Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

CUBE SOMMERUDSALG | OP TIL 20% RABAT
Ortler

Ortler Montana Damer, black matte (2019)

ID: 885972
20.079 kr.
13.995 kr.
- 30%
Inkl. moms, Gratis levering
Ortler Montana Damer, black matte
Ortler Montana Damer, blue
Beregn størrelse | Geometri
Vælg venligst stelstørrelse

Klik på "størrelsestabellen" for at finde din rigtige størrelse

Flyt til ønskeliste
  • 40.000 produkter 500 mærker
  • 100 dages Gratis retur
  • Gratis levering fra 599 kr.,
    cykler fra 3.995 kr.6
Produktbeskrivelse

Bemærk: Cyklen har et unikt serienummer indgraveret i stellet, som godkendes af de fleste forsikringsselskaber. Vi anbefaler dog at forsyne cyklen med et dansk stelnummer.

Med Montana har Ortler skabt en højkvalitets trekking-elcykel, der garanterer at gøre hver e-tur til en fornøjelse.

Den nyeste generation af elcykler imponerer med sin kraftfulde Shimano STEPS E-6001 centermotor. Trekkingcyklister gør ikke kun hurtigere fremskridt, men kan også dække betydeligt længere afstande. Ud over det moderne elektriske drev, imponerer Montana med gennemtænkte og holdbare detaljer. Shimano Acera 9-speed transmission sikrer det rigtige gearvalg, mens hydrauliske skivebremser fra Shimano giver absolut pålidelighed til enhver tid og i al slags vejr. Suntour-fjedergaffel med 50 mm fjedervej sikrer komfortabel kørsel, selv på skovveje. Schwalbe Energizer Plus-dæk imponerer med lav rullemodstand og meget godt greb. kørekomfort er således garanteret. Udstyrspakken afrundes af et AXA LED-belysningssystem, en stabil bagagebærer og højkvalitets detaljer som Ergo-håndtag, frempind og styr samt en behagelig Selle Royal-gelsadel. Shimano Steps-motoren er et moderne centermotorsystem præget af høj pålidelighed, høj kraft og lang rækkevidde. Shimano Steps-drevets højdepunkter er dets skubbehjælp, multifunktionelle display og lange rækkevidde. Batteriet oplades 80% efter 2 timer og fuldt efter 4 timer. Takket være den integrerede ladestation kan batteriet oplades direkte på cyklen. Denne e-cykel passer til en totalvægt på 120 kg.

Detaljer

  • Abus Pro Shield 5850-rammelås
  • 500 Wh batteri til lang rækkevidde
  • Shimano 9-speed gear
  • Schwalbe Energizer-dæk
  • pedaler medfølger
Detaljer

10 års garanti

Ramme

10 års rammegaranti

På cyklen og dens dele og overflade gælder en garanti på 2 år. Typiske sliddele er undtaget fra denne garanti. Desuden yder Bikester frivilligt en ekstra 10-års garanti fra købsdatoen til den oprindelige ejer af en VOTEC, Serious, Vermont, Fixie eller Ortler cykel (undtagen VOTEC VRC, der har en garanti på 6 år på ramme og gaffel). Denne garanti omfatter rammen og gælder en reperation eller en ombytning med en efterfølger, og omfatter ikke eventuelle følgeomkostninger såsom fragtomkostninger og installation. Undtaget er skader på grund af forkert brug som f.eks. hop, spring, fald, overbelastning og forsømmelse. Garantien er ugyldig, hvis der er sket uautoriserede ændringer af rammen og ændring/tilføjelse af yderligere komponenter.

Range

Hvor langt rækker mit batteri? 
Kan jeg køre 50 eller 120 kilometer på en fuld ladning? For en elcyklist er dette vigtig information og fabrikanterne gør deres bedste for at estimere og angive de faktiske intervaller for, hvor langt du kan køre på et fuldt opladet batteri. I praksis afhænger den maksimale rækkevidde af flere faktorer. Udover selve motoren spiller energitæthed en rolle (400 eller 500 Wh). Derefter håndtering og batteriets alder, men også førerens vægt, siddeposition, kørestil (startfrekvens, kadence) og valgt hjælpeniveau (Eco, Tour, Sport, Turbo). Sidst men ikke mindst har terræn (op ad bakke eller fladt), underlag (asfalt eller sti), vindmodstand og dækmønster indvirkning på rækkevidden. Derfor er det yderst vanskeligt at levere nøjagtige og pålidelige oplysninger. 

