Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Multipower

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Multipower produkter
Multipower

Multipower: Et smukt samspil skaber resultater

Multipower blev grundlagt i 1977 som følge af, at trenden omkring sportsernæring bredte sig fra USA til Europa. Siden dengang har ikke blot virksomhedens udviklingsmetoder, men også deres sortiment, udviklet sig væsentligt, således man i dag når ud til et bredt spektrum af sportsudøvere. Denne konstante udvikling forgår gennem kooperation mellem blandt andre virksomhedens egne eksperter, tilknyttede, professionelle sportsudøvere samt med førende sportsuniversiteter. Multipower opstår med andre ord på baggrund af et samspil mellem teori og praksis, videnskab og sport.

Sorter efter
Side 1 af
1

Med produkter fra Multipower kan du klare mere

For at du kan cykle endnu længere og hurtigere eller generelt få mere energi til at klare den træning, du udfører, er du nødt til at sikre, at du får det rigtige brændstof. Med brændstof mener vi selvfølgelig mad og drikke, men også andre kosttilskud såsom pulver og drikkevarer, som har et nyttigt og energirigt indhold. I dag er det almindeligt,at sportsfolk gør brug af disse kosttilskud for at opnå bedre resultater. Uanset om det handler om at få en mere sund krop eller at være i stand til at klare mere på løbe- eller cykelbanenfindes der er godt og effektivt tilskud, der kan hjælpe én med dette. At bruge Multipowers kosttilskud er en sikker og effektiv måde at opnå de resultater, man er ude efter.

Hvorfor komplicere tingene?

I dagens samfund er det ikke det nemmeste at få tiden til at gå op, og endnu mindre at spise det, man bør, på regelmæssige tidspunkter. Da det er meget vigtigt, hvad man spiser, bør man forsøge at få så sund mad, man kan i løbet af dagen, men selv hvis man spiser så sundt som muligt, kan det nogle gange være nødvendigt at tage lidt ekstra proteiner og vitaminer for at opnå bedre resultater i træningen. Grunden, til at disse kosttilskud er så effektive, er, at de er fulde af gode ting i en så koncentreret form, at det ikke kræver meget for, at effekten mærkes. Indholdet er helt naturligt og ikke farligt at spise. Dog bør man holde sig til en vis dosis af dagen, da overforbrug ikke giver bedre effekt. Når det gælder alt, som indtages i en koncentreret dosis,bør man være sikker på at holde den anbefalede grænse. At tage for eksempel en multipowerbar direkte efter træningen eller som en måltidserstatning, når du ikke har tid til at spise, er et glimrende alternativ for at holde alle værdier i kroppen på et stabilt og godt niveau. Multipower tilbyder flere forskellige sorter og smagsvarianter af disse barer, så alle kan finde en, der passer. MSX Woman Online Shop

Multipower i forskellige former

Multipower energitilskud kommer i flere forskellige former afhængig af, hvornår og hvordan disse er beregnet til at blive indtaget. Når du er "på farten" kan det for eksempel være mere bekvemt at have en energibar med end et pulver, da denne er klar til at blive spist, som den er. Multipower producerer også energidrikke, og også disse passer godt til at have med i tasken. Med denne drik får du mere ud af din træning, og du holder samtidig væskeniveaueti den rette balance. Leder du efter regelmæssig energipåfyldning til opbygning af muskler eller for at få bedre kondition, bør du tjekke de pulvere, Multipower har i sit sortiment. Protein er en vigtig byggesten for at opbygge kroppen, og med proteinpulver fra Multipower går det både hurtigere og nemmere, end man måske tror. For at du kan få et bedre overblik over de forskellige typer af produkter, Multipower tilbyder, deler videm opi forskellige kategorier, nemlig:
  • Proteinpulver
  • Proteinbarer
  • Energibarer
  • Energidrikke
Proteinpulver anvendes til alle typer af præstationsmål. Uanset om du ønsker at få mere muskelkraft eller yde mere generelt, er proteinpulver det, du skal købe. Protein er den vigtigste byggesten af musklerne i kroppen, og for at sætte dem i stand til at klare så meget som muligt, er det godt at tage et supplement for at hjælpe dem på vej. Proteinbarer har mere eller mindre den samme effekt som proteinpulver, men her er de i fast form, hvilket gør det let at indtage det vigtige proteintilskud overalt. Debehøver ikke blive blandet, som det i pulverform, hvilket gør dette produkt ideelt til at tage med sig til træning eller heltenkelt altid at have med i sin taske,hvis energiniveauet falder for meget i løbet af dagen. Multipower producerer også energibarer, der ikke kun består af proteinrigt indhold, men også giver dig de nødvendige kulhydrater og andre vitaminer, som er nødvendige, når det netop er energi, du er ude efter. Så du kan holde motoren kørende længere ved hjælp af energibarer fra Multipower. Hvis du leder efter ekstra energi, der er nem at tage under selve motionen eller træningen, kan de energidrikke, Multipower tilbyder,være noget for dig. Her får du både den nødvendige væske og forskellige kosttilskud, der har en positiv effekt på træningen. Ved at have flasken med under træning, kan du nemt få det kosttilskud, du har brug for under hele træningen.

Et vigtigtsamarbejde

Multipower har været mere end 30 år i branchen, og forsyner i dag mange forskellige typer af sportsfolk med skræddersyede løsninger til deres forskellige mål. De har altså etableret partnerskaber med atleter, der praktiserer mange forskellige typer af sport –de fleste med fokus på udholdenhed, men også der kan styrke være en vigtig faktor for at opnå bedre resultater. Gennem dette tætte samarbejde får virksomheden konstant feedback fra dem, der virkelig ved, hvad der kræves for at avancere sig indenfor sporten. Derfor er dette en gylden mulighed for Multipower for på den mest effektive måde at udvikle og tilpasse sine produkter, så der findes et passende tilskud til alle typer af atleter. Her på Bikester.dk kan du købe flere forskellige typer af produkter fra Multipower, så du er i stand til at cyklelængere og hurtigere næste gang. Hvilken form for energitilskud, du ønsker, er ligegyldigt, da vi har flere forskellige typer på lager og altid sørger for at have det hjemme, som vores kunder synes bedst om.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!