Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Norrøna

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Smart og funktionelt cykeltøj til alle årstiderne

Man sammenligner tit de skandinaviske lande, da vi har fælles historie og sprog, der minder om hinanden. Men når det kommer til vejret, så skiller landene sig alligevel ud fra hinanden. Norske Norrøna er skabt i nogle lidt andre miljøer og omgivelser, end vi er vant til i Danmark. Familien bag foretagendet opererer i dag i fjerde generation blandt sneklædte bjerge og en uovertruffen natur, der får enhver dansker til at spærre øjnene op.

Sportstøj, du ikke kan undvære

Nu skal det hele naturligvis ikke handle om konkurrence og forskelle mellem de nordiske lande, for vi har alle gavn af hinandens produkter. Norrøna fjørå Flex1Dette norske foretagende lever i de helt perfekte rammer, da ejerne henter inspiration i den barske natur, hvor produkterne også afprøves. Specialet og passionen er sportstøj, som gør en forskel, når man er aktiv i det fri. Det betyder også masser af funktionelle beklædningsdele, som er helt perfekte til alle dine cykelture. Samtidig kan de hybride og fleksible looks også bruges til alle mulige andre sportsgrene, hvad enten det er til din løbetræning, til afslappende gåture eller alt muligt andet. Fælles for alle produkterne fra Norrøna er, at de opfylder alle de betingelser, som vores aktive kunder efterspørger. Norrøna fjørå EqualiserDet er alt fra letvægtsmaterialer til åndbarhed samt beskyttelse, isolering, ventilation eller svedabsorbering. Dermed kan du bære et par shorts og en funktions-T-shirt om sommeren og så ellers bygge lag-på-lag looks i løbet af de andre sæsoner, alt efter vejr og årstid.

Det farverige flagskib fra Norden

Som et mærke i fjerde generation er Norrøna lig med masser af tryghed og autenticitet. Man kan stole på materialernes holdbarhed og funktioner, så enhver cykeltur bliver en sand fornøjelse. Mærket forener fortidens klassiske looks og ægte håndværk med nutidens innovationer og moderne funktionalitet og effektivitet. Det betyder, at du altid er pakket optimalt ind, så du kan fokusere 100 procent på de aktiviteter, du nu engang er optaget af. Signaturen hos Norrøna er masser af ‘splashy’ farver, der vækker positiv opsigt i det fri. Dermed er du altid synlig i trafikken eller i naturen, og lidt kulør på tilværelsen skal man aldrig kimse af. Mærket har været vidt omkring i sin lange og succesfulde karriere. Både Nord- og Sydpolen er indtaget af professionelle trekking-folk, og cykelryttere fra nogle af de bedste hold hjælper med at give input til de kommende kollektioner, så du altid er sikret et slutprodukt, der lever helt og aldeles op til dine krav og behov.