Specifikationer
Type
E-Bike 25km/h  
Tilsigtet brug
E-trekkingcykel  
ved færdselsloven
ja  
Hjulstørrelse
28"  tommer
Samlet antal gear
9  
'Vægt (ca.)'
26.54  kg
totalvægt
120  kg
Leveringsomfang
Pedaler medfølger: Yes  
Ramme
dæmpermærke: uden dæmper
Design: Wave
Materialetype: Aluminium
Motor
Mærke: Shimano
Model: STePS E6001
Type: Centermotor
Ydelse: 250 Watt
Batteri
Model: Shimano Steps BT-E8010
Type: Lithium-ion
Energitæthed: 504 Wh
Ydelse: 36/14 Volt/Ah
Forventet levetid (ladecyklus): 1000 ladecyklusser
Opladningstid (timer): 2.5-4.5 t
Batteriplacering: Bagagebærer-batteri
Display
Shimano SC-E6010  
Ladeapparat
Type: EC-E6000
Spænding (volt): 230
Input: 920 Watt
Rækkevidde
Rækkevidde (km): 180 km
Gaffel
Design: Suspension fork
Mærke: Suntour
Type: NEX-E25-700C
Fjedergaffel
Fjedervej (mm): 50 mm
Gear
Drevtype: Derailleur
Antal gear: 9
Mærke: Shimano
Type: Alivio
Geargreb
Model: Shimano Alivio  
Kranksæt
Model: Shimano Steps FC-E6000, 170 mm  
Kæde
Model: KMC X9  
Kassette
Kombination (tænder): 11-32 tænder
Model: Shimano Alivio, CS-HG300
Forbremse
Mærke: Shimano
Type: BR-M315
Bremsesystem: Hydraulisk skivebremse
Bremseskive diameter: 160 mm
Bagbremse
Mærke: Shimano
Type: BR-M315
Bremsesystem: Hydraulisk skivebremse
Bremseskive diameter: 160 mm
Bremsegreb
Model: Shimano BR-M315  
Styr
Design: Riser
Model: HL NR-AL-16, 33° swept, 26 mm rise, 590 mm bredde
Materiale: Aluminium
Håndtag
Herrmanns Oxy DD29AL  
Frempind
Design: A-Head
Model: HL TDS-299N-8, 105 mm
Materiale: Aluminium
justerbar vinkel: ja
Styrfitting
VP-41AC  
Sadel
Selle Royal HZ 5192  
Sadelpind
Design: Patent post
Diameter: 30.4 mm
Type: HL SP-C207, 300 mm
Materiale: Aluminium
Fornav
Model: Shimano HB-M3050  
Bagnav
Model: Shimano HB-M3050  
Fælge
Model: X-Pert X-15
Materiale: Aluminium
Design: Hollow chamber
Eger
Nirosta 2 mm  
Fordæk
Størrelse (i tommer): 28 tommer
Dækbredde: 47 mm
Model: Schwalbe Energizer Plus
Særlige egenskaber: Reflex, Punkteringsbeskyttelse
Bagdæk
Størrelse (i tommer): 28 tommer
Dækbredde: 47 mm
Model: Schwalbe Energizer Plus
Særlige egenskaber: Reflex, Punkteringsbeskyttelse
Pedaler
VP-658  
Bagagebærer
Mærke: Racktime Victoria
Materiale: Hi-Ten
Skærme
Materiale: Aluminium  
Forlygte
Design: LED
Model: AXA Blueline 30 Switch, 30 Lux
Baglygte
Model: Trelock LS-611  
Køn
Unisex
Modelår
2019
Varenummer
885972
Bedømmelse
5
2 bedømmelser
5 stjerner
2
4 stjerner
0
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
07.07.2019
Harry
God og billig cykel
Gute und preiswertes Radd
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

