Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Covid-19: Vi fortsætter med at levere! - Til vores FAQ

Melon

2 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Melon

Melon - Sig farvel til det almindelige!

Det almindelige hører gårsdagen til - sig goddag til Melon! Den tyske virksomheds farverige cykelhjelme giver farvestrålende sjæle mulighed for at udtrykke sin personlighed. Men hjelmene ser ikke blot smarte ud. De er også superlette og har opnået fremragende resultater i talrige tests. Her går stil og sikkerhed hånd i hånd! Hjelmene er udstyret med et magnetisk Fidlock-spænde, en vaskbar, blød Coolmax-foring, 3M-refleksdetaljer og masser af designs at vælge imellem.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

En cykelhjelm i dit favoritdesign

Spænd hjelmen, og begiv dig ud på alle former for cykelture! Det er som bekendt ikke lovpligtigt at bære cykelhjelm i Danmark, men det diskuteres ofte, om loven skal ændres. Som altid, er nogle for og andre imod, men nu og her kan du tænke på din egen sikkerhed. Lad fornuften sejre, og husk hjelmen hver gang! Valget er naturligvis dit, men det er for sent, hvis uheldet er ude, og man ikke har hjelmen på. Tyske Melon er, som navnet siger, netop inspireret af denne saftige frugt, der rent botanisk er en del af bær-familien. Firmanavnet ses bogstavelig talt på hjelmene, som er forsynet med prints af denne farverige frugt. Designerne har nemlig den tilgang, at hvis tingene bliver peppet op og oser af energi og humor, så stiger motivationen tilsvarende til at køre med hjelm. Det er nemlig hul i hovedet at cykle med hovedet under armen – eller direkte sagt: en cykelhjelm kan være forskellen på liv og død ved et styrt eller andre former for ulykker.Melon Urban Active Story Melon er også godt klar over, at det ikke er alle, der er vilde med kulørte hjelme, og derfor byder man også på klassiske helfarver, så man omfavner alle segmenter.

Et opmuntrende hjelm-udvalg fra Melon

Det er ikke uden grund, at Melon har vundet adskillige tests i forhold til hjelmenes modstandskraft og dermed holdbarhed. Derudover har man også vundet flere priser takket være mærkets enestående designs. Vigtigst af alt er det dog, at man naturligvis lever op til de tyske og europæiske standarder i forhold til sikkerhedsprocedurer og beskyttelse. Dermed er du garanteret en solid cykelhjelm med den helt rette indmad i form af skum, skalbeklædning og pasform. Udvalget fra Melon er især kendetegnet ved urbane designs, der netop passer perfekt til cykelture i byen. Hjelmene er som skabt til citybikes og lignende modeller, når man tænker rent designmæssigt. Formerne er nemlig afrundede som i klassiske æggeskals-looks, som man også kender dem fra blandt andet skaterverdenen. Udover selve skallen, der både er karismatisk og personlig i designet, så er hjelmene også forsynet med justerbare Coolmax Pads og Fidlock-magnetspænde. Derudover er hjelmene fra dette tyske mærke også lettere end de generelle standard-designs på markedet, hvilket betyder masser af komfort. Det er stil, humor, funktion og beskyttelse på samme tid, så du altid føler dig godt beskyttet, når du begiver dig afsted på en tohjulet. Dermed er det blot at beslutte, om du er til en hjelm med røde kyslæber, roser, farveklatter eller alt mulig andet.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes