Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
NINER - MOUNTAINBIKES OG GRUSCYKLER TIL ALLE
Med eller uden motor ønsker dette Colorado-baserede firma at gøre offroad-kørsel og adgang til stier muligt for alle. Derfor har de opbygget et mangfoldigt, naturelskende fællesskab, der deler glæden ved cykling og deres produkter af høj kvalitet.

Niner

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • olivengrøn

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Niner RLT e9 RDO 4-Star, oliven
Niner RLT e9 RDO 4-Star, oliven oliven
Niner
RLT e9 RDO 4-Star, oliven
Vejl. udsalgspris 46.859 DKK 37.899 DKK
  • Versioner: 59cm (28")
- 19 %

Niner giver dig den ultimative off-road oplevelse

Passion og personlige erfaringer fra et liv som dedikeret rytter kan drive os langt. Niner er det ultimative eksempel på det.Niner JET 9 RDO Med dette mærke og Bikester i ryggen får du skelsættende cykler, rammer og stel, som tager feltet og dine køreture til et helt nyt og bedre niveau.

Det vilde Amerika bragt til dig i form af skelsættende produkter

Amerikanske Niner er unikke off-road cykler og stel bygget af passionerede ryttere. Når teamet bag mærket ikke har travlt med at forvandle skarpe, kvalitetsbevidste materialer til nye imponerende cykelmodeller, er det Colorados betagende landskab og mange off-road trails, som hiver i dem og inspirerer dem til kontinuerligt at skabe nye og bedre produkter på jobbet. Målet er at løfte din oplevelse i sadlen til nye dimensioner og give dig enestående designs aldrig set mage.

Ekstra køreglæde og frie fornemmelser

Med Niner inviterer Bikester dig til at træde ind i en verden af lette carbonstel, som leverer ekstra køreglæde og frie fornemmelser til dine ture i sadlen. Det betyder, at der er intet som tynger dig, når du finder vej gennem landskabet og lægger an til udfordrende manøvrer og vilde hop. Trods den lette vægt, er carbon et hårdført materiale, som aldrig kompromiterer stellets stive og robuste egenskaber. Til det tilføres solide affjedringssystemer, som sørger for ekstra komfort i udfordrende landskab og terræn. Bevæg dig frit og med fuld kontrol med den unikke kollektion af cykeldele fra Niner. Her er der for alvor tale om dedikation til de beskidte elementer som jord og snavs.