Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Slutspurt! - Gør et udsalgskup

Muc-Off

102 Produkter
Muc-off tilbehør
Muc-Off

Muc-Off: Bedre performance siden 1994

På bjerget, på sporet, i skaterparken - skaberen af Muc-Off elsker at være uden for og at udrette noget stort. Muc-Off er besat med at fremstille de mest innovative plejeprodukter, således at de kan få andre produkter til at se godt ud igen.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Renlighed giver din cykel en længere levetid

Der er ikke blot noget æstetisk og kosmetisk forbundet med renlighed. Rengøring forekommer på mange måder, hvad enten det er derhjemme i huset eller lejligheden, det daglige brusebad eller når cyklen eller bilen skal vedligeholdes. Hos britiske Muc-Off har man valgt at fokusere på netop rengøringsmidler til cykler, og tilmed med en signaturfarve i pink, som ingen kan tage fejl af. Rengøring er for mange forbundet med noget tidskrævende og kedeligt, men med de rette midler går det stærkt og effektivt fremad. Se blot på udvalget fra Muc-Off, som er skabt til at få has på skidt og møg. De helt rette blandinger sørger for at snavs opløses, så man efterfølgende nemt kan tørre over eller vaske af. Normalt forbinder man den slags med kemikalier, men hos dette mærke går man også op i miljøet. På trods af, at de forskellige væsker er skrigende pink, så forsøger man at fremstille dem uden CFC-gasser, men i vandbaserede og nedbrydelige elementer. Muc-Off Brush 3-erRent postevand kan nu engang ikke helt fjerne mudder og skidt, og derfor kan man altid ty til sortimentet her på Bikester, som på bedste vis får din cykel til at fremstå skinnende ren.

En pæn cykel uden fastgroet skidt

Tiderne hvor man blot fyldte en tilfældig spand med opvaskemiddel er ovre. I dag investerer langt de fleste cyklister i specialprodukter, for det er in og hensigtsmæssigt at have det rette tilbehør. Det er Muc-Off et strålende eksempel på med deres meget alsidige produktsortiment. Man kan naturligvis vælge en effektiv allround blanding, som fjerner det overordnede skidt fra cyklen. Men derudover kan man også dykke ned i produkter, som er specialdesignede til de enkelte dele. Det er nemlig ikke nok, at det kun er stellet, der ser toppoleret ud. Også de små, men essentielle dele har brug for pleje. Derfor finder man også forskellige former for væsker, fedt, spray, gel, pasta og andre obligatoriske midler. Dermed kan man holde fælge, kæde, bremser, kabler, bolte og andre vigtige dele rene. Udover smøremidler og rengøringsprodukter, byder Muc-Off også på forskellige plejesæt og børster, så man kan komme godt rundt i de små kroge. Bøtter, tuber, flasker, refill-poser, svampe, klude og opbevaringstasker til al udstyret er også en del af mærkets sortiment, så der er helt styr på alle basisredskaberne samt mere til. Dermed slipper man for en beskidt og ikke-funktionsdygtig cykel, for vedligehold er en vigtig del af en cykels levetid og funktionalitet.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes