Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
Nutcase Street
En hjelm, der passer til dit hoved og til din sjæl. Med imponerende grafik, gennemtænkte funktioner og vores karakteristiske magnetspænde er det en Street-hjelm, der får folk til at udbryde "cool cykelhjelm!", uanset hvor du går. Den er dobbeltcertificeret til både cykel og skate og er den hjelm, du har ventet på.

Nutcase Street

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1
  • Herrer 1

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Nutcase Street MIPS Hjelm, sort
Nutcase Street MIPS Hjelm, sort
Nutcase
Street MIPS Hjelm, sort
Vejl. udsalgspris 659 DKK 229 DKK
  • Versioner: S | 52-56cm
- 65 %
UDSALG

Nutcase Street - de uundværlige beskyttende egenskaber kombineret med et råt look

Nutcase Street er den unikke serie af cykelhjelme fra Bikester, som kombinerer sublime beskyttende egenskaber med et råt og skelsættende udtryk designet til at vække opsigt. Alt det så du kan passe godt på din hovedbund uden at gå på kompromis med dit udseende. Stig på cyklen med ro i maven vel vidende om, at du er godt beskyttet, skulle uheldet være ude.

Kedelige cykelhjelme gjort til fortid med Nutcase

Siden den spæde start har det været målet for Nutcase at gøre op med de kedelige cykelhjelme, der har kendetegnet markedet de seneste mange år. Nutcase StreetAmerikanske Michael Morrow er hjernen bag det revolutionære mærke, som sætter nye standarder for vores hovedbeklædning i forbindelse med cykelsport. Ifølge Morrow er livet for kort til at iklæde dig kedelige dele, der ikke føles rigtige og ikke formår at bringe det bedste frem i dig. I stedet er målet at få dig til at elske din cykelhjelm og instinktivt gribe efter den, idet du træder ud ad hoveddøren. Så hvordan gør man cykelhjelme mere attraktive? Nutcase har løsningen. Det innovative mærke giver dig enestående hjelme kendetegnet ved farverig grafik, cool design og unikke samarbejder med dygtige artister - og det uden at gå på kompromis med den sikkerhedsmæssige del af hjelmen. Kollektionen af flotte Nutcase Street cykelhjelme fra Bikester passer lige ind i dén beskrivelse. Her spares der hverken på farver, mønstre eller beskyttende funktioner.

Beskyttende og certificerede hjelme der nærer din sjæl og udseende

Vi ved alle, at vi er bedre stillet med en hjelm på vores hoved, når vi cykler afsted i trafikken eller kaster os over intens mountainbiking i skoven. Modefaktor og dårlige vaner kan let afholde os fra at supplere vores cykling med beskyttelsesgear. Den problematik er fortid med Nutcase Street. De mange smarte cykelhjelme minimerer på ingen måde din modefaktor - tværtimod løfter og bevarer de den, så du kan føle dig tilpas og se brandgodt ud, mens du cykler afsted. Foruden det unikke rå udseende, kan du nyde godt af et sublimt og justerbart fit leveret af indvendig skum og smarte lukkesystemer. Når du for alvor træder igennem i pedalerne, hjælper de mange ventilationsåbninger dig på vej. Ligeså er du godt stillet med de nyttige refleksdetaljer, som bringer ekstra sikkerhed til din færden efter mørkets frembrud. De mange flotte Nutcase Street hjelme har naturligvis modtaget de rette stempler og certificeringer, så du kan vide dig sikker på deres virke og beskyttende egenskaber. Hos Bikester tager vi din sikkerhed alvorlig, mens vi samtidig giver dig udstyr, der nærer din sjæl og bringer kant til dit cykeloutfit.