Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Muc-Off

34 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Muc-off tilbehør
Muc-Off

Muc-Off: Bedre performance siden 1994

På bjerget, på sporet, i skaterparken - skaberen af Muc-Off elsker at være uden for og at udrette noget stort. Muc-Off er besat med at fremstille de mest innovative plejeprodukter, således at de kan få andre produkter til at se godt ud igen.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Hold cyklen ren med Muc-Off

De, som er ude at cykle i skov og mark, ved, hvor hurtigt cyklen kan blive beskidt. Især hvis det handler om mountainbike eller BMX-kørsel på mudrede stier og baner. Det snavs, der sætter sig på cyklen,fremmer slid på cyklen, når overfladen er dækket afmudder og grus, der er tørret ind. Derfor er det vigtigt at sørge for at rengøre cyklen efter hver brug. Dette gælder naturligvis ikke kun mountainbikes og BMX-cykler, men også de cykler, som bruges på almindelige veje. Det er vigtigt ikke at forsømme sin cykel og tænke, at det "bare er en cykel", for dette køretøj er lige så vigtigt at tage sig af som alle andre. Vil du have en cykel, der holder længere og som altid føles som ny, når du kører på den, kan du få dette ved at bruge rengøringsmidler fra Muc-Off.

Alt til cyklen

Muc-Off er envirksomhed, der har fremstillet sine verdensberømte rosa rengøringsmidler siden begyndelsen af 90'erne. Muc-Off 8-In-One BikeDet var dengang, da downhill-sporten fik mere anerkendelse i cykelverdenen, at man også opdagede, at der var et behov for effektive rengøringsprodukter på markedet. Når man cykler i naturen, sprøjter både ler og jord op omkring cyklen, og det sætter sig dermed på både stel, hjul, dæk, kæde osv. Tørrer dette snavs, kan det være meget svært at fjerne det. Eller i det mindste var det sådanfør i tiden. Når der nu findes der effektiverengøringsmidler fra Muc-Off, det er ingen kunst at få cyklen skinnende ren igen. Muc-Off, som er et selskab bestående af engagerede og fartgale medarbejdere, producerer i dag mange forskellige typer af rengøringsmidler. Det, som startede med det lyserøde allroundmiddel, blev senere udviklet til et bredtsortiment, hvor man kan finde både rengøringsklude, rengøringsbørster, kæderengøring og poleringsspray for at nævne nogle produkter. Muc-Off fremstiller ikke kun rengøringsprodukter til cykler, men også til biler, motorcykler og elektronik. Hos os her på Bikester.dk kan du finde flere forskellige Muc-Off produkter, såsom:
  • Bremserens
  • Cykelrengøring
  • Plejesæt
  • Affedtere
  • Smøremidler
En cykel består sombekendt af mange forskellige dele, og alle disse dele er fremstillet af forskellige materialer. Derfor er det vigtigt at have et rengøringsmiddel designet specielt til den rigtige form for materiale,så det rengøres så effektivt som muligt uden at skade af selve materialet. Så uanset om det er kæden, der skal smøres, eller bremserne er blevet dækket af mudder, så findes der effektive rengøringsmidler, man kan bruge. Virksomheden producerer også rengøringsmidler såsom klude og rengøringsbørster, som gør det nemt at bruge de forskellige rengøringsmidler. Med den rigtige form for børste kan du nemt kan fjerne snavs, der sidder fast. Vi ved alle, hvor vigtigt det er at holde netop kæden på cyklen i god stand. Kæden kan sammenlignes med motoren på en bil, og det derfor vigtigt, at denne er i topform for at resten af konstruktionen fungerer så friktionsfrit som muligt. Muc-Off har udviklet et hjælpemiddel specielt til at rense kæden. Muc-Off Wet LubeDenne lille plastdåse gør det nemt at rengøre cykelkæden uden at få beskidte fingre.

Muc-Off plus rosa er lig med sandt

Lige siden starten har de haft farven rosa som sin signaturfarve. Siden det første rengøringsmiddel, der kom frem og blev kendt i cykelsporten, blev ”choking pink” farven synonymt med virksomheden. Dette har holdt sig gennem årene, og nu føles det som givet, at deres produkter skal have en antydning af rosa på pakken. Trods farven er virksomhedens medarbejdere mennesker, som er hårdføre, og som elsker at udfordre grænserne, når det kommer til hurtige sportsgrene.

Vi hos Bikester.dk har, hvad du har brug for

Da vi her på Bikester.dk samarbejder med Muc-Off, har vi mange af deres produkter at tilbyde dig til en meget rimelig pris. Disse produkter finder du ikke overalt, og vi har sørget for at have de mest populære produkter på vores lagerreoler, hvilket betyder, at du som kunde har en masse at vælge imellem. Vi anbefaler kraftigt, at enhver, der ejer en cykel, tager sig godt af den, og ved at bruge produkter fra Muc-Off er det et simpelt match. Med en godt rengjort cykel kan du nyde dens præstation i mange, lange år. En cykel, der ikke rengøres jævnligt, får oftere rustskader af forskellig art, da væsken i mudder og snavs æder sig ind i materialet, hvis det får lov at sidde for længe. De produkter, som tilbydes, inddelerde selv i primærttre forskellige grupper, der fortæller, hvilken slags produkter, der skal bruges først og sidst i en komplet cykelrengøring, hvor den også præpareres til at modstå snavs bedre i fremtiden. Altså er der produkter til forskellige trin, hvor første trin handler om rengøring, trin to om beskyttelse og glans og trin tre om smøring. Alle de produkter, der indgår i disse trin kan findes her på Bikester.dk. Her finder du også rengøringsbørster og klude, der gør selve rengøringen til en leg.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!