Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Maxxis Rekon

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Maxxis Rekon+ Foldedæk 27,5x2,80" TR EXO 3C MaxxTerra
Maxxis Rekon+ Foldedæk 27,5x2,80" TR EXO 3C MaxxTerra
Maxxis
Rekon+ Foldedæk 27,5x2,80" TR EXO 3C MaxxTerra
Vejl. udsalgspris 609 DKK 469 DKK
  • Versioner: 71-584 | 27,5x2,80
- 22 %
Maxxis Rekon Foldedæk 27,5x2,40WT" EXO TR 3C MaxxTerra, sort
Maxxis Rekon Foldedæk 27,5x2,40WT" EXO TR 3C MaxxTerra, sort sort
Maxxis
Rekon Foldedæk 27,5x2,40WT" EXO TR 3C MaxxTerra, sort
Vejl. udsalgspris 549 DKK 359 DKK
  • Versioner: 61-584 | 27.5x2.40WT"
- 34 %

Maxxis Rekon - de perfekte dæk til dig og din cykel

Nu kan du opgradere din cykel på let og elegant vis. Maxxis Rekon+ TLR EXO + 3C MaxxTerraMaxxis Rekon er serien af skarpe cykeldæk fra Bikester.dk, som hjælper dig igennem terrænet og skaber større køreglæde og bedre præstationer på stierne. Især er disse dæk et godt valg, hvis du er konverteret til et liv uden slanger i dækkene.

Hele verden hylder Maxxis

Når du handler Maxxis Rekon cykeldæk fra Bikester.dk, får du ultimativ kvalitet og sublimt design, som bygger på mere end 45 års erfaring fra feltet. Maxxis er brandet, som oprindeligt kommer fra Taiwan, men i dag har spredt sin produktion og salg til utallige lokaliteter rundt om i verdenen. I mere end 170 af verdens lande kan du i dag handle cykeldæk fra Maxxis. Hver og et er disse dæk er testet fuldt ud på brandets lokaliteter. Det betyder skarpe, funktionelle cykeldæk med en række gode egenskaber og en imponerende levetid. Med disse dæk bliver du klar til at kaste dig over alle typer terræn – og det med stor selvtillid og fuld kontrol.

Bedre oplevelser og præstationer med dæk fra Maxxis

Sæt din lid til Maxxis Rekon fra Bikester.dk, når det er tid til at investere i nye, gode dæk til din cykel. Disse voluminøse dæk forbedrer dine præstationer og hjælper dig igennem alle former for terræn. Dækkene er især det perfekte valg for dig, der har fået øjnene op for de mange fordele, der er forbundet med et slangeløst cykelliv. Størrelserne på dækkene varierer, så der er rig mulighed for at finde et par, som matcher netop dine behov. Uanset hvad du vælger, får du sublime kvalitetsmaterialer, en let vægt og funktionelle dækmønstre med i købet. I udformningen af dækkene er der taget højde for hver en detalje, så du kan nyde dine ture i sadlen fuldt ud.