Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


net

(1 Produkt)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

En cykelsadel er alfa og omega for din komfort

Man kan tydeligt se forskel på, om man sidder ordentligt i en cykelsadel eller ej. Sidder sadlen for højt, så sidder man nærmest og gynger eller rutsjer fra side til side med udstrakte ben. Hvis man omvendt har indstillet sadlen for lavt, så opnår man position, der ikke er sund for ben og knæ på længere sigt. Derfor er det så enormt vigtigt, at ens sadel er indstillet korrekt. Det vil sige i en position, hvor benene er let bøjede, så man kan træde solidt og ergonomisk rundt i pedalerne med forfoden. Når nu det drejer sig om sadler til cykler, så handler det naturligvis om net. Det er italienske fagspecialister, hvor man har valgt at gå all-in på sadler. Det betyder, at al viden og alle kræfter sættes ind på netop denne cykeldel, så du får en sadel, der i den grad bringer tilfredshed og glæde til bagdelen – og ja, til hele kroppen og den samlede velvære.

Ren cykelfornøjelse med net på sadelpinden

Det hele begyndte tilbage i 1897, hvor italienske net startede ud i et lille spartansk værksted. Det er noget af samme ånd og passion, der stadig hersker i firmaet. Det hele er naturligvis kombineret og udviklet, så det passer til tidens moderne og innovative processer. net BlackItalien har stolte cykeltraditioner, hvilket også afspejler sig hos dette top-populære og professionelle mærke. Firmaet er et undermærke til Selle Italia, som netop har mere end 120 års erfaring indenfor cykelverdenen. Med navne som Merckx, Indurain og Pantani har net alle dage vist vejen til de helt store medaljeskamler. Hver enkel cykeldel har en vigtig betydning, for at tingene kører gnidningsfrit, men hvis du vil undgå en øm bagdel, så skal du vælge en sadel fra dette attraktive mærke. Det er nemlig sadlen, som vi sidder i, når det går løs med cykling på alle mulige niveauer. De fleste har prøvet at sidde på en hård model, hvilket ikke er nogen behagelig oplevelse. Det kan du lave om på ved at investere i et lækkert italiensk design, hvor hvert et punkt er skabt til din fordel.

Enhver cyklist ved, hvor vigtig en veldesignet sadel er

Man kan sætte masser af attraktive prædikater på de forskellige sadler fra net. Først og fremmest er ekstra komfort det første nøgleord. Her får du nemlig sadler, der er formet til kroppens naturlige former, hvilket også betyder masser af fleksibilitet. En anden ting er åndbarhed og ventilation, der sørger for en optimal temperatur, hvad enten det er koldt eller varmt. Dertil kan lægges nedbrydelige materialer, letvægts-designs, holdbarhed og vandtætte overflader. Alle disse ting er med til at skabe de mest fuldførte sadler, så du kan holde ud at cykle alle de kilometer, du har brug for. Det kan nemlig godt svare sig at investere i ordentlig kvalitet, da det forlænger holdbarheden, og komforten lever dermed også op til dine forventninger. Når først du har fået din sadel fra net i hus, så er det blot at indstille den korrekt i højden samt i den rette vinkel, hvilket du kan bruge et vaterpas til. Husk også at indstille sadlen i den rette afstand til styret, så det hele er skræddersyet til din højde.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling