Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Cykler til alle

Vores velassorterede produktsortiment taler for sig selv. Med vores godt 25.000 produkter er det muligt at imødekomme endda meget specielle og specifikke ønsker fra vores kunder. Vores sortiment er i imidlertid ikke det eneste, som vi er kendt for: Vores kundeservice med dens store ekspertise, der altid står klar med hjælp samt råd og vejledning, er en del af vores forretning, som også har bidraget til den anerkendelse, vi nyder.

Hos Bikester finder du cykler til de mest forskellige indsatsområder, fra fullsuspension mountainbikes med el-motor til børnecykler, men ikke nok med det. Hos os finder du også det, der skal til, for at få det meste ud af dine interesser: Tøj, sko, tilbehør og meget, meget mere. Desuden sælger vi altid sidste års modeller til attraktive priser.

Kompetence og professionel rådgivning
At vores rådgivning er professionel er for os altafgørende. Derfor gennemgår vores allerede særligt udvalgte kundeservicemedarbejdere et intensivt 14-dages kursus, hvor de opnår en solid viden om vores systemer, processer og procedurer og - ikke mindst - vores produkter. Denne viden udvides og underbygges kontinuerligt gennem løbende coaching og workshops. På denne måde sikres det, at du får de bedste råd og den bedste vejledning, når du kontakter os.
Fremragende markedsposition
Bikester er et brand fra Internetstores-gruppen. Fra virksomhedens kontorer i Stuttgart, Berlin, Lyon og Stockholm driver Internetstores forskellige on- og offline cykel- og outdoor detailbutikker i hele Europa. Fordi vi har mange butikker, kan vi købe store partier af produkter hjem ad gangen, og fordi vi køber så store partier, får vi produkterne til en favorabel pris, som i sidste ende kommer vores kunder til gode.
Udmærkelser til internetstores
Hos internetstores har vi i tidens løb høstet en række priser, og det er vi stolte af. Bl.a. modtog vi i 2007 udmærkelsen for årets onlineshop af "Der Versandhausberater" inden for kategorien business-to-consumer, og i 2008 modtog vi "Shop Usability Award" inden for kategorien bedste produktpræsentation. Samme år var Bikester desuden en af de seks finalister til begivenheden "Deutscher Internetpreis". Derudover blev Bikesters stifter, René Marius Köhler, valgt til delstatsvinder i 2008 i middelstandskampagnen Nationens pioner (Mutmacher der Nation). I 2010 blev internetstores GmbH - koncernen bag Bikester - udmærket med den tyske stifterpris inden for kategorien Talent (Aufsteiger).
Cykling er vores passion og e-handel er vores profession – begejstringen for begge ønsker vi at dele med vores kunder.