Hurtig og pålidelig levering, god levering, nem installation, høj kvalitet

Rasche und zuverlässige Lieferung, toller Lieferumfang, einfache Montage, hohe Qualität

27.05.2019
Jaap Nelisse
flænge
Jaap
Automatisk oversat fra hollandsk Tilbage til originalen

En meget flot og god cykel til disse penge. Jeg købte denne cykel til min kone og en perfekt cykel til denne pris. Shimano-motoren i kombination med spærredskabet kommer meget langt på en batteriladning. Dette skyldes det faktum, at cyklen er immobiliseret og gør det nemt at køre på øko-tilstanden. 150 km på en last er ingen undtagelse på flad cykelruter. De hydrauliske bremser fra Shimano bremser fremragende og belysningen er fint. Også forlygten ikke noget lys på siderne, hvad i mørket er der sikkert med kryds over. Dækene fra Swalbe er fine og tykke og har lav rullemodstand. Shifting er også fantastisk med Shimano derailleur. Hvad jeg også virkelig synes om denne cykel er, at den lille plast er blevet behandlet, som ofte bryder sammen i en senere alder. Mudguards og kædelåg simpelthen lavet af metal. Hvis batteriet er tomt, er det nemt at fortsætte med at cykle med denne cykel, den vil cykle som en normal cykel. Cyklen ankommer fint pakket og kun montere pedalerne og rette styrene med nogle justeringsarbejde som saddelhøjde mv. Er et simpelt arbejde for en håndmanden. Hvad jeg læser i en anden anmeldelse er kommentaren på de ikke-buffede svejsninger, men buffed svejsninger svækker svejsetilslutningerne, ligesom de ikke-buffede svejsninger af denne cykel, er det bedre at lade svejsningen være ubehandlet. Smuk er ikke altid bedre. I mellemtiden er der et par kilometer kørt og som et tip, jeg kan give, er det, hvis cyklen knirker mens du kører, at dette m kommer mellem forbindelsen mellem motoren og rammen. Dette er minimal friktion, og det er let at løse ved at sprøjte en lille smule WD 40 mellem motorens søm og rammen. Dette er ofte tilfældet med elektriske cykler. Så kort sagt, denne cykel anbefales.

Een hele mooie en goede fiets voor dit geld. Voor mijn vrouw deze fiets gekocht en voor deze prijs een perfecte fiets. De Shimano motor in combinatie met de derailleur versnelling komt ontzettend ver op een accu lading. Dit komt door dat de fiets onzettend ligt rijd en waardoor je makkelijk op de eco stand kunt rijden. 150 km op een lading is geen uitzondering op vlakke fiets routes. De hydraulische remmen van Shimano remmen uitstekend en de verlichting is prima in orde. Ook de koplamp geen wat licht aan de zijkanten wat in het donker er veilig is met over steken. De banden van Swalbe zijn lekker dik en lage rol weerstand. Ook het schakelen gaat met de Shimano derailleur prima. Wat ik tevens erg prettig vind aan deze fiets is dat er weinig plastic is verwerkt wat op latere leeftijd vaak stuk gaat. Spatborden en kettingkast gewoon van metaal. Mocht de accu leeg zijn is er met deze fiets zonder moeite verder te fietsen, hij fiets dan als een normale fiets. Fiets komt keurig verpakt aan en alleen de trappers monteren en het stuur recht zetten met wat afstel werk zoals zadel hoogte ed is voor een klusser een simpel karweitje. Wat ik nog in een andere review las is het commentaar op de niet afgeslepen lassen maar afgeslepen lassen verzwakken de las verbindingen dus zoals de niet afgeslepen lassen van deze fiets is het dus beter om de las onbehandeld te laten. Mooi is niet altijd beter. Inmiddels al aardig wat kilometers mee gereden en als tip die ik nog mee kan geven is dat als de fiets tijdens het rijden kraakt dat dit m komt tussen de verbinding tussen de motor en het frame. Dit is minuscule wrijving en dit is simpel op te lossen door beetje WD 40 tussen de naad van de motor en het frame te spuiten. Dit heb je vaak bij elektrische fietsen. Dus kortom deze fiets is een aanrader.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes