Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Shorty Foldedæk 27,5" 3C MaxxTerra TR EXO, sort

ID: 615640

- 25 %
519 DKK
389 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
  • sort
 • 63-584 | 27,5x2,50
 • Vælg Dækbredde
  63-584 | 27,5x2,50
  389 DKK
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering inden for 4-6 arbejdsdage

Beskrivelse af

Maxxis Shorty Foldedæk 27,5" 3C MaxxTerra TR EXO, sort

World Cup-banerne i dag er stejle tekniske monstre med konstant skiftende betingelser. De professionelle havde brug for et dæk med midterspids, der kunne klare tørre, løse og kørte sving samt lidt mudder. Shorty er sådan et dæk. En dobbeltlags karkasse med stor volumen gør det mere alsidigt end Maxxis' mudderdæk WetScream. Store, høje og let forskudte sidestolper trænger ind i løst underlag og sikrer en forudsigelig navigation i sving med lysets hastighed. I midten veksler to typer af tapper: rektangulære tapper og firkantede tapper, med stærkt bid under bremsning og fremragende selvrensning.

3C MaxxTerra
Den rigtige 3C-blanding til Maxxis Enduro- og Freeride-dæk. Glathed op ad bakke samt bedste vedhæftning ned ad bakke kendetegner denne blanding og en lang levetid.

Exo-beskyttelse
Dette ekstremt skære- og slidstærke materiale beskytter sidevæggene på forskellige MTB-dæk. Det er meget tæt vævet, let og meget fleksibelt. Dækkets ydeevne er således fortsat overbevisende god.

Klar til slangeløse slanger
Slangeløse dæk har mange fordele. Du kan køre med mindre lufttryk. Det giver bedre trækkraft og reducerer rullemodstanden. Og når der ikke er nogen slange, er risikoen for en punktering også mindre. Maxxis TR-dæk er bedre forberedt til montering med tætningsmælk end andre slangeløse dæk. Hullet på Maxxis TR-dækkene er helt dækket af et gummilag, ligesom et rigtigt UST-dæk uden slange. Det betyder, at den slangeløse montering af alle fælge med standarddimensioner er vellykket allerede ved den første oppumpning og med lidt væske. Også normale Maxxis MTB-dæk kan monteres som dæk fra andre producenter uden slange med tætningsmiddel, fordi karkassestoffet er meget tæt. De er officielt godkendt til montering uden slange og garanteret af Maxxis, men kun de nye Maxxis TR-modeller er tilgængelige. Slangeløs montering af andre modeller sker på eget ansvar.

bred sti
Wide Trail-konstruktionen optimerer slidbanelayoutet og dækformen på nutidens moderne bredere fælge. Traditionelle dæk er designet til smalle fælge og er for kantede på brede fælge til at give optimal ydeevne. Alle Maxxis WT-dæk er optimeret til en indvendig fælgbredde på 35 mm, men fungerer perfekt på alle fælge med en indvendig diameter på mellem 30 og 39 mm.

Detaljer

 • Store, høje og let forskudte sidestolper trænger ind i den løse jord
 • Dæk med midterste spidser til længere sving og let mudder
 • Med to-lags karkassen betydeligt mere alsidig
Vis alle modeller fra Maxxis Shorty-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Enduro
E-Bike ready
producentanbefaling op til 25 km/t
Hjulstørrelse
27,5 tommer
Vægt
965 g
Karakteristika
Tubeless-Ready
Dæk
Dækstørrelse " (diameter x bredde): 27.5" x 2.50Dækstørrelse ETRTO (bredde x diameter):: 63 - 584Design: Foldbare dækTryk Bar: 2.5-4.1Tryk psi: 35-60Gummiblanding: 3C MaxxTerraTæthed af karkassenvæv: 60 TPI
Vigtigste oplysninger
Leveringsomfang (mængde): Enkelt
Modelår
2021
Produktnummer
615640

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.