Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Northwave

(161 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Northwave

Northwave: Forstærk din lidenskab

Det italienske mærke Northwave blev grundlagt i Montebelluna i 1993 af Gianni Piva og har siden overbevist med cykelsko og tøj med fokus på athleticisme. Northwaves produkter har været præsenteret ved nationale såvel som internationale konkurrencer et utal af gange - et faktum, der vidner om kvaliteten.

Northwave beklædning
SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Northwave – sportsudstyr fra top til tå

Enhver form for sportsudøvelse eller andre fritidsaktiviteter bliver kun bedre, hvis man har det rigtige udstyr. Ofte kan det kun lade sig gøre, hvis man har de rette hjælpemidler. Det er svært at forestille sig en fritidsdykker uden snorkel og dykkermaske, og en bjergbestiger ville ikke når ret højt op uden professionelt udstyr – eller ville måske komme meget hurtigt ned igen, hvis han ikke havde et klatrereb med rebbremse, hakke og spigrer, og det kunne gå rigtigt galt, hvis han ikke havde en hjelm på. Lidt det samme gør sig gældende for cykling, selvom denne aktivitet under normale omstændigheder ikke er helt så farlig som bjergbestigning. Northwave SkullMen det italienske mærke Northwave leverer ikke desto mindre alt det nødvendige udstyr, som gør cykling til en god og sikke oplevelse.

Northwave cykeludstyr er både sikkert og smart

Hvis vi starter ved toppen, så er der noget, enhver cyklist bør tage på som det første, inden vedkommende sætter sig op på en cykel, nemlig hjelmen! Det gælder børn, og det gælder voksne, og apropos børn, så bør alle forældre fra dag ét, når de små skal lære at cykle, vænne dem til at tage en cykelhjelm på, og selvfølgelig helst foregå dem med et godt eksempel ved selv altid at bære under cykling. Der findes i dag et stort udvalg af cykelhjelme, som er både sikre og smarte, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at bruge én. Du kan finde et stort udvalg af cykelhjelme, og dem kan man med fordel finde og købe på Bikester.dk. Når dette livsvigtige sikkerhedselement er på plads, så kan man begynde at overveje resten af udstyret, og her kommer Northwave også til god hjælp. Et par gode cykelhandsker tjener flere formål. Dels beskytter de hænderne ved mindre dramatiske styrt, og dels giver de et godt og sikkert greb om styret. Hvis vi så går ned til tæerne, så giver et par rigtige cykelsko godt fodfæste på pedalen. På mange racercykler er der fodremme, som man stikker fødderne ind i, og her er det vigtigt at have et par gode cykelsko, som remmene kan sidde godt fast omkring. I deres sortiment kan du blandt andet finde:
  • Scout hjelm
  • Cykeljakker
  • Vitamin racercykelsko til damer
  • Scorpius MTB sko til herrer


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling