Online cykelhandler

Norrøna

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • beige
  • grå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
{"brandId":2374,"title":"Norr\u00f8na - Velkommen i naturen","text":"Det norske m\u00e6rke Norr\u00f8na st\u00e5r for natur og eventyr! Familievirksomheden udvikler og producerer outdoort\u00f8j, og dette g\u00f8r de med n\u00e6sten 100 \u00e5rs erfaring. Norr\u00f8na har i deres produkter forenet funktionalitet og design i en optimal kombination! Norr\u00f8na anvender 100% \u00f8kologisk bomuld.","media":"https:\/\/images-ws.internetstores.com\/avc\/avc_files_1599567468\/brandheader-2374-1-13.jpg?key=wUUv7mpc7kCofcCwdxsYAgNWZ4u4nu7R","mediaAlt":"Norr\u00f8na","embeddedVideo":"","linkList":[],"backgroundColor":"##F3F3F3","textColor":"#333333"}
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Norrøna Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herrer, beige
Norrøna Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herrer, beige beige
FLASH DEAL
Norrøna
Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herrer, beige
1.199 DKK 629 DKK
- 48 %
gratis forsendelse
  • Versioner: S
Norrøna /29 Microfiber Halskrave, sort/grå
Norrøna /29 Microfiber Halskrave, sort/grå sort/grå
Norrøna
/29 Microfiber Halskrave, sort/grå
219 DKK 129 DKK
- 41 %
gratis forsendelse

Smart og funktionelt cykeltøj til alle årstiderne

Man sammenligner tit de skandinaviske lande, da vi har fælles historie og sprog, der minder om hinanden. Men når det kommer til vejret, så skiller landene sig alligevel ud fra hinanden. Norske Norrøna er skabt i nogle lidt andre miljøer og omgivelser, end vi er vant til i Danmark. Familien bag foretagendet opererer i dag i fjerde generation blandt sneklædte bjerge og en uovertruffen natur, der får enhver dansker til at spærre øjnene op.

Sportstøj, du ikke kan undvære

Nu skal det hele naturligvis ikke handle om konkurrence og forskelle mellem de nordiske lande, for vi har alle gavn af hinandens produkter. Norrøna fjørå Flex1Dette norske foretagende lever i de helt perfekte rammer, da ejerne henter inspiration i den barske natur, hvor produkterne også afprøves. Specialet og passionen er sportstøj, som gør en forskel, når man er aktiv i det fri. Det betyder også masser af funktionelle beklædningsdele, som er helt perfekte til alle dine cykelture. Samtidig kan de hybride og fleksible looks også bruges til alle mulige andre sportsgrene, hvad enten det er til din løbetræning, til afslappende gåture eller alt muligt andet. Fælles for alle produkterne fra Norrøna er, at de opfylder alle de betingelser, som vores aktive kunder efterspørger. Norrøna fjørå EqualiserDet er alt fra letvægtsmaterialer til åndbarhed samt beskyttelse, isolering, ventilation eller svedabsorbering. Dermed kan du bære et par shorts og en funktions-T-shirt om sommeren og så ellers bygge lag-på-lag looks i løbet af de andre sæsoner, alt efter vejr og årstid.

Det farverige flagskib fra Norden

Som et mærke i fjerde generation er Norrøna lig med masser af tryghed og autenticitet. Man kan stole på materialernes holdbarhed og funktioner, så enhver cykeltur bliver en sand fornøjelse. Mærket forener fortidens klassiske looks og ægte håndværk med nutidens innovationer og moderne funktionalitet og effektivitet. Det betyder, at du altid er pakket optimalt ind, så du kan fokusere 100 procent på de aktiviteter, du nu engang er optaget af. Signaturen hos Norrøna er masser af ‘splashy’ farver, der vækker positiv opsigt i det fri. Dermed er du altid synlig i trafikken eller i naturen, og lidt kulør på tilværelsen skal man aldrig kimse af. Mærket har været vidt omkring i sin lange og succesfulde karriere. Både Nord- og Sydpolen er indtaget af professionelle trekking-folk, og cykelryttere fra nogle af de bedste hold hjælper med at give input til de kommende kollektioner, så du altid er sikret et slutprodukt, der lever helt og aldeles op til dine krav og behov.