Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
NIKWAX - PLEJE & BEHANDLING TIL UDENDØRS UDSTYR
Nikwax producerer rengørings- og vandtætningsprodukter af høj kvalitet. Nikwax forlænger levetiden og forbedrer ydeevnen for tøj, fodtøj og udstyr. Vandtætnings- og vedligeholdelsesprodukter klassificeres efter materiale og anvendelse. For eksempel er der en spray til ekstern vandtætning og en der tilsættes til vaskecyklussen. Nikwax-produkter er nemme at bruge, og imprægnering påføres nøjagtigt, hvor det er nødvendigt. Så mindre produkt spildes, og flere penge spares.

Nikwax

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • hvid
  • farverig

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Nikwax Base Fresh Conditioner 1l
Nikwax Base Fresh Conditioner 1l
Nikwax
Base Fresh Conditioner 1l
109 DKK

Selv en regnvejrsdag kan nydes udendørs med Nikwax

Er du klar til en lille regnvejrsdans? Det kan du i givet fald blive, når du er optimalt klædt på og ikke bliver gennemblødt. Der tilbydes mange forskellige slags overtøj til at holde regnen ude, hvor regnjakker naturligvis er det øverste lag. Derudover er overtøjsproducenterne helt fremme i skoene med hensyn til udvikling af innovative membraner, der sørger for vandtæthed, åndbarhed og fugtafvisning. Det er alt sammen noget, som yder optimal beskyttelse, men sommetider er det alligevel ikke helt nok. Derfor kommer Nikwax på banen med deres plejeprodukter, der giver ekstra beskyttelse i regnvejr. Dette britiske mærke er skabt som et lille enkeltmandsfirma hjemme i køkkenet, og er i dag tilgængeligt på verdensplan – inklusiv her på Bikester. Udover at beskytte mod regnvand, som siver ind gennem materialerne, så tænker man også i miljøvenlige baner. Derfor anvender man ikke kemikalier, der har en potentiel sundhedsskadelig virkning. Det er noget, som passer perfekt ind i nutidens fokus på økologi og miljøbevidsthed, så tøv ikke med at anvende Nikwax, når der skal ekstra beskyttelse på tøjet. Nikwax TX-DirectNyd i stedet, at imprægneringsmidlerne lukker af for regnvand, så du forbliver tør på kroppen, hvad enten det smådrypper eller siler ned.

En overfladebehandling med Nikwax gør underværker

Sortimentet fra Nikwax består af to farver, så linjerne er nemme at adskille fra hinanden. Det er også en stor hjælp i forhold til, hvornår de skal anvendes. Produkterne med grøn kapsel er nemlig til rengøring af de forskellige items, mens produkterne med lilla kapsel er til imprægnering efterfølgende. Det er vigtigt altid først at vaske overtøj, bukser eller hvad man nu har på, inden imprægneringen kommer på. Dermed kommer al skidt nemlig ud af fibrene, så der er frit rum til, at beskyttelsen kan trænge ind og virke. Når det regner, så vil dråberne trænge igennem overfladerne på din beklædning. Imprægneringen sørger dog for at skabe et modpres, så dråberne bliver presset tilbage, og i det hele taget ikke når at sive ind. Dråberne bliver liggende, hvorefter de preller af, så du forbliver tør indvendig. En anden fordel er, at imprægneringen ikke lukker af for åndbarheden, så membranerne, der er indbygget i tøjet, vil stadig virke optimalt. Du finder produkterne i forskellige indpakninger, hvad enten det er breve, sprayflasker eller bøtter. Der tilbydes ligeledes midler til de forskellige materialetyper, hvad enten det er til fleecejakker, uldprodukter, fibre eller andre sammensætninger. Husk også, at Nikwax byder på plejemidler til telte, tasker, sko og flere andre ting, som man nu engang anvender i det fri.