Online cykelhandler
Overraskelses-udsalg! | 10% rabat med koden BIKESTER10

Dart Lappegrej

ID: 1136393

179 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering fra 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse af

Stan's NoTubes Dart Lappegrej

No Tubes har udviklet DART-værktøjet (Dual Action Repair for Tubeless) til at reparere beskadigede dæk hurtigere, nemmere og bedre end de eksisterende plug-værktøjer. Mens traditionelle dækpropper forsøger at klemme gummistrimler ind i en punktering, skaber DART en kemisk reaktion med tætningsmidlet i dit dæk for hurtigt at skabe en permanent, lufttæt forbindelse.

Detaljer

  • Reparerer store punkteringer og revner/huller
  • Reagerer med Stans fugemasse for at danne en øjeblikkelig lufttæt forsegling
  • Plastspidsen forankrer sig selv i dækket og falder ikke ud, selv under kørsel
  • Fleksibelt materiale og laserskåret form svarer til punkteringen og bindes med tætningsmiddel
  • Ren indføring, ingen trimning nødvendig
  • Let og kompakt værktøj tilpasser sig din hånds form og er udstyret med en integreret ventilkernefjerner
  • Enkel og nem at genopfylde

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Bike Travel, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Dirt/BMX
Type
Tubeless reparationssæt
Dimensioner
cm
Modelår
2020
Produktnummer
1136393

Kundeanmeldelser

4.0
4 Kundebedømmelser
1 Stjerne
1
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
3
Ryd alle filtre
Stan's NoTubes Dart Lappegrej
Martin
Ren frustration
Oversat fra Tysk Til originalen
Hver gang jeg forsøgte at skubbe pilen ind i hullet, fjernede plastmaterialet plastikspidsen af, så jeg havde plastikspidsen i dækket og en plaster i hånden. Selv efter at jeg forstørrede hullet, fungerede det ikke. Det er en skam, for jeg kan godt lide konceptet.
15.07.2021
Stan's NoTubes Dart Lappegrej
Bruce Hackett
Rart at have!
Oversat fra Norsk Til originalen
Hurtig levering. Heldigvis ikke brug for det! Jeg bruger Stan's guffe i hjulene, og denne bliver specielt lavet til den.
26.12.2020
Stan's NoTubes Dart Lappegrej
Rohrer Marcel
Patch dæk med lynets hastighed
Oversat fra Tysk Til originalen
Enhver, der nogensinde har været nødt til at bruge en klæbrig pølse, der ikke har været brugt i flere måneder til at reparere deres dæk, ved, at det kan være en kedelig opgave. Stan's No Tubes bryder ny grund og præsenterer et værktøj, der ikke kun tilslutter huller, men som også reagerer kemisk med tætningsmælken og er beregnet til at forsegle defekter på kortest mulig tid. Dartværktøjet leveres som et plugin-værktøj, der indeholder to reparationspil. Så du kan lappe større huller om nødvendigt eller bekæmpe en slangebid uden at genindlæse. Påfyldningssæt fås med fem plaster hver. Dartens tekstillignende lameller gennemblødes i en kemisk væske, der reagerer med latexen i forseglingsmælken. Ifølge Stan's No Tubes er dette optimeret til sine egne produkter, men skal også fungere med fugemasse fra tredjeparter, forudsat at de er baseret på latex. Pilene er korte, så de ikke gennemborer dækbåndet, og værktøjets hoved forhindrer værktøjet i at gennembore for dybt. Plastikspidsen er forsynet med to modhager, der sikrer, at plasteret ikke trækkes ud af dækket under kørsel. Første indtryk Værktøjet er lille, praktisk og passer i selv de mindste lommer med hoftebælter. På grund af den afrundede form betyder det ikke noget, om du tager det med dig i lommen. Når alt kommer til alt, vil du have det til rådighed med det samme, før det beskadigede dæk er fladt. De faktiske pile består af en plastikspids med plastermateriale arrangeret rundt i form af en blomst. Det er svært at forestille sig, at så lidt materiale skal forsegle en slids i dækket. I aktion Indtil dartværktøjet var nødvendigt, var tålmodighed påkrævet. I hele otte måneder var der ikke behov for en punktering. Men så kom dagen X. Takket være en gruppe på omkring et dusin mennesker var der to fejl inden for få minutter. Begge kunne patches med det samme med Stan's dart. Spalten var ca. seks millimeter lang og kunne ikke forsegles med forseglingsmælken alene. Ingen af de rørløse opsætninger bestod af "Stan's No Tubes" -produkter. Håndtering er meget let: Skru beskyttelseshætten af, skub pilen ind i lækagen med sving og træk den ud. Værktøjet ligger behageligt i hånden, reparationen fungerede ved første forsøg. Et dæk er stadig i brug to måneder efter reparationen. Han overlevede en hård endurouge i Pyrenæerne med omkring 16.000 meters dybde på for det meste meget ru stier. Dækket er stadig stramt, og plasterblomsten er stadig på plads. Konklusion Ingen endelig dom kan træffes efter kun to missioner. Men Stan's No Tubes Dart gjorde et godt stykke arbejde i begge tilfælde. Der er ingen svagheder at klage over. henstilling Hvis du skal rette et fladt dæk på et senere tidspunkt ved hjælp af et rør, skal du først afskære eventuelle pilehoveder inde i dækket. Ellers punkterede de muligvis slangen, og øvelsen var forgæves.
24.12.2020
Stan's NoTubes Dart Lappegrej
Petterbn
Hurtigt leveret
Oversat fra Norsk Til originalen
Klogt at have
26.12.2020