Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Mongoose

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • rød
  • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Mongoose California Special, sølv/rød
Mongoose California Special, sølv/rød sølv/rød
Mongoose
California Special, sølv/rød
Vejl. udsalgspris 4.449 DKK 2.818 DKK
  • Versioner: 45,7cm
- 36 %

Gør din nye BMX til en Mongoose

Tempo, fart og forhindringer er nøgleord, når vi taler BMX. Er du også blevet bidt af den udfordrende cykelsport, så er der hjælp at hente hos Bikester. På vores side har vi samlet en stor kollektion af de kvalitetsbevidste og stilfulde BMX cykler fra Mongoose, så du kan blive klar til at indtage gader, stræder, ramper og skove.

Mere end 50 års erfaring fra den spændende BMX-verden

Mongoose er amerikanske cykler inspireret af den spændende og hæsblæsende BMX-verden, hvor intet står stille. Hverken turene i sadlen på de mange modeller eller udviklingen inden for produktionen af flere lækre, streetprægede modeller. Historien bag det kvalitetsbevidste brand går helt tilbage til 1970’erne, hvor de første BMX-modeller og mountainbikes så dagens lys. Mongoose Title Pro XXLI dag har Mongoose bredt sig til store dele af verden, hvoraf Bikester er blevet en af de stolte forhandlere af de populære cykelmodeller. Vores udvalg spænder bredt og dækker over alt fra BMX-modeller til begyndere og juniorer over til modeller til mere garvede ryttere. Mærkets cykler er testet af professionelle ryttere, så der er noget at se frem til, vælger du at investere i en af de lækre BMX cykler fra mærket.

Bliv klar til at indtage alt slags terræn

Ingen forhindringer er for store, når det gælder BMX cykler fra Mongoose. Op over bakker og skråninger, gennem mudder og ujævnt terræn, leg på ramper og byens flader. Backflips, air tricks og bar spins. Hvilket formål skal din nye BMX tjene? Her får du en tohjulet, der for alvor skriger på at blive brugt. Stærk og pålidelig tur efter tur. Adskillige underholdende timer venter forude. Risikoen er, at når du først har fået smag for de stilfulde og kraftfulde cykler fra Mongoose, er der ingen vej tilbage. En ny rytter er født med en uundværlig makker.

Modeller sammensat af stærke komponenter

Kraftige hjul i 20 tommer, fælge, ramme og nav i modstandsdygtig aluminium, solid kæde og et bremsesystem du kan stole på til hver en tid. Det tilsat en komfortabel sadel, et simpelt gearsystem og et design, der får hoveder til at dreje, og du har opskriften på succes. BMX cykler fra Mongoose er sammensat af stærke komponenter, så du får en trofast følgesvend, du kan sætte din fulde lid til, når der igen skal fart over feltet og nye udfordringer skal klares. Hos Bikester hopper vi med på BMX-bølgen og giver dig nogle af markedets bedste produkter.