Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Julegaveguide - Find den perfekte julegave

Nike Free

26 Produkter
Mærke
  • 1
  • 2
  • 1
  • 3
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 13
  • 1
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Befriende løb

Hvis man skal forvente nye innovationer – og dermed optimerende produkter fra noget sportsmærke – så skulle det da lige komme fra giganten Nike, der altid er først på fødderne, når der skal lanceres nye tiltag og fremtidig mode. Det er et mærke, man altid kan regne med, for fortiden og erfaringen beviser altid, at man er i helt trygge hænder både kvalitets- og designmæssigt. Med Nike Free kan du langsomt og sikkert få endnu mere ud af dine løbeture.

Løbesko til den moderne løber

Løb er en af de allerletteste motionsformer at gå igang med.Nike Free 5.0 Hovedingrediensen i et løbe-outfit er fodtøjet, der skal vælges med omhu, for at sikre den bedst mulige fremgang i processerne. Alle eksperter råder nemlig til, at man starter forsigtigt ud som nybegynder, og med tiden skal man sørge for at variere sine ruter og sine løbemønstre og intensitetsniveauer. Med Nike Free får du nogle følsomme løbesko, hvor der er færre materialer mellem fod og sål. Derfor kræver skoene også tilvænning, så man ikke overanstrenger fødderne ved de nye bevægelser og landinger. Denne populære speciallinje af løbesko er inddelt i en skala med forskellige kategorier, der fortæller noget om skoenes blødhed. Den første variant hedder 5.0, som blev lanceret i 2005, og siden dengang har mærket fulgt op med en 3.0 og en 7.0, der alle tre hver især også er inddelt i yderligere underkategorier i form af V1 og op til V5.

Få bedre kontakt med underlagene

Nike har været igang i rigtig mange år for at komme frem til de første kollektioner med Nike Free. Nike Free 5.0 TR Fit 5Det har nemlig taget over otte år at forske og finpudse kollektionerne, inden det endelige og mest komplette produkt stod klar til dig som kunde for første gang i 2005. Skoene er fremstillet ud fra studier af professionelle og amatørers løbemønstre, og samtidig tager man udgangspunkt i masai-lignende designs. Det betyder netop smallere såler mellem fødder og underlag, så man opnår en mere naturlig kontakt med de forskellige flader, man nu engang løber på. Ved hjælp af forskellige mønstre og flekspunkter under sålerne samt ergonomiske og fleksible hælepartier får dine fødder lov til at bevæge sig mere naturligt. Det giver frihed og komfort, som forplanter sig op i resten af kroppen, og dermed optimerer dine performances i sidste ende.

Form din egen løbestil

Nike Free 3.0 er den mindst bløde model, hvilket betyder slankere såler, så du er i rigtig tæt kontakt med underlaget. Nike 7.0 er derimod den blødeste af dem alle, hvor sålerne dermed også fylder noget mere mellem fødder og underlag. Uanset model, så er det super lækre løbesko med stødabsorbering, der netop tager de værste bump fra landing og afsæt. Udover alle de tekniske, effektive og præstationsfremmende elementer og innovationer så er Nike Free naturligvis designet i toplækre farver og former. Funktionalitet og fashion forenes nemlig som altid, når man snakker om produkter fra Nike, og dermed får du noget fodtøj, som også kan bruges til hverdag sammen med et par jeans, træningsbukser, shorts eller leggings. Her på Bikester er det hele linet op for dig. Så nyd sortimentet.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes