Online cykelhandler

Minion DHF WT Foldedæk 27,5x2,50 "DualC TR EXO

ID: 512219

FLASH DEAL
- 25 %
399 DKK
299 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
  • 63-584 | 27,5x2,50
  • Vælg Dækbredde
    63-584 | 27,5x2,50
    299 DKK
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering fra 1-4 arbejdsdage

Beskrivelse af

Maxxis Minion DHF WT Foldedæk 27,5x2,50 "DualC TR EXO

Alle Maxxis WT-dæk er optimeret til en indvendig fælgbredde på 35 mm, men fungerer perfekt på alle fælge med indvendige mål mellem 30 og 39 mm.

Nok det mest kørte og i de seneste år mest succesfulde downhill-dæk i verden. Minion DHF kombinerer gennemprøvede elementer som f.eks. fasede dupper for lav rullemodstand og jævn kørsel med langsgående slidsede dupper for mere greb på kanterne. Det giver den en fremragende retningsstabilitet og en præcis kørsel i sving. Det er referencen til hurtige baner, fra enduro til hård downhill. Minion DHF opdateres løbende. Nu findes der også versioner med Maxxis TR (Tubeless Ready).

Klar til slangeløse slanger
Slangeløse dæk har mange fordele: Du kan køre med mindre lufttryk. Det giver dig mere vejgreb og reducerer rullemodstanden. Og når der ikke er nogen slange, mindskes risikoen for punktering også. Maxxis TR-dæk er bedre forberedt til montering med tætningsmælk end andre slangeløse dæk. Ligesom et rigtigt UST-dæk uden slangeløse slanger er vulsten på Maxxis TR-dækkene helt dækket af et gummilag. Det betyder, at den slangeløse montering er vellykket på alle fælge med standarddimensioner, selv ved den første oppumpning og med lidt væske.

EXO-beskyttelse
Dette ekstremt skære- og slidstærke materiale beskytter sidevæggene på forskellige MTB-dæk. Det er meget tæt vævet, let og meget fleksibelt. Dækets ydeevne er fortsat overbevisende god.

Dobbelt sammensætning
To forskellige gummiblandinger forarbejdes i ét slidbanedæk. Maxxis planlægger sammensætningen af blandingerne i overensstemmelse med dækkets ønskede egenskaber.

Bred sti
Wide Trail-konstruktionen optimerer slidbanelayoutet og dækformen på nutidens moderne bredere fælge. Traditionelle dæk er designet til smalle fælge og er for kantede på brede fælge til at give optimal ydeevne. Alle Maxxis WT-dæk er optimeret til en indvendig fælgbredde på 35 mm, men fungerer perfekt på alle fælge med en indvendig diameter på mellem 30 og 39 mm.

Vis alle modeller fra Maxxis Minion-serien

Specialfunktioner

Bredt sporkabinet

Wide Trail-konstruktionen (WT) optimerer slidbanelayoutet og dækformen på nutidens moderne bredere fælge. Traditionelle dæk er designet til smalle fælge og får en for firkantet form på brede fælge, hvilket resulterer i mindre end optimal ydeevne. WT-dæk er optimeret til en indvendig fælgbredde på 35 mm, men fungerer glimrende på alle fælge med en indvendig dimension på mellem 30 og 39 mm. Følgende MTB-dækbredder fås i WT-konstruktion: 2.40WT / 2.50WT / 2.60WT brede dæk har generelt en WT-konstruktion, men ingen WT-mærkning på dækkets sidevæg.

Funktioner

Tilsigtet brug
All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Dirt/BMX, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt
E-Bike ready
uden producentanbefalinger
Hjulstørrelse
27,5 tommer
Vægt
980 g
Karakteristika
Tubeless-Ready, Bred storkroppe
Dæk
Dækstørrelse " (diameter x bredde): 27.5 x 2.50Dækstørrelse ETRTO (bredde x diameter):: 63-584Design: Foldbare dækVersion: Tubeless Ready, EXOGummiblanding: Dual CompoundTæthed af karkassenvæv: 60 TPI
Vigtigste oplysninger
Leveringsomfang (mængde): Enkelt
Modelår
2021
Produktnummer
512219

Kundeanmeldelser

5.0
4 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
4
Ryd alle filtre
Maxxis Minion DHF WT Foldedæk 27,5x2,50 "DualC TR EXO
Tony K
Dejligt solidt hårdt dæk
Oversat fra Engelsk Til originalen
Jeg er så glad for at have valgt dette dæk, det er mit dejligere dæk, det dejlige + klumpede kan ikke vente på nogle cykelpakningseventyr ved flere punkteringer for mig eller endda skift et dæk STOR tommelfinger op
05.01.2021
Maxxis Minion DHF WT Foldedæk 27,5x2,50 "DualC TR EXO
Micha281097
Jeg kan anbefale det til enhver chauffør, der ofte er ude i skoven.
Oversat fra Tysk Til originalen
Frakker ankom som forventet. Man kan ikke sige meget om produktet, bortset fra at de kan anbefales. De, der ofte er i skoven eller på vejen, er perfekte. Selv på vejen, uanset om de er tør eller våd, har de greb og holder sig til asfalten. (Det er kun svært at trække i kanten første gang, men efter den anden prøve, hvor de havde løsnet lidt, var det bedre) Med venlig hilsen
10.07.2020
Maxxis Minion DHF WT Foldedæk 27,5x2,50 "DualC TR EXO
Spindrift
Også godt som baghjul
Oversat fra Tysk Til originalen
Med den lidt sværere dobbelte forbindelse og dens lange midterste og stærke sideklapper sikrer den nye 2,5 "brede version optimal retningsstabilitet, acceptabel rullemodstand og lavt slitage.
19.09.2018
Maxxis Minion DHF WT Foldedæk 27,5x2,50 "DualC TR EXO
YogiBaboo
Maxxis Minion DHF ♦ dæk
Oversat fra Polsk Til originalen
Alt er gennemført i overensstemmelse med ordren. Pakken ankom to dage efter ordren.
07.09.2018