Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Mudhugger – Mudder har ingen chance!
Grundlæggerne af Mudhugger var trætte af at komme hjem helt mudrede efter hver tur. Med nogle få nitter, aluminiumstykker og en gammel skærm byggede de den første prototype - og den fungerede perfekt! Så de besluttede uden videre at producere og sælge delene selv, og Mudhugger blev født.

Mudhugger

4 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Mudhugger Race Skærm Lang, sort
Mudhugger Race Skærm Lang, sort sort
Mudhugger
Race Skærm Lang, sort
Vejl. udsalgspris 219 DKK 149 DKK
Hurtig levering
- 31 %
Mudhugger 29er Medium bagskærm, sort
Mudhugger 29er Medium bagskærm, sort sort
Mudhugger
29er Medium bagskærm, sort
Vejl. udsalgspris 259 DKK 159 DKK
Hurtig levering
- 38 %
Mudhugger Bagskærm Stor 760mm, sort
Mudhugger Bagskærm Stor 760mm, sort sort
Mudhugger
Bagskærm Stor 760mm, sort
Vejl. udsalgspris 269 DKK 229 DKK
Hurtig levering
- 14 %
Mudhugger Forlænger til forskærm
Mudhugger Forlænger til forskærm
Mudhugger
Forlænger til forskærm
Vejl. udsalgspris 78 DKK 59 DKK
- 24 %

Mudhugger er kvalitetsgear til din mountainbike

Kvalitetstid med din mountainbike i skovens dybe ro. Du drøner afsted i et heftigt tempo. Sidelæns flyvning hen over bakkeskråningen, og plask – du lander hårdt i mudderpølen. Mudhugger 29erBrunt pløre sprøjter til alle sider. Heldigvis har du helgarderet dig med et par skærme fra Mudhugger

Produkter skabt på baggrund af utallige timer i sadlen

Siden slutningen af 1980’erne har der været fart på for holdet bag Mudhugger. Passionen for mountainbikes har ledt til utallige timer i sadlen, og de utallige timer har i nyere tid ledt til et stort og varieret sortiment af funktionelle skærme til din mountainbike. Sammen har holdet bag det engelske brand konstrueret en række letvægtsprodukter, der forhindrer mudder og pløre i at finde vej til dig og dit cykeltøj. Det betyder, at du holdes ren og tør i længere tid på eksplosive mountainbiketure i naturens udfordrende omgivelser. På Bikester kan du nu få fingrene i flere udgaver af de lækre og funktionelle for- og bagskærme fra den engelske producent.

Skærme der består enhver prøve

Endelig er det tid til weekendens udfoldelser. Du springer energisk i sadlen og skruer op for tempoet. Nu skal dine nye skærme fra Mudhugger og Bikester stå sin prøve. Efter flere timer i sadlen er resultatet ikke til at tage fejl af. Langt mindre mudder har fundet vej til dit tøj, og den tørre fornemmelse har varet ved længe. Så længe, at du endda er endt ud i at bruge langt mere tid i sadlen end planlagt. Mudhugger er testet til yderste, og så er de lige til at montere uanset størrelsen på dine hjul. Udvalget fra Bikester dækker over skærme til alt fra 26" til 29" hjul, mens fede klistermærker giver ekstra kant til dine skærme.