Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Maxxis

(159 Produkter)

  Pris (kr.)

 • -
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Maxxis

Maxxis

Den, der holder meget af downhill, kender og elsker formentlig Maxxis’ kvalitet og greb. Også i andre henseender, såsom BMX, race, og trekking sætter Maxxis en høj standard. Siden 1967 har Maxxis udviklet, prøvet og produceret det komplette spektrum af dæk. Ethvert nyt dæk, der udvikles, testet først på computer og derefter af en rytter og først derefter, når det perfekte resultat er opnået, bliver dækket en del af en af Maxxis’ serier. At have dæk i god kvalitet betyder mere sjov på næste tur - og næste tur igen!

Maxxis dele
SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Maxxis cykeldæk passer på dig

Maxxis er en virksomhed, der producerer dæk til mange forskellige køretøjer, og cyklen er ingen undtagelse. Med en ambition om at kunne udbyde dæk til dine børnebørns børn, så har de altså noget af en langsigtet plan, om at blive på cykelmarkedet ved at skabe og bevare livslange forhold med deres kunder. Ambitionerne stopper dog ikke der! Målet er endvidere at blive et respekteret globalt brand ved brug af følgende værdier:
 • Integritet gennem høje etiske standarder og ærlighed frem for alt
 • Kvalitet i produkter og serviceydelser
 • Hårdt arbejde og gå-på-mod
 • Kommunikation der skaber stærkt samarbejde
 • Konstant forbedring ved at investere i uddannelse, træning og innovation
 • Respekt for alle gennem socialt ansvar
 • Individualitet gennem kreativitet og orignal tankegang
Maxxis WelterWeightAllerede nu kan Maxxis prale sig af at være et af verdens største og mest respekterede virksomheder inden for dæk og hjul, men som de nævner i deres værdioversigt, så handler det om konstant forbedring.

Fælles udbytte

Maxxis sponsorerer atleter, som vælger deres produkter for at vinde, og på den måde når de ud til kunderne med et stærkt budskab om kvalitet, når de indtager vinderpodierne igen og igen. Sidstnævnte og det faktum at kunderne bedst afgør kvaliteten selv, og forbliver trofast, gør dem til en stor succes verden over.

Dæk og slanger

Hvor starter man, når udvalget er så stort? Nu skal du bare høre: først går du ind under Maxxis dæk og slanger, dernæst udvælger du i venstre side, hvilken type dæk du gerne vil have. Det er også muligt, at sætte et prisloft, så du ikke begynder at forelske dig i noget, du ikke har råd til. I højre side af skærmen, kan du nemlig både øge og sænke dit pris niveau, så det passer til dit ønskede budget. Du kan også klikke på nogle af følgende link, hvis du er interesseret i;
 • Trekking / City dæk
 • Slanger
 • BMX dæk
Der flere muligheder, det er bare at komme i gang med søgningen.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling