Online cykel shop – Bikester
Op til -60 %* på udvalgte cykler
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
milKit – Gør slangeløse systemer enklere
Sports Components AG, med hovedkontor i Schweiz, har siden 2015 solgt innovative produkter under mærket MILKIT, som gør det lettere at håndtere og vedligeholde slangeløse dæk. Ideen kom til Pius Kobler, da hans dæk punkterede på en mountainbiketur, fordi tætningsmidlet var udtørret. Sammen med Sven Rizzotti besluttede de at gøre noget ved det og udviklede milKit bestående af en milKit-ventil, ventilværktøj og en måle- og genopfyldningssprøjte, som gør det muligt at måle mængden af tætningsmidlet i dækket, og fylde det op uden at lukke luft ud af dækket. En anden innovation er milKits Tubeless Booster. Et lille, let anvendeligt værktøj til hurtig og effektiv pumpning af et fladt, slangeløst dæk.

milKit

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
milKit Compact Tubeless Kit 35 mm ventil uden tape og forseglingsvæske
milKit Compact Tubeless Kit 35 mm ventil uden tape og forseglingsvæske
milKit
Compact Tubeless Kit 35 mm ventil uden tape og forseglingsvæske
399 DKK
milKit Tubeless Booster Dækinflationsværktøj 750 ml
milKit Tubeless Booster Dækinflationsværktøj 750 ml
milKit
Tubeless Booster Dækinflationsværktøj 750 ml
Vejl. udsalgspris 399 DKK 259 DKK
- 35 %
milKit Booster Top Unit Slangeløs uden flaske
milKit Booster Top Unit Slangeløs uden flaske
milKit
Booster Top Unit Slangeløs uden flaske
239 DKK

milKit er innovation til tubeless dæk og gnidningsfri køreglæde

milKit-systemet er skabt i Schweiz og blev til, efter deres grunlægger fik sin cykeltur forkortet grundet et punkteret dæk og en størknet forsejler. Det er et simpelt problem, som mange cykelryttere med slangeløse dæk kender til. milKit Tubeless ValveDet ville ikke have stoppet hans tur, hvis han bare havde været i besiddelse af de produkter, han senere endte med at skabe. Det er denne evne til problemløsning og innovative ånd, der ligger til grund for firmaets slidstærke produkter. De ønsker at forbedre cykeloplevelsen for mountainbikere, hverdagscyklister og atleter verden over. Her hos Bikester er vi ret enige om, at dette ønske allerede er opfyldt.

Når du vil have forsejlere, du kan stole på

Alle, som kører med tubeless dæk, kender til problemet med størknede forsejlere. Hvis du er træt af at skifte dæk og tjekke tætheden, så vil milKit gøre dit liv nemmere og spare dig masser af tid. Deres ventil- og sprøjtesystem betyder mindre rod og lettere montering. Forsejleren giver dig overlegen tæthed og holder længere end de fleste. Deres produkter sparer dig ikke bare tid, men også penge. Du kan sige farvel til en høj frekvens af nyindkøbte hjul og vende dig til en cykeltur, hvor du kun skal være opmærksom på vejen foran dig.

Prisvindende produkter fra hjertet af Europa

Der er en grund til, at flere af deres produkter bliver ved med at ligge på toppen af hitlisterne. Disse Schweiziske produkter er skabt af materialer i topkvalitet og efter nogle af markedets højeste standarder. Alt sammen i hjertet af Europa. Det kuperede og eventyrlige landskab i Schweiz er det perfekte testcenter. Så du kan vide dig sikker på, at dine tubeless dæk holder tæt og kan sidde på længere. Det betyder mindre tid på at skifte dæk og mere tid ude i den smukke natur.