Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

O'Neal B-10

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gennemsigtig

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
O'Neal B-10 Udskiftningslinse Unge, gennemsigtig
O'Neal B-10 Udskiftningslinse Unge, gennemsigtig
O'Neal
B-10 Udskiftningslinse Unge, gennemsigtig
Vejl. udsalgspris 67 DKK 29 DKK
Hurtig levering
- 56 %
UDSALG
O'Neal B-10 Afrivningspakke Lamineret 14 stk, gennemsigtig
O'Neal B-10 Afrivningspakke Lamineret 14 stk, gennemsigtig
O'Neal
B-10 Afrivningspakke Lamineret 14 stk, gennemsigtig
Vejl. udsalgspris 109 DKK 49 DKK
Hurtig levering
- 55 %
UDSALG

Briller, der er skabt til fart

O'Neal er et brand, som i årtier har skabt produkter, der beviser, at god beskyttelse og fart sagtens kan gå hånd i hånd. Det anerkendte mærke er grundlagt af en MX-rytter, og er den dag i dag et populært valg iblandt mange af nutidens professionelle sportsudøvere såvel som nybegyndere.O'Neal B-10 Deres popularitet skyldes til dels, at de altid har haft øje for præcis, hvad tøj og briller skal kunne holde til, hvis de skal bruges til at ræse rundt på den tohjulede. Det har resulteret i mange forskellige kollektioner, og en af dem er den fremragende O'Neal B-10, som udelukkende består af førsteklasses beskyttelsesbriller. Gå på opdagelse i serien hos Bikester.dk, og find et par stilige goggles, som med garanti vil gøre, at du skiller dig ud på banen.

Sikkerhed er en prioritet

Med et par briller fra O'Neal B-10 serien kan du trygt stole på, at du altid er godt beskyttet. De innovative goggles er udviklet, testet og designet med det primære formål at sikre den bedste beskyttelse, uanset hvor hårdt og hvor længe du kører. Det en sikkerhed, der blandt andet opnås ved hjælp af det moderne rammedesign samt den førsteklasses 3D-linse, som giver en ultimativ klarhed og sigtbarhed. Sammen med en ridsefri belægning kan du regne med en utrolig holdbarhed, som betyder, at de kan klare selv de mest intense løb på banen.

Giv den max gas

Fart kan sagtens forenes med både stil og komfort. Hos Bikester.dk kan du vælge iblandt forskellige beskyttelsesbriller fra O'Neal B-10 serien, og ikke en af dem har et kedeligt ydre. Vilde prints og stilige designs garanterer, at der et par til enhver smag. Det er dog ikke stil frem for substans, da de moderne briller altid kommer med en behagelig pasform. Elementer som et blødt tredobbelt lag skum samt silikonestriber i remmen er blot få af de ting, som samlet set yder optimal komfort og sikkerhed. Det er egenskaber, som du roligt kan forvente af disse beskyttelsesbriller, og det er netop derfor, at vi fører dem her hos Bikester.dk. Det eneste, du skal, er at vælge dit nye yndlingspar.