Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Oakley Performance Lifestyle

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • orange
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Oakley Holbrook XL Solbriller Herrer, sort/orange
Oakley Holbrook XL Solbriller Herrer, sort/orange
Oakley
Holbrook XL Solbriller Herrer, sort/orange
Vejl. udsalgspris 1.109 DKK 889 DKK
gratis forsendelse
Hurtig levering
- 19 %
UDSALG

Sportssolbriller er den bedste ledsager på cykelturen

Er du ivrig cykelrytter, eller dyrker du andre udendørs sportsgrene som løb, klatring eller vandring, ved du nok også, at almindelige solbriller sjældent er nok, når du er ude i solen.Oakley Holston Du skal i stedet have særlige sportssolbriller, som Oakley Performance Lifestyle solbriller til sport.

Stilfulde og funktionelle sportssolbriller

Amerikanske Oakley roses for at udvikle og designe nogle af de bedste sportssolbriller på markedet. De er kendt for at designe solbriller, som er både stilfulde og praktiske på én og samme tid. Det er nemlig langt fra nok, at dine solbriller kan beskytte dig mod solen, når du og din cykel er på farten. Gode solbriller til cykelturen skal kunne mange ting. De må ikke veje for meget, og de skal kunne give dig et frit udsyn, når du cykler. Samtidig skal gode sportssolbriller kunne beskytte dine øjne mod blæst, støv, vildfarne sten, insekter og blade. Desuden skal gode sportsbriller have en god pasform. Brillerne må hverken genere dig ved at glide ned på næsen i tide og utide, men de må heller ikke kunne blæse af, når du cykler i høj fart. Netop disse features tage sportssolsbrillerne fra Oakley Performance Lifestyle serien højde for.

Det særlige Oakley-touch

Flere producenter sælger gode sportssolbriller, men det, der gør Oakleys sportsbriller til noget særligt og giver konkurrenterne baghjul, er Oakleys særligt udviklede linser, som har en høj optisk kvalitet. Almindelige solbriller designet til sportsbrug er lavet, så de blokerer solens stråler og på sin vis gør, at du kan se mindre. Oakleys særlige linser er udarbejdet, så de forbedrer dit udsyn. De tillader dig ligefrem at se dybder og kontraster, som du ikke kan se med det blotte øje. Sportssolbrillerne fra Oakley Performance Lifestyle serien, som du finder hos Bikester.dk, giver dig således et klart syn uden særlige forvrængninger.