Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Tyvstart på Bright Friday | To nye tilbud hver dag

MonkeyLink

45 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
MonkeyLink

Monkey Link – Magnetpower til din cykel

Det nystartede brand MonkeyLink ønsker at vende cykeltilbehørsmarkedet på hovedet: smarte magnetiske holdere gør det meget nemmere at monteretilbehør som skærme, reflekser, belysningssystemer og meget mere. Den nemme montering er super fleksibel og sparer skrueriet.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Nytænkning inden for cykeldele

Innovation og iværksætteri er ord, som vi hører om igen og igen. Det er to trendy ord, som også er med til at udvikle verden og skabe nye produkter. MonkeyLink er med til at definere disse ord til perfektion, for mærket har skabt en række nye måder at montere forskellige cykeldele på. I rigtig mange årtier har vi været vant til klassiske cykellygter, som skulle spændes ned over en holder. Det er en løsning, som ofte kunne volde lidt problemer i forhold til knækkede holdere, tidsspilde og diverse bøvl med at få lygterne monteret af og på. I dag vil kunderne have det så let som muligt, og her har MonkeyLink allerede vundet en stor fanskare. Firmaet har nemlig skabt et magnetsystem, så dine lygter og skærme kan påsættes og tages af ved hjælp af et enkelt klik. Det betyder en ny og smart løsning med fokus på det funktionelle aspekt. Mærket har dog lige så meget fokus på det æstetiske og dermed også på det designmæssige. Produkterne er nemlig formet og finpudset i minimalistiske looks med et futuristisk tvist. MonkeyLink MonkeyLight 100 Lux ConnectDet er tilbehør, som passer perfekt ind i tiden, hvor design og funktionalitet er en efterspurgt kombination blandt nutidens cyklister.

Lygte- og skærmmontering uden bøvl

Store, klodsede cykellygter samt holdere i billig plastik og skruer, der ruster. Det er noget, som rigtig mange cyklister poster penge i igen og igen. Men nu er MonkeyLink på banen med en smart løsning, som er værd at investere i. Det betyder også en lidt større investering for mange, men pengene er givet godt ud, da holdbarheden er meget lang. Her får du drønstabile materialer, der sidder rigtig godt fastspændt. Så snart du klikker lygter eller skærme på, så er det som om, at tilbehøret smelter sammen med cyklen. De stærke magnetiske kræfter tiltrækker netop produkterne, så du kan give den fuld gas uden den mindste rystelse fra materialerne. Det eneste, du har brug for i samme ombæring, er en af mærkets sadelklemmer samt en frempind. Begge dele er nemlig forsynet med specialdesignede holdere og magneter, som skal bruges til at klikke lygter og skærme på. Forlygten skal netop klikkes fast på frempinden, mens baglygten og bagskærmen kan klikkes på den samme holder på sadelpinden. Har du brug for både at montere baglygte og bagskærm, så findes der en smart reservebaglygte, som integreres i selve skærmen. Til forskærmen skal du bruge en separat holder. Det smarte ved lygterne er, at de er monteret med et integreret, genopladeligt batteri. Du kan se og købe de forskellige magnetdesigns fra MonkeyLink her på Bikester.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes