Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Sommerkup - Få det bedste ud af sommeren til en god pris

ORBEA MX

15 Produkter
ORBEA

ORBEA MX – Rendyrket mountainbiking

Orbea MX-serien byder på innovative cykler designet til alle former for off-road brug - i sand mountainbike-ånd: Cykling  med venner, lange udflugter, natur og vigtigst af alt, masser af sjov!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Europæisk designekspertise fra ORBEA

I skiftende tider er det afgørende at tilpasse sig markedet for at overleve. Det kan spanske ORBEA skrive under på. Mærket blev startet i 1840 af tre brødre i Baskerlandet, hvor produktion af pistoler var hovedforetagendet. Efterspørgslen aftog dog efter faldende uro i verden, men man kunne heldigvis bruge erfaringen med støbning af metalrør. I 1930 forlod firmaet pistolbranchen og fokuserede fuldt ud på at fremstille cykler. Dengang var det mest racercykler, men i 1985 tog man næste skridt mod fremtiden ved at starte en produktion af mountainbikes. Det er op gennem årene mundet ud i en lang række serier, hvor ORBEA MX hører til blandt de nyeste. MX-serien er den mest klassiske af alle mærkets serier inden for mountainbikes. Først og fremmest kan man kende en MX’er på, at den udelukkende fås som hardtail, hvor der er affjedring på forgaflen, men ikke bagpå, som det eksempelvis ses på serierne Rallon, Occam og Oiz. ORBEA MX XS 50Det betyder, at ORBEA MX er optimal til forskellige slags discipliner, hvad enten det går op, ned eller gennem bumpede terræner. Hardtails er tilmed kendt for at veje mindre og samtidig kræves der knap så meget vedligehold som ved full suspensions, der især er gode til cross country kørsel.

En MX-model fra ORBEA er vejen frem

Hvis du søger en MTB, der er pålidelig, holdbar og solid – så se nærmere på udvalget med ORBEA MX hos Bikester. Cyklerne er proppet med features, der sikrer en lang levetid. Ikke mindst takket være detaljer som forseglet styrfitting, BB pressfit lejere og en udskiftelig derailleur. Cyklerne er desuden samlet og malet i EU, så der er kvalitet for alle pengene. Du får en cykel, som også er kompatibel med din cykel-stil til hver en tid. Ikke mindst takket være en ORBEA Digit hurtigindstillende sadelløsning. Der er ganske enkelt tænkt på komfort og funktionalitet hele vejen rundt, så du med største fleksibilitet kan begive dig ud i forskellige typer af discipliner hele året rundt. Hydrauliske skivebremser er også en fast del af serien ORBEA MX. Det er et kraftfuldt og pålideligt bremsesystem, som kræver minimal vedligeholdelse. Samtidig sørger bremsekraften for, at du opnår større sikkerhed på din cykel. ORBEA er også kendt for deres særlige evner til at forme stel. Man tilføjer ekstra styrke på de mest nødvendige steder uden at tilføje en masse ekstra vægt. En ekstra detalje ved cyklerne er desuden, at kablerne er ført ind gennem selve stellet, hvilket øger beskyttelsen og dermed forlæng levetiden – alt sammen kombineret med en smukt udført finish.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes