Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

O'Neal Matrix

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • rød

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
O'Neal Matrix Shorts Herrer, rød
O'Neal Matrix Shorts Herrer, rød rød
O'Neal
Matrix Shorts Herrer, rød
Vejl. udsalgspris 369 DKK 269 DKK
  • Versioner: W30 | EU 46W32 | EU 48
- 27 %

Veldesignet racing tøj fra O'Neal Matrix

Siden 1960'erne har O'Neal designet tøj og gear til motocross. De blev hurtigt pionere indenfor MX-sporten og er stadig drevet af deres grundlæggende ambition om at skabe MX-tøj, der ikke bare holder, men som ser skarpt ud på banen. O'Neal Matrix serien er indbegrebet af innovation og passion for motorsporten. O'Neal MatrixSerien byder på både handsker, bukser og trøjer, så du kan iklæde dig farverig og veldesignet beskyttelse fra top til tå.

Åndbart og holdbart med O'Neal Matrix

Hos Bikester.dk brænder vi sporten. Vi elsker fart over feltet, og vores mål er at udbrede denne glæde til endnu flere mennesker. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere dig for O'Neal Matrix serien. Bukserne i denne kollektion er i en liga for sig. De er ikke bare at de er prisvenlige, men også holdbare og utroligt veldesignede. Bukserne er designet med lette, åndbare og slidstærke materialer, så du ikke begrænses i din bevægelsesfrihed. De ergonomisk formede ben giver ekstra komfort – også når du har fart på. Ved at designe bukserne med smarte og elastiske mesh-indsatser, får du åndbare MX-bukser, der yder øget luftcirkulation og bevægelighed. Hos Bikester.dk finder du også de populære O'Neal Matrix shorts, som er perfekte til turene med lidt mindre fart eller i højere temperaturer. Shortsene er fremstillet i lette materialer og endda med åndbar 4-vejsstretch.

Til dig, som tør skille dig ud fra mængden

O'Neal Matrix serien er designet i skarpe farvekombinationer fra den stærke røde til den dybe blå og de iøjnefaldende neonfarver. Du finder det hele i denne serie. Du kan selvfølgelig også vælge den sorte og grå farvepalette, der nemt sættes sammen med enkelte og mere farverige items for et unikt og genkendeligt look på farten. Hjørnestenen i Matrix-kollektionen er dens brede udvalg af cykelhandsker. Hos Bikester.dk kan du gå på opdagelse i et væld af designs og prints, der alle byder på O'Neals velkendte slidstyrke og holdbarhed. Handskerne er lavet i et let og enkelt design, der ikke kun øger komforten, men også sikrer optimalt greb om styret. De fleksible og holdbare materialer sikrer en sublim, præformet pasform, som sikrer følelsen af komfort. Mellem fingrene finder du smarte mesh-indsatser, der øger handskernes ventilation, og lader hænderne ånde. De smarte prints og lækre grafikker er også designet efter højeste standard. Med O'Neal Matrix ved du, at printet holder til endnu flere køreture og endnu mere fart. Vi har kun tilbage at sige god fornøjelse!