Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Mizuno

148 Produkter
Mizuno jakke
Mizuno

Mizuno: Tradition og innovation

Mizuno er en japansk virksomhed, der har eksisteret siden 1906. Her har man specialiseret sig i udviklingen af løbesko til både amatøren og den professionelle. Mizuno har mange år på bagen og trækker da også på sin rige erfaring. De ved dog også, at lige så vel som de kan gå 100 år tilbage i tiden og profittere af deres viden, bør de også se 100 år ud i fremtiden. Således forbliver virksomheden nemlig innoverende og up-to-date.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Asiatisk sportsmode med masser af speed

Japanere har altid været kendt og beundret for deres hurtighed på sportsbanen, hvor ryk og acceleration er nogle af de helt store styrker. Mizuno har siden 1906 været med til at fremme asiatiske atleters talenter, og sidenhen er mærket blevet populært og attraktivt i resten af verden. Derfor finder du det også lige her på Bikester.

Dyrk sport med stil

Dette cool og innovative mærke er især kendt for sine løbesko, der gør en forskel på træningsbanen, eller i kamp.Mizuno Be 2 Selv når man cykler er skoene super komfortable, da såler, overdele og indmad er fremstillet i luksuriøse materialer. Hver en detalje er vendt og drejet i samarbejde med de bedste eksperter og professionelle atleter, så du kan altid regne med kvaliteten hos Mizuno. Med over 110 års erfaring har mærket gjort så mange ting rigtigt gennem årene, hvilket disse attraktive kollektioner af løbesko er et tydeligt bevis på. Mærket sponsorerer masser af individuelle sportsfolk samt klub- og landshold, og der er ikke noget at sige til, at alverdens atleter står i kø for at repræsentere Mizuno. Det er nemlig sportsmærket, som man snakker om med begejstring, hvad enten det er på arbejdet, i skolen, i hallen, på cykelturen eller alle mulige andre steder, hvor folk anbefaler de mange lækre produkter. Mizuno Wave Rider 19Skoene er både uundværlige til din løbetræning, men de er også perfekte til alle de cykelture, hvor du ikke har brug for deciderede klik-cykelsko. De er også super komfortable til fitnesstræning, triatlon-konkurrencer samt mange andre aktiviteter.

Få fart under fødderne

Hovedfokus for Mizuno er at designe innovativt fodtøj, der gør en forskel til træning og i kamp. Oven i det er designerne super skarpe, da de har fingeren på modepulsen, hvilket også ses på de mange farver og designs, der tilbydes. Du kan stort set vælge lige den nuance, der passer dig. Hvert et par sportssko fra Mizuno er kendetegnet ved dynamiske former samt specialdesignede såler, som gør det ekstra skønt at dyrke sport. Nogle såler er designet med air, andre er med ekstra stødpuder, nogle er flade andre er høje med bred hælkap og andre igen er fremstillet med ekstra svedabsorbering. Fælles for alle skoene er de tekniske designs med masser af raffinerede detaljer, som gør det til en drøm at gå, løbe, cykle, hoppe og meget andet i et par fede sko fra Mizuno. Vores fødder fortjener det bedste, da vi bruger dem hele livet langt. Derfor er det ren selvforkælelse og velvære at pakke dem ind i noget fodtøj fra dette ambitiøse japanske mærke.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes