Online cykel shop – Bikester
Tag på cykeleventyr i weekenden
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Mondraker
Mondraker – Mountainbikes fra øverste hylde
Spanske Mondraker har designet og produceret topkvalitets mountainbikes til alle MTB-discipliner siden 2001. Deres mål er klart. De laver de cykler, de gerne selv vil køre på - modeller med slående udseende og avanceret teknologi, der leverer de bedste præstationer og unikke køreoplevelser. I dag er Mondraker anerkendt som en førende MTB-producent, og sælger sine mere end 60 modeller i over 40 lande.

Mondraker

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • rød
  • blå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Mondraker Summum Carbon Pro Team Stel, blå/rød
Mondraker Summum Carbon Pro Team Stel, blå/rød blå/rød
Mondraker
Summum Carbon Pro Team Stel, blå/rød
Vejl. udsalgspris 31.999 DKK 22.549 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: L | 40cm
- 29 %
Mondraker Foxy Carbon R 29 Stel, sort
Mondraker Foxy Carbon R 29 Stel, sort sort
Mondraker
Foxy Carbon R 29 Stel, sort
Vejl. udsalgspris 27.999 DKK 19.729 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: XL | 51cm
- 29 %

Et kanonudvalg med mountainbikes fra Mondraker

Gode venner kan få en drøm og forfølge den. Det er, hvad de to ejere bag Mondraker har gjort. De har begge siden barndommen været passionerede MTB-ryttere, og i 2001 blev deres eget MTB-mærke officielt lanceret. Det startede med en enkelt allround-model, men i dag byder mærket på en bred palet med forskellige typer af mountainbikes. Derfor er udvalget også populært hos Bikester. Det rammer så alsidigt i segmenterne. De bakkede landskaber i hjembyen Alicante har alle dage dannet ramme om testkørsel for ejerne og deres medarbejdere. Derudover samarbejder man med professionelle ryttere på både dame- og herresiden samt inden for forskellige discipliner. Alle de sponsorerede atleter dyrker forskellige grene af MTB, hvilket også ses på cyklernes designs. Hardtails var de første modeller fra Mondraker. De fås i dag i mange afskygninger, hvad enten du er begynder eller trænet. Man byder også på særlige damemodeller med lidt lavere indstigning samt et stel, der er tilpasset kvinders ergonomi. Hardtails er designet med affjedring på forgaflen, mens bagstellet er fast. Det er MTB-modeller, som især er perfekte på hurtige skovspor samt med masser af fart over feltet. Mondraker Summum ProHardtails er i dag stadig det spanske mærkes hjertebarn, men du finder også andre MTB-typer i varesortimentet.

Mondraker gør MTB-livet sjovt og udfordrende

Full suspensions er naturligvis også med i MTB-udvalget fra Mondraker. Her kan du vælge mellem mange forskellige modeller med affjedring både foran og bagpå. Full suspensions er især gode på nedkørsler og dermed til downhill disciplinen. Du får også stor glæde af fuld affjedring på mere tekniske spor, da denne MTB-type er lig med bedre kontrol. Prisen på full suspensions er generelt højere sammenlignet med hardtails, da det er mere krævende at udvikle dobbelt affjedring. Hos Mondraker byder man på begge dele og dermed er det noget for ethvert budget samt for enhver cykeldisciplin. Både hardtails og full suspensions fås desuden begge som E-bikes, hvis du vil have ekstra power på cyklen. Det er ikke uden grund, at mærket bl.a. har vundet en pris for deres fokus på geometri i arbejdet med steldesigns. Komfort, holdbarhed og ergonomi er i højsædet, så det altid er sjovt og motiverende at køre MTB. Mærket har også gjort sig bemærket med en række cykler fremstillet af stealth carbon. Der tilføres et lag carbon-fibre på en særlig måde, så cyklen både opnår styrke, lethed og stødabsorbering på én og samme tid. De har også skabt overskrifter med et såkaldt zero suspension system, der kan eliminere selv de mindste bump på vejen. Dermed skabes et mere uforstyrret og smooth ride, som igen betyder lavere risiko for styrt, og mere kontrol.