Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Norco Bicycles - There's No Other Way

Hver eneste mountainbike fra Norco har spor af skovene, bjergene og stierne i British Columbia i sin DNA. Det er der, mærket blev grundlagt i 1964, og det er der, filosofien "Dirt First" er opstået, inspireret af områdets utrolige landskab. Uanset om det er innovative affjedringssystemer, gennemtænkt rammedesign eller at indtage en pionerrolle i e-bike-udviklingen - målet er at bygge de bedst mulige cykler til en sport, som alle hos Norco elsker.

Lær mere om Norco

Norco Bicycles

7 Produkter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Norco Bicycles Rampage 2 24" Børn, guld
Norco Bicycles Rampage 2 24" Børn, guld guld
Norco Bicycles
Rampage 2 24" Børn, guld
Vejl. udsalgspris 8.919 DKK 4.849 DKK
  • Versioner: 24"
- 45 %
Norco Bicycles Sight A2 27,5", sort
Norco Bicycles Sight A2 27,5", sort sort
Norco Bicycles
Sight A2 27,5", sort
Vejl. udsalgspris 35.699 DKK 18.459 DKK
  • Versioner: L | 43,5cm (27.5")
- 48 %
Norco Bicycles Optic C3, sort/grå
Norco Bicycles Optic C3, sort/grå sort/grå
Norco Bicycles
Optic C3, sort/grå
Vejl. udsalgspris 34.209 DKK 22.409 DKK
  • Versioner: M | 41,5cm (29")L | 44,5cm (29")
- 34 %
Norco Bicycles Fluid FS 2, blå
Norco Bicycles Fluid FS 2, blå blå
Norco Bicycles
Fluid FS 2, blå
Vejl. udsalgspris 25.279 DKK 15.589 DKK
  • Versioner: S | 38cm (29")
- 38 %
Norco Bicycles Sight A3 29", grå
Norco Bicycles Sight A3 29", grå grå
Norco Bicycles
Sight A3 29", grå
Vejl. udsalgspris 26.769 DKK 22.999 DKK
  • Versioner: L | 43,5cm (29")
- 14 %
Norco Bicycles Search XR S2, blå
Norco Bicycles Search XR S2, blå blå
Norco Bicycles
Search XR S2, blå
Vejl. udsalgspris 17.839 DKK 10.218 DKK
  • Versioner: 45,5cm (28")
- 42 %
Norco Bicycles Search XR C Rammesæt, sort
Norco Bicycles Search XR C Rammesæt, sort sort
Norco Bicycles
Search XR C Rammesæt, sort
Vejl. udsalgspris 12.639 DKK 7.189 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: 55,5cm58cm
- 43 %

Norco Bicycles dækker hele paletten

Danmarks flade landskaber giver optimale betingelser for cykelture med masser af fart, hvad enten det er på landeveje eller på ruter i skove. I Canada findes andre muligheder. Takket være den barske og bjergrige natur samt storbyer med masser af cykelstier, er landet dækket ind på alle måder. Norco Bicycles afspejler også alle cykeldisciplinerne i deres varierede og omfattende udvalg hos Bikester. Siden begyndelsen i 1964 har firmaet haft en hovedmission. Hele foretagendet blev nemlig startet med det formål at få flere til at cykle. I dag går salget strygende og firmaet har i den grad formået at sende alverdens cyklister ud på nye oplevelser. Performance, innovation og udvikling er nogle af kodeordene i selskabet. Samtidig stiller firmaet med glæde cykler til rådighed for eliteryttere, så de kan testes optimalt i de helt rette omgivelser. Det er ikke uden grund, at det canadiske mærke ligeledes har vundet førende design- og innovationspriser, for udover alt det tekniske, er cyklerne også fantastisk smukt komponeret. Ergonomiske linjer, en spraglet farvepalet og materialer fra øverste hylde betyder komfort og personlige designs med lang holdbarhed.Norco Bicycles Threshold C2 Mærket er så omfattende, at hele familien kan prøve kræfter med de attraktive cykeldesigns.

Nyd din yndlingsdisciplin med Norco Bicycles

Landevejsrace, mountainbiking, medvind fra en elmotor eller børnene med på cykeltur? Uanset hvad, så dækker udvalget dine behov. Inden for MTB er de prisvindende Sight-modeller i en klasse for sig. Det er full suspensions til all mountain brug i form af ægte killers, der indtager ethvert terræn med største drivkraft. Har du brug for ekstra trækkaliber, så vælg en af modellerne med batteri, der uden tvivl giver dig ekstra hjælp til at klare forhindringer. Overvejer du en ny racercykel, så er det populære mærke naturligvis også garant for det. Aerodynamik, forgafler i karbon samt elektrisk gearskift er blot nogle af de lækre detaljer, der præger mange af racercyklerne. Som altid hos det canadiske mærke, er der valgmuligheder helt ned i de små finesser. Nogle cykler er designet med integrerede kabler, der skaber et mere skånsomt miljø beskyttet mod vind og vejr. Men du finder også racercykler med eksterne kabler, som til gengæld er nemmere at reparere. Ungerne skal naturligvis også være godt kørende. Det sørger juniormodellerne fra det canadiske foretagende for for, så familiens yngste kan vedligeholde formen og udvikle teknikkerne på en af de velskabte cykler med maksimal komfort. Bikester sørger for, at du kan finde en model, der matcher med dine yndlingsdiscipliner, såvel on- som offroad.