Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

NOW8

22 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
NOW8

NOW8

NOW8 har altid fingeren på pulsen. Som del af det østrigske firma COOOLsport søger de konstant at skabe cykeldele af højeste kvalitet. Med deres knowhow, bringer de dem til markedet i deres eget sortiment, der består af high-end tuning og cykeldele.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Så er der cykeldele til kvalitetsbevidste cyklister!

Østrigske NOW8 har fundet deres helt egen levevej i cykelverdenen, hvor der er konkurrence om at imødekomme kundernes behov. Som udgangspunkt står andre producenter nemlig for hele forarbejdet. Det betyder, at de finder de bedste fabrikanter af cykeldele og aftager nogle af premium-produkterne. Ofte har produktionsvirksomhederne travlt med at spytte masseproducerede standardvarer ud på stribe, og her kommer NOW8 ind og sorterer i sagerne, så der kommer mere fokus på kvalitet. Når først de har indgået en aftale med en producent, aftager de produktet eller produkterne for derefter at færdigudvikle dem og toptune dem, inden de frigives på markedet. Du kan få glæde af de attraktive cykeldele hos Bikester, hvor et mærke i den kvalitet naturligvis altid er at finde i sortimentet. Det sker dog også, at mærket selv kommer på gode idéer, hvorefter de lader firmaer med den passende viden udvikle produktet. Dermed har man kendskab til mange måder at samarbejde på.NOW8 Bazo-M1 Dette medfører optimal sparring og sprudlende synergier, som i sidste ende kommer kunderne til gode i form af gennemtænkte cykeldele med højeste funktionalitet og holdbarhed.

NOW8 – et sikkert valg til din cykel

Der er nok at komme efter i udvalget fra NOW8. Man har nemlig ikke lagt sig fast på ét specifikt produkt, men byder på en bred palet med cykeldele. Derudover kommer der løbende nye items til, så længe de passer ind i firmaets produktfilosofi. Du får et cool mærke, der også er aktivt på den internationale scene, hvor de arrangerer forskellige events og holder sig opdateret via fans og kunder ude i verden. Der samarbejdes også med eliteryttere, som gør deres for at give guldkorn til processerne, så slutproduktet bliver så optimalt som muligt. Kassetter er blot en af de cykeldele, som du finder i sortimentet fra NOW8. Det er især kassetternes lave vægt, der har gjort dem populære, så du alene på bagskifteren kan spare noget på det samlede kiloantal. Skridsikre pedaler er en anden slags cykeldele, som du også kan få glæde af. Platformpedaler med nubrede overflader gør, at du står bedre fast, når du har vand og mudder under sålerne. Skivebremser og gear-skiftere finder du også, men mærket gør sig også i de lidt mere simple produkter, som eksempelvis drikkedunke og flaskeholdere. Flaskeholderne er tilmed fremstillet i karbon, så der igen kan spares på vægten, når der skal cykles lange ture. Det er fristende og motiverende at investere i dele og tilbehør fra NOW8, så du kan nyde godt af østrigsk perfektion og målrettethed.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes