Online cykel shop – Bikester
Anvend koden ”dhb20“ på alle dhb-produkter
null
METZ – Made in Germany
E-scooteren fra Metz er din indgang til fremtidens bytransport. Det traditionsrige mærke har udviklet elektroniske forbrugerprodukter i årtier, og med sin e-scooter-serie lancerede de yderligere førsteklasses produkter med kvalitetsstemplet ’Made in Germany’. Deres højkvalitets, robuste, stilfulde og kompakte e-scootere er den perfekte følgesvend i byen og kan endda nemt transporteres i offentlig transport.

Metz

6 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • rød
  • hvid
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Metz E-Packr 8.E, hvid
Metz E-Packr 8.E, hvid hvid
Metz
E-Packr 8.E, hvid
Vejl. udsalgspris 26.019 DKK 23.699 DKK
  • Versioner: One Size (20")
Metz E-Packr 8.0, rød
Metz E-Packr 8.0, rød rød
Metz
E-Packr 8.0, rød
23.789 DKK
  • Versioner:
Metz E-Packr 8.0, sort
Metz E-Packr 8.0, sort sort
Metz
E-Packr 8.0, sort
23.789 DKK
  • Versioner:
Metz E-Packr 8.E, sort
Metz E-Packr 8.E, sort sort
Metz
E-Packr 8.E, sort
26.019 DKK
  • Versioner:
Metz E-Packr 8.E, rød
Metz E-Packr 8.E, rød rød
Metz
E-Packr 8.E, rød
26.019 DKK
  • Versioner:
Metz E-Packr 8.0, hvid
Metz E-Packr 8.0, hvid hvid
Metz
E-Packr 8.0, hvid
23.789 DKK
  • Versioner:

Nemt og hurtigt fremad med Metz

De smarte el-løbehjul har indtaget alverdens gader og stræder. Det har tyske Metz en stor del af æren for. Da Paul Metz grundlagde firmaet tilbage i 1938, havde han aldrig forudset, at datidens løbehjul i træ ville blive erstattet af motordrevne enheder. Men det er fakta i dag efter mere end 80 år på markedet. Virksomheden har alle dage beskæftiget sig med elektronik, hvad enten det er fremstilling af fjernsyn eller radioer. I dag har man indtaget en fornem plads på den internationale el-køretøjs-scene, som nyskabende udvikler af moderne el-løbehjul ”Made in Germany”. Man holder sig til hjemlandet, hvor kvalitetskontrollerne er meget effektive, og hvor håndværket er helt i top. Derfor er løbehjulene fra Metz naturligvis også tilgængelige hos Bikester. Det er især i byerne, at el-løbehjul har vundet indpas. Fordelen ved løbehjulene er nemlig, at de er perfekte i størrelsen, så det er mere bekvemt at manøvrere rundt i trafikken. De fylder ikke meget og dermed kan du ubesværet snige dig afsted mellem andre trafikanter. Pendler du frem og tilbage til job eller skole, kan du uden problemer have dit el-løbehjul med i offentlig transport.Metz Moover Løbehjulene kan foldes sammen, så styret kobles sammen med bagagebæreren, hvilket giver dig et stabilt bærepunkt.

Metz bringer dig ubesværet gennem trafikken

El-løbehjul kan naturligvis anvendes mange steder. Men i byen har man ofte brug for at komme frem og tilbage mellem kortere afstande, og her er løbehjul med motor ideel. Løbehjulene fra Metz har en tophastighed på 20 km/t. De er desuden monteret med en særlig skridtfunktion, som du kan slå til. Det betyder, at løbehjulet holder en fart på maks. 6 km/t, hvilket er oplagt i mere tætbefærdede områder, eller hvis du på mindre strækninger har brug for at gå med løbehjulet ved siden af dig. Det kan eksempelvis være ved et lyskryds. Aldersgrænsen for at bruge et el-løbehjul fra Metz er 14 år. Løbehjulene er desuden trafikgodkendt, så du kan bruge dem på de danske veje. Selvom det ikke er lovpligtigt, så er det altid en god idé at bære hjelm og eventuelt albuebeskyttere og knæbeskyttere. En enkelt fuld opladning rækker til maks. ca. 25 km, men hastighed, terræn og vejr spiller bl.a. ind på rækkevidden. Da løbehjulene kan foldes sammen, er det også oplagt at tage dem med på camping eller på en sejltur. Dermed har du et praktisk transportmiddel, når du skal på sightseeing, hen til købmanden eller andet. Det er nemlig også muligt at købe kurve og tasker til montering på løbehjulet.