Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Nike

9 Produkter
Pris i kr.
Sportstøj fra Nike
Nike

Nike: Altid elegant og på højeste niveau

Produkter i højkvalitet med høj funktionalitet og smart design udviklet og produceret af Nike. Med moderne teknologi oversættes selv de seneste fremskridt hurtigt til produkter. På denne led opretholdes rollen som en central spiller på verdensplan. Og Nike er konstant ajour med hvad, der er nyt og hvad, der er yt, hvilket deres varesortiment afspeljer.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Basismærket i en sporty garderoben

Man kunne snakke om Nike i timevis, da produktporteføljen er så omfattende og spændende. Men i dag nøjes vi med at give dig en smagsprøve på, hvad dette super populære mærke kan tilbyde af produkter, der matcher med din cykelglæde.

Når mode og funktion sammensmeltes

Denne amerikanske multivirksomhed blev startet under navnet ‘Blue Ribbon Sports’ tilbage i 1964, og skiftede så over til at hedde Nike i 1971. Navnet er opkaldt efter intet mindre end den græske sejrsgudinde, så ambitionerne var store, og det er de stadig. Nike Dri-Fit ElementHeldigvis lykkedes det for firmaet at leve op til så unikt, guddommeligt og forpligtende et navn, for det har om nogen sejret både på sportsbanen, men også blandt atleter og motionister på alle niveauer overalt i verden. Det har det først og fremmest gjort på grund af tre ting: den første er de modemæssige designs, der altid er trendy og streetsmarte. Det andet er de innovative tekstiler, som yder perfekt beskyttelse og komfort under kamp og træning. Sidst, men ikke mindst, så er Nike blevet et uvurderligt brand i sig selv, som udsender nogle signaler, vi alle sammen kan identificere os med. Nike er et af de sportsmærker, som næsten rammer 100 % i forhold til genkendelsesværdi. Derfor passer sponsoratet af Cristiano Ronaldo, der er den atlet som hele 97 % af verdens befolkning ved hvem er, rigtig godt med Nikes egen popularitet.

Ubekymret sportsmode man bliver høj af

Med noget cykeltøj fra Nike kan man nyde sin sport uden bekymringer, fordi man altid ved, at tingene bare er i orden og dermed fungerer. Oven i den høje kvalitet får man naturligvis et look, som giver en lyst til at springe i sadlen og være aktiv. Designstilen er nemlig topmoderne med lækre farver, dynamiske snit og trendy detaljer. Derfor glæder man sig som et lille barn til at smyge sig ned i alt fra cykelshorts, sokker, T-shirts, tights, caps og meget meget mere. Nike Air Zoom Pegases 33Med produkterne fra Nike kan man blive ved at bygge ovenpå i garderoben, og det er en fed fornemmelse altid at blive overrasket med nye lækre kollektioner af tøj, fodtøj og udstyr, som gavner ens præstationer. Fordelen ved mærket er, at det nærmest er hybrid i alle facetter, så du også kan bruge dit cykeltøj til andre sportsgrene eller i hverdagen, hvor du har brug for komfort og sporty casualness.

Mærket man aldrig kan få nok af

Mange kender sikkert følelsen af, at man kører sur i et mærke, hvilket kan skyldes alt fra begrænsede kollektioner til kedelige stilarter. Men den gode nyhed er, at med Nike forholder det sig præcis omvendt. Mærket er nemlig så stærkt og fyldt med resurser, at ens behov og forventninger altid bliver indfriet. Det hænger igen sammen med, at man kender mærkets styrker, for svagheder finder man ganske enkelt ikke ved produkterne. Nike er nemlig alt for professionelt og anti-jantelovsagtigt til at begå fejltrin. Det skyldes også de håndplukkede designere samt hele det maskineri, der kører i kulisserne. Samtidig er mærket sponsor for de største atleter og klubber i verden. Så noget cykeltøj fra denne førende sportsgigant vil med sikkerhed også få den bedste plads i sportsgarderoben hjemme hos dig. Her på Bikester.dk guider vi dig igennem til det rette køb, så du kan få glæde af dine nye yndlingsprodukter hurtigst muligt, og dermed komme ud på dine elskede to hjul igen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes