Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

End of Season Sale - Over 1.000 cykler | Spar op til 40%

Mondraker

23 Produkter
Mondraker
Mondraker

Mondraker – Mountainbikes fra øverste hylde

Spanske Mondraker har designet og produceret topkvalitets mountainbikes til alle MTB-discipliner siden 2001. Deres mål er klart. De laver de cykler, de gerne selv vil køre på - modeller med slående udseende og avanceret teknologi, der leverer de bedste præstationer og unikke køreoplevelser. I dag er Mondraker anerkendt som en førende MTB-producent, og sælger sine mere end 60 modeller i over 40 lande.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Mondraker - cykler i højeste kvalitet

Mondraker er et spansk selskab, der fremstiller cykler af højeste kvalitet. Det blev grundlagt som et selskab i 2001. Allerede dengang var konceptet at fremstille cykelmodeller tilpasset ekstreme forhold. Mondraker har altid haft som mål at fremstille cykler i høj kvalitet til alle. Dette har betydet at virksomheden har fået en førende position som producent af cykler. Ved at kombinere højteknologiske funktioner og innovationer har Mondraker været i stand til at tilbyde et bredt udvalg af forskellige typer af cykler efter kundernes behov. Selskabet geninvesterer, så de kan producere nye ting hele tiden, så Mondrakers cykler er supermoderne og populære. De har en række cykler, der anvendes af topryttere på eliteplan, hvilket kun er et af mange beviser på den høje kvalitet, som er virksomhedens kendetegn.

Modelprogram

Mondrakers cykler er til alle typer af cyklister. De er tilpasset forskellige behov, og de dækker en række forskellige områder. Mondraker har cykler designet til downhill, freeride, enduro, all mountain, trail, XC, sportscykling, bycykling, landevejscykling, BMX og cykler specialiseret til cykling i forskellige typer terræner. Mondraker Online Shop Produkter i sortimentet fra Mondrakers
  • Mondraker Tracker MTB
  • Mondraker Foxy MTB
  • Mondraker Foxy R MTB
  • Mondraker Foxy RR MTB
  • Mondraker Zenith X MTB
  • Mondraker Durham Downhill
  • Mondraker Dune MTB
  • Mondraker Dune R MTB
Mondraker Tracker er en mountainbike med høj kvalitet til en overkommelig pris. Tracker er en mountainbike, som er specialdesignet til bjerge. Designet er optimeret, for at du kan køre hurtigt og have det sjovt med cyklen. Cyklen kører fint på stier og skråninger. Tracker giver dig følelsen af at være "et" med cyklen. Dette er det perfekte køb for dem, der ønsker en højteknologisk cykel af højeste kvalitet samt utroligt sjove og fartfyldte oplevelser. Takket være et effektivt dæmpningssystem kan cyklen nemt håndtere bump og forhindringer, hvilket betyder at du kan bruge Mondraker Tracker i de hårdeste typer af terræn. Perfekt til dem, der ønsker at cykle i forskellige typer af natur og samtidig være i stand til at stole på, at cyklen holder til det. Mondraker Foxy er en alsidig mountainbike perfekt egnet til bjergrigt terræn. Dette er en robust cykel, som samtidig har en lethed og en rar fornemmelse, når du cykler. Med et yderst effektivt og sikkert bremsesystem, kan du føle dig tryg, samtidigt med at du har en fantastisk mountainbike designet til adrenalin-fremkaldende kørsel i bjergene. Foxy giver dig høj kvalitet, hastighed og frem for alt sjov på cyklen. Det er en af Mondrakers bedst sælgende cykler takket være prisen, kvaliteten og udstyret.

Mondraker kører som en drøm

Mondraker Foxy R er en opdateret version af mountainbiken Foxy. Med høje vurderinger i test og gode anmeldelser kan Foxy R betragtes som en god investering. Cyklen er designet til bjergrigt terræn og har et design og kvalitet, der gør den god at styre og giver en følelse af kontrol. Foxy R sælges til en overkommelig pris, og kan helt sikkert ses som en god investering. Mondraker Foxy RR er en nyere version af mountainbiken Foxy R. Med den nyeste teknologi og et veludviklet design, tilbyder Foxy RR meget høj kvalitet og ydeevne. Foxy RR er tilpasset bjergrigt terræn og har præcis de funktioner, man kan ønsker sig hos en sådan cykel. Med lethed, præcision og ekstrem alsidighed kan cyklens udstyr betragtes som exceptionel. Cyklen er testet som værende af høj kvalitet med hensyn til præcision, ydeevne og pålidelighed. Dette er den ideelle cykel for mountainbikere på et højt og meget højt niveau. Mondraker Zenith X er en mountainbike klassificeret som enduro. Cyklen er stor, men praktisk, og har det, der skal til for at kunne benyttes effektivt i et bjergrigt terræn. Mondraker Zenith X er ideel til downhill. Alsidighed er målet med denne cykel, der kan håndtere forskellige typer terræn på fremragende vis. Zenith X har meget tilfredse kunder, der vurderer de særlige karakteristika ved denne cykel som værende af høj kvalitet. Mondraker Durham Downhill er en perfekt cykel til downhill. Med en masse tilfredse kunder og høj kvalitet kan cyklen stærkt anbefales. Durham Downhill er en alsidig cykel med funktionelle detaljer, god tilpasningsevne, stabile komponenter og vægt på det yderst funktionelle. Med god holdbarhed, dæk og bremser, der holder godt over en lang periode kan Downhill Durham ses som en meget robust og holdbar cykel. Dette er en modtagelig og følsom mountainbike, som du kan få højt op i luften takket være dens lette vægt. Det er en cykel, der kan køre rigtig hurtigt, og som er en garanti for underholdning. Cyklens bevægelser er forudsigelige, naturlige, og meget vanedannende.

Kvalitet til en fornuftig pris

Mondraker Dune er en mountainbike, som er meget alsidig og kan tilbyde sjov kørsel i forskellige typer af terræn. Uanset om du ønsker at køre med den i Alperne i sommermånederne, bruge den som en konkurrencecykel, eller om du kan lide at køre i skoven i nærheden, er Dune den perfekte mountainbike. Med et komfortabelt design og et godt forhold mellem kvalitet og pris anbefales Mondraker Dune til dem, der ønsker en alsidig og dejlig cykel. Mondraker Dune R er den opdaterede version af mountainbiken Dune. Med veldesignet teknologi tilbyder Mondraker Dune R alsidighed til en overkommelig pris. Denne cykel er perfekt til mountainbikere, der cykler på et normalt til godt niveau. Dette er en rigtig god cykel med mange gode funktioner til en rimelig pris.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes