Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Onza

10 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Onza gør dig klar til alt slags terræn

Onza er til dig, der elsker MTB og Trial. Siden opstarten har producenten leveret en lang række kvalitetsprodukter til MTB og Trail-verdenen, hvoraf du kan finde mange af produkterne her på Bikester.Onza Canis Skinwall 60TPI C3 Med dette mærke i ryggen, kan du trygt kaste dig ud i alt slags terræn.

En pioner inden for MTB

Det schweiziske mærke Onza har eksisteret side om side med MTB-sporten gennem årtier. Det er knap 30 år siden, at mærket for første gang så dagens lys. Siden den spæde start har producenten været en pioner inden for MTB og siden hen Trial-industrien. Det skyldes hovedsageligt brandets evne til at levere det ene lækre produkt efter det andet. Det er især kombinationen af deres revolutionære dele og det klassiske design, der gør Onza til en ener. I dag forhandles mærket i store dele af verden, men deres største marked finder du i Europa.

Onza får dig til at lette

Hos Bikester kan du finde mange produkter fra Onza, der blandt andet laver dele til MTB og Trail-cykler. Dele såsom solide dæk og slanger med lang levetid. Ifølge brandet skal en cykel være så let, at den tillader dig at lette, men samtidig så robust, at den også tillader dig at lande. Netop den filosofi skinner igennem i samtlige af produkterne fra brandet. Her får du lette, men solide dele, der gør dig klar til at indtage alt slags terræn, lige fra småsten og grus, til mudder og mere bakket landskab.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!