Online cykel shop – Bikester
Helt nye cykler på vej nu

Maxxis Assegai

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Maxxis Assegai Foldedæk 27.5x2.60" WT EXO+TR 3C MaxxTerra
Maxxis Assegai Foldedæk 27.5x2.60" WT EXO+TR 3C MaxxTerra
Maxxis
Assegai Foldedæk 27.5x2.60" WT EXO+TR 3C MaxxTerra
RRP 589 DKK 529 DKK
  • Versioner: 66-584 | 27,5x2,60"
- 10 %
Maxxis Assegai Foldedæk 27,5x2,60" WT EXO TR 3C MaxxTerra
Maxxis Assegai Foldedæk 27,5x2,60" WT EXO TR 3C MaxxTerra
Maxxis
Assegai Foldedæk 27,5x2,60" WT EXO TR 3C MaxxTerra
549 DKK
  • Versioner: 66-584 | 27,5x2,60"

Holder dig opdateret på dækteknologier

Hos Maxxis er dæk ikke blot noget, man designer og producerer. Det er en livsstil, som følger ejerne døgnet rundt. Maxxis AssegaiPassion og ekspertise er altoverskyggende i processerne, så de bedste cykeldæk er slutprodukterne. Der er med tiden skabt mange serier for at imødekomme forskellige rytterbehov. Her på Bikester.dk finder du mange af dem, og det gælder også Maxxis Assegai, der byder på MTB-dæk.

En MTB-rytters drømmedæk

Du er i de mest trygge hænder med Taiwan-mærket på din cykel. Siden 1967 har firmaet haft cykeldæk som speciale. I det hele taget er Taiwan stedet, hvor rigtig mange producenter af cykler og cykeludstyr holder til takket være den høje kvalitet og store viden. Serien Maxxis Assegai er blot én ud af mange linjer fra mærket, der også er eksperter i at lave bil- og motorcykeldæk.

Stå godt fast til din yndlingssport

Hos Maxxis imødekommer man alle MTB-discipliner med en bred palette af forskellige serier. Er du til Trail, Enduro eller Downhill? Så har du god grund til at montere dæk fra Maxxis Assegai på din cykel. Du finder naturligvis de forskellige størrelser og varianter her på Bikester.dk. Dækkene er skabt i samarbejde med en af de førende konkurrenceryttere på verdensplan i form af selveste Greg Minnaar. Assegai er den sydafrikanske rytters signaturdæk. Dermed er dækkene skabt med input fra de helt store MTB-scener.

Tag din cykling til næste skridt

Greb er kodeordet i serien med Maxxis Assegai her på Bikester.dk. Dækkene giver et vedholdende og forudsigeligt greb på tværs af hele profilen uanset den slanke vinkel. Det betyder, du kan stå fast på bløde underlag og reducere risikoen for at glide ud. Der er dømt masser af kontrol og opbremsningskapacitet. Dækkene kan bruges på både forhjul og baghjul for en sikker og kontinuerlig fornemmelse. Du kan også med fordel bruge Assegai foran og kombinere det med eksempelvis Ardent bagpå for at opnå mere fart i dine dæk.