For koldt til at cykle? | Med det rette tøj holder du varmen
Online cykelhandler

Norrøna

5 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

 • beige
 • orange
 • rød
 • blå
 • sort
 • turkis

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Norrøna
Norrøna - Velkommen i naturen
Det norske mærke Norrøna står for natur og eventyr! Familievirksomheden udvikler og producerer outdoortøj, og dette gør de med næsten 100 års erfaring. Norrøna har i deres produkter forenet funktionalitet og design i en optimal kombination! Norrøna anvender 100% økologisk bomuld.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Norrøna fjørå equaliser lightweight T-shirt Damer, arednalin arednalin
Norrøna
fjørå equaliser lightweight T-shirt Damer, arednalin
579 DKK 399 DKK
- 31 %
 • Versioner: S
Norrøna fjørå equaliser lightweight T-shirt Damer, arednalin
Norrøna Fjørå Flex1 Shorts Damer, indigo night indigo night
Norrøna
Fjørå Flex1 Shorts Damer, indigo night
1.299 DKK 689 DKK
- 47 %
gratis forsendelse
 • Versioner: XS
Norrøna Fjørå Flex1 Shorts Damer, indigo night
Norrøna Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herrer, caviar caviar
Norrøna
Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herrer, caviar
1.199 DKK 659 DKK
- 45 %
gratis forsendelse
Hurtig levering muligt
 • Versioner: S
Norrøna Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herrer, caviar
Norrøna Fjørå Flex1 Shorts Damer, trick blue/indigo night trick blue/indigo night
Norrøna
Fjørå Flex1 Shorts Damer, trick blue/indigo night
1.299 DKK 679 DKK
- 48 %
gratis forsendelse
 • Versioner: XS
Norrøna Fjørå Flex1 Shorts Damer, trick blue/indigo night
Norrøna Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herrer, sandstone sandstone
Norrøna
Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herrer, sandstone
1.199 DKK 679 DKK
- 43 %
gratis forsendelse
 • Versioner: S
Norrøna Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herrer, sandstone
Yderligere oplysninger

Smart og funktionelt cykeltøj til alle årstiderne

Man sammenligner tit de skandinaviske lande, da vi har fælles historie og sprog, der minder om hinanden. Men når det kommer til vejret, så skiller landene sig alligevel ud fra hinanden. Norske Norrøna er skabt i nogle lidt andre miljøer og omgivelser, end vi er vant til i Danmark. Familien bag foretagendet opererer i dag i fjerde generation blandt sneklædte bjerge og en uovertruffen natur, der får enhver dansker til at spærre øjnene op.

Sportstøj, du ikke kan undvære

Nu skal det hele naturligvis ikke handle om konkurrence og forskelle mellem de nordiske lande, for vi har alle gavn af hinandens produkter. Norrøna fjørå Flex1Dette norske foretagende lever i de helt perfekte rammer, da ejerne henter inspiration i den barske natur, hvor produkterne også afprøves. Specialet og passionen er sportstøj, som gør en forskel, når man er aktiv i det fri. Det betyder også masser af funktionelle beklædningsdele, som er helt perfekte til alle dine cykelture. Samtidig kan de hybride og fleksible looks også bruges til alle mulige andre sportsgrene, hvad enten det er til din løbetræning, til afslappende gåture eller alt muligt andet. Fælles for alle produkterne fra Norrøna er, at de opfylder alle de betingelser, som vores aktive kunder efterspørger. Norrøna fjørå EqualiserDet er alt fra letvægtsmaterialer til åndbarhed samt beskyttelse, isolering, ventilation eller svedabsorbering. Dermed kan du bære et par shorts og en funktions-T-shirt om sommeren og så ellers bygge lag-på-lag looks i løbet af de andre sæsoner, alt efter vejr og årstid.

Det farverige flagskib fra Norden

Som et mærke i fjerde generation er Norrøna lig med masser af tryghed og autenticitet. Man kan stole på materialernes holdbarhed og funktioner, så enhver cykeltur bliver en sand fornøjelse. Mærket forener fortidens klassiske looks og ægte håndværk med nutidens innovationer og moderne funktionalitet og effektivitet. Det betyder, at du altid er pakket optimalt ind, så du kan fokusere 100 procent på de aktiviteter, du nu engang er optaget af. Signaturen hos Norrøna er masser af ‘splashy’ farver, der vækker positiv opsigt i det fri. Dermed er du altid synlig i trafikken eller i naturen, og lidt kulør på tilværelsen skal man aldrig kimse af. Mærket har været vidt omkring i sin lange og succesfulde karriere. Både Nord- og Sydpolen er indtaget af professionelle trekking-folk, og cykelryttere fra nogle af de bedste hold hjælper med at give input til de kommende kollektioner, så du altid er sikret et slutprodukt, der lever helt og aldeles op til dine krav og behov.

Dette websted bruger cookies og pixel tags for at forbedre dens funktionalitet og for at give dig interessebaseret reklame, f.eks. på sociale medier. Se vores privatlivspolitik for mere information - særligt; om hvordan du forhindrer cookie-indstilling og pixel-tagsporing på din enhed i fremtiden. Enig