjelse af yderligere komponenter.

Specifikationer
Tilsigtet brug
Holland  
Vægt
17.7  kg (ca.)
Leveringsomfang
Pedaler medfølger: Yes  
Ramme
Materialetype: Steel
Design: Wave
yderligere funktioner: Nostalgisk Geometri, nostalgisk design
Gaffel
Design: Rigid fork
Mærke: Unicrown
Type: Stål
Gear
Drevtype: Internal geared hub
Antal gear: 3
Mærke: Shimano
Type: Nexus 3
Geargreb
Mærke: Shimano
Type: Nexus 3
Kranksæt
Type: Alu  
Krankboks
Type: Bottom bracket, sealed
Design: Kompakt
Kæde
Mærke: KMC  
Kassette
Vidde: 19 tænder
Forbremse
Type: Caliper
Bremsesystem: Fælgbremse
Bagbremse
Bremsesystem: Coaster brake  
Bremsegreb
Type: Alu  
Styr
Type: Holland Touring  
Frempind
Type: Holland
Design: Taper
Materiale: Aluminium
Styrfitting
Forseglet  
Sadel
Selle Royal  
Sadelpind
Design: Kerze
Materiale: Aluminium
Fornav
Mærke: Shimano
Type: DH-3N 20
Navdynamo: ja
Bagnav
Mærke: Shimano
Type: Nexus 3 + Withdrawal
Fælge
Materiale: Aluminium
Design: Box
Størrelse: 28 tommer
Fordæk
Mærke: Innova
Størrelse: 28 tommer
Bagdæk
Mærke: Innova
Størrelse: 28 tommer
Pedaler
Plastik med reflekser  
Bagagebærer
Mærke: Holland Standard
Materiale: Hi-Ten
Støtteben
Design: Central stand  
Skærme
Materiale: Hi-Ten  
Dynamo
Design: Navdynamo
Mærke: Shimano
Type: DH-3N20
Forlygte
Mærke: Basta
Design: Halogen
Baglygte
Type: Standard
Yderligere funktioner: Parkeringslys
Ringeklokke
ja  
Andet
Lukket kædeskærm, frakkeskåner  
Køn
Unisex
Modelår
2018
Varenummer
380011
Video
Bedømmelse
4.3
115 bedømmelser
5 stjerner
56
4 stjerner
38
3 stjerner
21
2 stjerner
0
1 stjerne
0
30.08.2018
Frank Driessen
Min touring cykel
Mein Touren Rad
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

En god cykel. I dag er min første lange tur bag mig. Det er nemt at køre. Leveringen var pålidelig og hurtig. Tilpasningen af ​​styret og sadlen var også let at håndtere nogle få enkle trin. Skru derefter på pedalerne med værktøjet på den. Jeg kan kun anbefale det. Cykel som Fahrrad.de

Ein super Fahrrad. Heute meine erste lange Tour hinter mir. Es ist leicht zu Fahren. Die Lieferung war zuverlässig und schnell. Auch die Ausrichtung des Lenkers und Sattel waren mit ein paar Handgriffen leicht zu bewältigen. Dann noch die Pedalen anschrauben mit dem bei liegenden Werkzeug. Ich kann es nur weiter empfehlen. Rad so wie Fahrrad.de

16.08.2018
Sanderhoff
Super cykel og god service!
Automatisk oversat fra dansk Tilbage til originalen

Vi er meget glade for cyklen, som blev indkøbt til vores datter, og da der var småproblemer efter leveringen, fik vi den bedste service, så nu kører cyklen som en drøm!

04.08.2018
Nicole
En drøm i benzin
Ein Traum in Petrol
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

Jeg har længe kigget efter en hollandsk cykel. Denne er bare smuk at se på og kører fantastisk. Jeg har meget på mine ribben, min ryg har været i næsten to årtier, og ellers er jeg ikke blevet velsignet med gode led. Denne cykel er perfekt til mig. Ja, det er svært, og det er stort. Men jeg er også. Jeg kører på det, og selv efter i alt 3 timer kørsel frem og tilbage gjorde min ryg ikke ondt. Ikke den næste dag. Ok nok, jeg må indrømme, at jeg havde ømme muskler i låret, men det er forudsigeligt i min usportslige karakter. Det er helt nostalgisk og jeg er helt forelsket. Men jeg har en dyr lås til det, selvom det er snavsigt at købe. Vi udvekslede pedalerne. De var lidt for billige, og jeg har dem erstattet af min gud ægtefælle af højere kvalitet. Også min cykelkurv fik sit sted i ryggen. Sædet er meget behageligt. Bremserne har virkelig magt. Gearskiftet er perfekt nok til mine behov. Med denne cykel er komfortable cykelture muligt uden at skulle besøge en ortopæd. Absolut køb anbefaling. Jeg vil gerne have en mere i pink. Men en dag vil det være godt igen.

Ich war schon lange auf der Suche nach einem Hollandrad. Dieses hier ist einfach nur schön anzusehen, und fährt sich fantastisch. Ich habe einiges auf den Rippen, mein Rücken ist seit knapp 2 Jahrzehnten hinüber, und auch sonst bin ich nicht mit guten Gelenken gesegnet worden. Dieses Fahrrad ist für mich optimal. Ja es ist schwer, und es ist groß. Aber das bin ich auch. Ich fahre darauf aufrecht, und selbst nach insgesamt 3 Stunden Stadtfahrt hin und zurück tat mir der Rücken nicht weh. Auch nicht am nächsten Tag. Ok, fairerweise muss ich zugeben das ich Muskelkater im Oberschenkel hatte, aber das ist bei meinem unsportlichem Wesen abzusehen. Es ist absolut nostalgisch und ich bin total verliebt. Ich habe mir aber ein teures Schloss dafür besorgt, auch wenn es spottbillig zu erwerben ist. Die Pedale haben wir ausgetauscht. Die waren ein wenig zu günstig und ich habe sie von meinem Göttergatten durch hochwertigere austauschen lassen. Auch mein Fahrradkorb hat hinten seinen Platz bekommen. Der Sitz ist sehr bequem. Die Bremsen haben wirklich Kraft. Die Gangschaltung ist für meine Bedürfnisse vollkommen ausreichend. Mit diesem Rad sind gemütliche Fahrradausflüge möglich, ohne danach einen Orthopäden aufsuchen zu müssen. Absolute Kaufempfehlung. Am liebsten hätte ich noch eines in rosa. Aber irgendwann ist dann auch wieder gut.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!