Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Motorex

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Motorex Hydraulic Fluid 75 Mineralolie 1l
Motorex Hydraulic Fluid 75 Mineralolie 1l
Motorex
Hydraulic Fluid 75 Mineralolie 1l
Vejl. udsalgspris 259 DKK 149 DKK
- 42 %

Motorex til at holde din cykel kørende

Engang brugte man måske bare symaskineolie og eventuelt kædefedt, og så var det fint. Det er mange år siden, og det var såmænd nok heller ikke helt nok dengang. Motorex blev stiftet tilbage i 1918 i Schweiz, og fra begyndelsen arbejdede man med produkter til gulv- og læderpleje. Motorex White GreaseI 1974 fik man det største olietanklager i Schweiz, og siden da er det gået slag i slag med udvikling og fremstilling af smørremidler og kemisk tekniske produkter til cykler, biler, busser, lastbiler, landbrugsmaskiner, industrimaskiner og så godt som alle andre typer maskiner og produktionsapparater, man kan tænke sig. Indenfor motorsport har Motorex været med til at sikre over 120 verdensmestertitler ved hjælp af sine produkter og sponsorater. Ved 100-års jubilæet i 2017 kunne familievirksomheden fejre sig selv som den største smørremiddelvirksomhed i Schweiz.

Det er andet end kæden, som skal behandles

Der er sikkert stadig en del derude, som stort bare tænker, at det er kæden, der skal have olie, og så kører det bare derudaf. Men der er faktisk rigtig mange andre dele på en cykel, som kræver regelmæssig vedligeholdelse eller smøring. Tænk bare på ting som bremser, gear, affjedring og en lang række andre komponenter og enheder. Heldigvis kan du få alt udrustningen til denne vedligeholdelse fra Bikester.dk, og du finder en stor del af de ledende produkter fra Motorex lige her. Selvom virksomheden har eksisteret ganske længe, så har man heller ikke ligget på den lade side, men derimod konstant udviklet og forbedret sine produkter, og man har også en større og større fokus på at sænke miljøbelastningen og -påvirkningen fra disse produkter.

Hold dig godt kørende med de rette produkter

Uanset om du kører konkurrence, for at holde dig i form eller for oplevelsens skyld, så har Motorex produkter, som både du og din cykel kan nyde godt af. Du vil få optimalt udbytte af cyklen, hvis du kan nedsætte friktionen og dermed optimere udnyttelsen af den energi, du træder i pedalerne med. Samtidig sikrer du også, at din cykel og dens forskellige komponenter får længst mulig levetid, så du også i længden kan mærke din investering direkte på tegnebogen. Programmet her er ret omfattende, så har du allerede erfaringer med et af produkterne, så er skridtet ikke så langt for også at kaste dig ud i at benytte nogle af deres andre produkter. Samme kvalitet og tankegang går igen i alle produkterne, så du kan roligt prøve dig frem.