Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Odyssey

(4 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Udrust cyklen med dele fra Odyssey

Til den sande BMX entusiast, er det vigtigt at have det rigtige udstyr på cyklen. For at kunne suse ud ad asfalten så let som muligt, eller komme rundt hvor jorden er ujævn og være i stand til at lave de bedste tricks med din cykel, er du nødt til at have de cykeldele, der gør dette muligt. Det er her Odyssey kommer ind i billedet. Dette firma fremstiller mange forskellige dele af cyklen, og især til BMX cykler. Faktisk er det BMX sporten som firmaet brænder for, og som de hele tiden udvikler nye cykeldele og andet tilbehør til. Her på Bikester.dk kan du købe flere af Odysseys produkter til en meget økonomisk pris.

Dækkene gør en forskel

Afhængigt af hvilken type af BMX kørsel du udøver, er der forskellige dele til cyklen, der passer bedre eller dårligere afhængigt af, hvilken type terræn og kørsel der er tale om. En cykeldel der er vigtig og gør en stor forskel, når det gælder terrænet, er dækket. Hvis du foretrækker at køre på såkaldt- "flad jord", dvs, på asfalterede gader og pladser, og måske endda i byens parker, er en specifik type dæk at foretrække - nemlig dem, der ikke er så grove. Hvis du derimod mere kører på grusveje eller overflader der er ujævne og stenede, er det måske godt at have lidt tykkere dæk på, som har et bedre greb. Odyssey 1999Du kan finde alle former for dæk, endda et såkaldt all-round dæk, der kan bruges på alle typer af overflader. Så er du en, der kan lide at prøve ting af eller har tendens til at engagere sig indenfor de forskellige grene af BMX sporten, kan det være godt at have all-round dæk på cyklen. Størrelsen og bredden på dækkene spiller også en rolle, afhængigt af hvad du leder efter i sporten. Leder du efter mere balance, er det bedre at have bredere dæk, mens mindre dæk gør det lettere for én lettere at lave tricks med cyklen. Man må derfor afgøre ud fra sig selv og finde ud af hvilken type BMX dæk, der ville passe. Eftersom Odyssey drives af et team, der elsker BMX sporten, kan man være sikker på, at dækkene er i den bedste kvalitet. Udover de personer som arbejder i virksomheden BMX i sig selv, er der også mange berømte BMX cyklister, der bruger deres produkter. Selv dette kan opfattes som en indikator for, hvor gode deres cykeldele er.

Både hårdt og blødt fra Odyssey

Eftersom de er blevet et firma, der brænder for sit fag, kan alle BMX cykelryttere, der ønsker både stil og kvalitet, finde det i de produkter, virksomheden fremstiller. Odyssey fremstiller flere forskellige dele til BMX cykler, der kan være afgørende for turen bliver så optimal som mulig. De laver også cykeltøj og andet tilbehør, som gør BMX cyklisten fuldendt. Det er derfor muligt, at finde både hårde og bløde produkter. Her på Bikester.dk finder du primært den førstnævnte kategori dvs. cykeldele. Inden for denne kategori kan du finde dele såsom:
  • Dæk
  • Sadler
  • Styr
  • Bremsekabler
Betydningen af dækkene blev nævnt ovenfor, men der er naturligvis også andre elementer, der er vigtige for at gøre kørslen så god som muligt. Odyssey Mr.ClampySelv for de BMX cyklister, som for det meste kører i by eller på ramper, hvor det handler om at lave tricks i luften, kan det være godt at have en sadel, der er nogenlunde komfortabel til de tidspunkter, hvor du rent faktisk sidder ned. For dem der beskæftiger sig med at køre i snavs eller i kapløb, hvor man laver høje spring, er det særligt vigtigt at have en sadel, der ikke gør ondt når man lander. Da der ofte er en masse fart involveret og bevægelse, når det handler om BMX, er du nødt til at have en sadel, som du nemt kan få styr på, og som kan modstå de hårde bump. I nogle sportsgrene bruges sadlen ikke så meget til at sidde på, men snarere til at opretholde balancen. Det er måske ikke komforten der er det vigtigeste, men snarere at sadlen har en bestemt form og hårdhed, der er egnet til at lave tricks og lignende. Du kan sågar finde håndtag eller greb til cyklen. At have et godt greb er alt for BMX kørere, fordi det handler om hele tiden at have cyklen under kontrol. Det er vigtigt at hænderne ikke at glider, fordi det kan have beklagelige konsekvenser, hvis du er uheldig. BMX cykling er en hård sport, som kun er lidt mindre farlig end almindelig motocross, hvis man da kan måle graden af fare. Grunden til, at sporten opstod i løbet af 70'erne, var, fordi de unge ikke måtte køre motocross, og de begyndte defor i stedet at bruge almindelige cykler til at lave tricks magen til dem, som bruges indenfor motorsporten. Denne cykelsport har udviklet sig og er nu veletableret indenfor cykelverdenen.

Vigtig kontrol

Når det er fuld fart for BMX - bogstaveligt talt – er det især vigtigt at have rigtig gode bremser. Så sørg for, at dine bremseklodser ikke er for nedslidte, og at kablerne som går fra bremsen til hjulet virker så hurtigt og smidigt som muligt. Skal noget af dette udskiftes, tilbyder Odyssey både bremseklodser og bremsekabler. Så benyt lejligheden til at få nye og effektive bremsekabler, der virkelig stopper cyklen lynhurtigt. Når det handler om centimeter og timing, er det vigtigt at være i stand til at styre cyklen så godt som muligt.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling