Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Nutcase

1 Produkt
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Nutcase

Nutcase – Sikkerhed møder stil

De unge skabere af hjelmmærket Nutcase satte sig i sin tid for at gøre noget ved den kedelige, traditionelle cykelhjelm. Hvordan kan man tilføre en smule sjov og variation til den ellers neutrale hjelm? Resultatet er farvestrålende og personlige hjelmmodeller. Både trekking-, city-, dirt- og børnehjelmene mv. opfylder naturligvis alle de nyeste sikkerhedskrav og føles behagelige på hovedet, når du cykler. Med Nutcase er du ikke blot på den sikre side, men også yderst stilfuld.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Cykelhjelme behøver ikke at være kedelige

Før i tiden var der store diskussioner mellem børn og forældre angående cykelhjelme. Det var nemlig pinligt at køre med hjelm. I dag ser tingene noget anderledes ud, for i takt med at flere og flere cyklister vælger den fornuftige løsning og kører med hjelm, så smitter det også af på andre. I folketinget diskuteres der også, for det er endnu ikke lovpligtigt at cykle med hjelm i Danmark. Nogle mener, det skal være lovpligtigt, mens andre synes, man skal have friheden til selv at bestemme. Uanset hvad man mener, så er det altid fornuftigt at køre med cykelhjelm, da den netop beskytter hovedet i tilfælde af styrt. Hos amerikanske Nutcase behøver man ikke at lave store salgstaler for at overbevise cyklister om de positive effekter ved at bruge cykelhjelm. Mærket er nemlig startet af en tidligere designdirektør fra Nike, og han ved om nogen, hvad folk efterspørger inden for sportsverdenen. Nutcase Metroride MIPSDet er især designet, der fokuseres på, men først og fremmest bygges hver en hjelm naturligvis op omkring sikkerhed, så de overholder alle de lovpligtige restriktioner. Derefter er det tid til at lege med farver og motiver, som pryder hver en hjelm i personlige stilarter.

På med hjelmen i dit yndlingsdesign

Hos Nutcase har man siden starten inddraget kunder og befolkningen på flere måder. Hvert år afholder men nemlig en række konkurrencer, hvor kreative sjæle kan være med til at designe cykelhjelme. Det betyder, at man samarbejder med forskellige typer af kunstnere, der hjælper med at udsmykke hjelmene på individuel vis. Mærket lytter nemlig til kundernes behov, hvilket skaber en masse energi og positive vibes, som smitter af på hele mærkets signatur og udstråling. Nutcase byder på hjelme til hele familien, hvad enten det er småbørn, der elsker tegneseriefigurer, større børn, som er vilde med farver og prints, eller voksne, der godt kan lide mere enkle looks. Udover de iøjnefaldende designs, så gør mærket også meget ud af alle de andre detaljer på hjelmene. Det betyder blandt andet udluftningskanaler, så man netop opnår ventilation og dermed et behageligt klima omkring hovedbunden. Derudover er aftageligt visir, reflekterende logoer på siderne samt komfortabel hagepolstring også nogle af de detaljer, som gør hjelmene fra Nutcase super populære. Sikkerhed på en cykel bør altid have højeste prioritet, og her er det en god idé at starte med hovedet, som er meget udsat, hvis man er uheldig at styrte. Derfor bør man altid bruge fornuften og bære cykelhjelm, selvom det til enhver tid naturligvis er ens eget valg.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes