Online cykel shop – Bikester
Anvend koden ”dhb20“ på alle dhb-produkter

Oakley Sport Performance

3 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 2
  • Herrer 3

Farve

  • rød
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Oakley Flak 2.0 XL Solbriller, sort/rød
Oakley Flak 2.0 XL Solbriller, sort/rød sort/rød
Oakley
Flak 2.0 XL Solbriller, sort/rød
Vejl. udsalgspris 1.259 DKK 1.029 DKK
gratis forsendelse
Hurtig levering
- 18 %
Oakley Flight Jacket Solbriller, sort
Oakley Flight Jacket Solbriller, sort sort
Oakley
Flight Jacket Solbriller, sort
Vejl. udsalgspris 1.619 DKK 1.539 DKK
gratis forsendelse
Oakley M2 Frame XL Solbriller Herrer, sort
Oakley M2 Frame XL Solbriller Herrer, sort sort
Oakley
M2 Frame XL Solbriller Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 1.479 DKK 1.369 DKK
gratis forsendelse
Hurtig levering

Solbriller, der er skabt til sport

Oakley har længe produceret fantastiske solbriller, som er lidt udover det sædvanelige. Det er nemlig et mærke, der forstår præcis, hvad det kræver af en brille, når den skal bruges til sport. Oakley M2Det har resulteret i utallige kollektioner, hvor kvalitet og flot design altid går hånd i hånd. Denne ideelle kombination betyder, at hvad end du løber, cykler eller svømmer, så behøver du aldrig at bekymre dig om, hvorvidt dine briller falder af. Det er også en passende beskrivelse, når det kommer til serien Oakley Sport Performance, da den udelukkende består af sportsbriller, der er med dig uanset, hvor krævende og intens din træning bliver. Det er naturligvis derfor, at vi hos Bikester.dk fører et stort udvalg af de førsteklasses solbriller.

Altid godt beskyttet

De mange forskellige modeller i Oakley Sport Performance serien har alle det tilfælles, at de er skabt til altid at yde den mest optimale beskyttelse imod sol og skarpt lyst, men også både vind samt stød. Derudover sikrer det store synsfelt, at du nemt og hurtigt kan overskue dine omgivelser. Det er alt sammen egenskaber, der i fællesskab med brillernes behagelige pasform betyder, at de ganske enkelt passer til et hav af forskellige sportsgrene, som inkluder både hastighedstræning og endurance-løb. Det er med andre ord solbriller, der gør det nemt at fokusere på din sport uanset hvor, hvornår og hvad du træner.

Træn så hårdt, som du kan

Du kan altid give den max gas i et par solbriller fra Oakley Sport Performance. De lette brillestænger og den behagelige næsestøtte er nemlig lavet af unobtainium, som sørger for et bedre anti-slip, når det kommer i kontakt med fugt og sved. Det er dog blot endnu et af mange elementer, som resulterer i, at du altid kan træne lige så hårdt, som du overhovedet kan og har lyst til. Det er sandt, hvad end du er professionel atlet eller nybegynder. Det er et resultat, som vi forstår og altid støtter op om hos Bikester.dk.