Online cykelhandler

Oreka O5 Smart træner

ID: 1356924

FLASH DEAL
- 1.860 DKK
10.929 DKK
9.069 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering inden for 5-7 arbejdsdage

Beskrivelse af

OREKA TRAINING Oreka O5 Smart træner

UDDANNELSE
De er passionerede cykelryttere og konkurrenter, ægte atleter, der elsker udfordringer og kræver produkter af høj kvalitet. De er en vigtig kilde til information i Orekas innovation og
udviklingsprocessen. Det er dem, der tester Orekas' produkter til det yderste, og det er dem, der presser Orekas til at udvikle træningsudstyr, der er bedre end konkurrenterne. For dem er det ikke kun en
produkt, det er deres træningsredskab til at nå deres mål. De elsker teknologi og innovation.

ESPORTS
Til cyklister, der følger med i den nyeste teknologi, elsker innovation og brugen af begge dele i sport. De er rigtige atleter, der deltager i virtuelle konkurrencer, og de har brug for produkter af høj kvalitet til deres virtuelle mål. Ligesom træningsbrugerne udgør de for Oreka Training en vigtig kilde til information i forsknings- og innovationsprocesser. De presser Oreka til at udvikle deres trænere til det yderste. Så det er ikke kun et produkt for dem, det er det bedste værktøj til at opfylde deres mål.

BIOMEKANIK OG MONTØRER
Oreka opnåede den samme kropskinematik som på vejen i studiet. De kan således analysere hele kroppen: fra bunden til toppen, både venstre og højre side og analyse af rygsøjlen med cervikale og lumbale segmenter. Den gør det ikke kun muligt at scanne kroppens bevægelser, men også at scanne cyklens dynamiske bevægelse. Med OREKA TRAINING er analysen af cyklisten som at være på vejen, og det gør det muligt for montørerne at få bedre konklusioner.

HOTELLER OG GYM
Oreka garanterer, at cyklister, duatleter og triatleter optimerer deres træningstid både i fitnesscentre og på hoteller. Hotellerne er ved at blive til rum til træning og indkvartering til cykelevents og professionelle hold. Derfor tilbyder Oreka dem den nyeste teknologi, så de kan træne ordentligt uden begrænsninger i vejret.

DEN BEDSTE MULIGHED FOR AT NYDE DEN MAKSIMALE YDEEVNE UANSET HVOR DU BEFINDER DIG
OREKA O5-træneren er en træner for løbeelskere. Et "must"’ til landevejs-, cyklecross- og baneløb for at træne med den højeste standard af ERGODYNAMIC-teknologi fra OREKA TRAINING. Til dem, der ønsker en kompakt og bærbar træner, som de kan rejse til arrangementer med. Men med de samme fordele som OREKA O2: muligheden for at køre i timevis uden muskeloverbelastning eller de typiske skader, som du kan få på statiske trænere. OREKA O5 er den perfekte enhed til dem, der ønsker at træne sikkert og præcist og har brug for en træner, der er transportabel.

MAGNET FIT
Du skal bare stige på og køre, du behøver ikke at kalibrere. I Orekas træningsmaskiner produceres modstanden af et magnetfelt, som reguleres og justeres automatisk, idet strømmen, der passerer gennem elektromagneterne, øges eller mindskes. Dette resulterer i en funktionel modstandsenhed, der ikke kræver vedligeholdelse eller kontakt. Så du kan koncentrere dig om at køre og få mest muligt ud af din træning.

AUTOWATT
Det er den perfekte simulering af at køre op og ned ad bakker. Til træning med fast hastighed og styrke - ved fast hastighed. Automatisk modstandsregulering afhængigt af ruten, så den nødvendige effekt opnås til at dække enhver virtuel rute. Systemet hærder ved stigninger og reducerer intensiteten på flade strækninger, ligesom når du kører på landevejen. Det er muligt at opnå høj effekt selv ved lav hastighed - ved fast effekt. Softwaren estimerer effekten baseret på trænerens hastighed og modstandsniveau. Hver træner har sin egen effektkurve afhængigt af hastigheden og modstandsmodulets position. På denne måde kan der udføres kraftbaseret træning uanset den hastighed eller kadence, der anvendes.

PLUGLESS
Pedal uden komplikationer. Træning uden elektricitet. Træneren fungerer uden at du behøver at sætte den i stikkontakten takket være den permanente magnetmotor. Denne motor er sammen med træghedsrattet og de elektroniske elementer konfigureret til at generere energi fra bevægelse. Med denne energi kommunikerer træneren med apps og styrer modstanden. Den har også en elektrisk bremse med elektromagneter og rækker af permanente magneter, som genererer sin egen energi. Træneren bruger denne energi til at skabe den nødvendige modstand. Den giver dig mulighed for at træne udendørs og varme op som en professionel før løb med alle de funktioner, som en god træner har.

COMPACT
Let at transportere. Sammenklappelig ramme til nem transport og opbevaring.Det er slut med at transportere tunge byrder i hånden. De er sammenklappelige og nemme at opbevare. De er de bedste muligheder for at varme op udendørs før løb, cykeltrials eller banestævner.OREKA er designet som et trolleysystem med hjul, så den nemt kan transporteres.

ERGODYNAMISK
Det er Orekas vigtigste teknologi, den teknologi, som de er mest stolte af, den teknologi, der gør Oreka anderledes. Det er et patenteret system med to hovedkarakteristika: - Overfør balancen i pedalerne fra landevejen til indendørs træning: du kan rejse dig op, sprinte,... ligesom på landevejen. Dynamik og bevægelsesfrihed, reduktion af muskeloverbelastning og skader som følge af mange timers ophold i en statisk stilling. Oreka-træningscykler giver mulighed for at nyde time efter time af træning med en helt naturlig pedalfornemmelse, hvilket betyder, at musklerne ikke bliver skadet. Dette gør OREKA TRAINING til det ideelle træningsværktøj for professionelle og entusiaster.

Styringen af gyngesystemet sker ved hjælp af to pneumatiske "muskler", der er forbundet med hinanden via en central lufttank. I denne tank, med den samme pumpe, som den bruges til at puste den
dæk, trainerens dæmpningssystem kan justeres efter kørers smag.

På denne måde med
Med et tryk på 4 bar opnår Oreka en naturlig vuggende bevægelse, der simulerer cyklens bevægelse ved enhver stigning, når man træder i pedalerne stående.
6 bar tryk opnår Oreka en mere stabil pedalering, hvorved de muskulære overbelastninger, der genereres af de statiske systemer, undgås.

Det skal bemærkes, at uafhængigt af dette gyngesystem er Oreka O5 en stabil træner takket være benene, så anstrengelser/sprints på mere end 1,000 watt kan udføres uden nogen form for forskydning af træneren.

Detaljer

  • Modstandsniveauer trinløst / svinghjul: 4 kg
  • kompatible kassetter: Shimano / Sram 9,10,11 hastighed
  • matchende aksler: 130 mm, 135 mm, 142 x 12 mm, 148 x 12 mm
  • Plugless-teknologi (ingen elektronisk forbindelse nødvendig)
  • Maksimal hældning 25% / Kalibrering: Magnet Fit-teknologi
  • Styring: Autonom, Smartphone, Tablet, ANT +, ANT + FE-C Computer
  • Høj effekt: 40 kmh, 2000 watt

Funktioner

Tilsigtet brug
Racer, Cyclocross, Gravel, Triathlon, Aero, Endurance
Design
Direkte tilkobling
Rulletræner
Bremse system: Magnetbremsemodstandsindstilling: kabelløs
Ramme
mål (L x B x H): 133 x 90 x 49
Svinghjul
Vægt: 30 kg
Leveringsomfang
Leveringsomfang: 1x OREKA TRÆNING Oreka O5 Smart Trainer
Energiforsygning
Stiktype: EU-stik
Modelår
2021
Produktnummer
1356924

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.