Online cykelhandler
Bliv i sadlen | Kør ind i efteråret med et smil
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Minion DHF Tanwall Foldedæk 27.5x2.50" EXO TR Dual

ID: 1214394

- 20 %
409 DKK
329 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • 63-584 | 27,5x2,50"
  • Vælg Dækbredde
    63-584 | 27,5x2,50" - Udsolgt
    329 DKK
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.

Beskrivelse af

Maxxis Minion DHF Tanwall Foldedæk 27.5x2.50" EXO TR Dual

Billedet afviger! Der henvises til de nøjagtige specifikationer i produktbeskrivelsen

Minion DHF kombinerer gennemprøvede elementer som f.eks. fasede klamper, der giver lav rullemodstand og jævn kørsel, med langsgående slidsede klamper, der giver mere greb på kanterne. Det giver den en fremragende retningsstabilitet og præcise sving. Minion DHF opdateres løbende, og der tilføjes nye versioner. Ny er nu enduroversioner i alle tre MTB-dækstørrelser og Maxxis TR-versioner (tubeless ready).

BRED SPORKAPPE
Wide Trail-konstruktionen (WT) optimerer slidbanelayoutet og dækformen på nutidens moderne bredere fælge. Traditionelle dæk er designet til smalle fælge og får en for firkantet form på brede fælge, hvilket resulterer i mindre end optimal ydeevne. WT-dækkene er optimeret til en indvendig fælgbredde på 35 mm, men fungerer fremragende på alle fælge med en indvendig dimension på mellem 30 og 39 mm.

EXO BESKYTTELSE
Dette ekstremt skære- og slidstærke materiale beskytter sidevæggen på forskellige MTB-dæk. Det er meget tæt vævet, let og meget fleksibelt. Derfor er dækkets ydeevne fortsat overbevisende god.

DUALCOMPOUND
To forskellige gummiblandinger forarbejdes i én slidbane. Maxxis planlægger sammensætningen af blandingerne i overensstemmelse med dækkets ønskede egenskaber.

Vis alle modeller fra Maxxis Minion-serien

Specialfunktioner

Bredt sporkabinet

Wide Trail-konstruktionen (WT) optimerer slidbanelayoutet og dækformen på nutidens moderne bredere fælge. Traditionelle dæk er designet til smalle fælge og får en for firkantet form på brede fælge, hvilket resulterer i mindre end optimal ydeevne. WT-dæk er optimeret til en indvendig fælgbredde på 35 mm, men fungerer glimrende på alle fælge med en indvendig dimension på mellem 30 og 39 mm. Følgende MTB-dækbredder fås i WT-konstruktion: 2.40WT / 2.50WT / 2.60WT brede dæk har generelt en WT-konstruktion, men ingen WT-mærkning på dækkets sidevæg.

Funktioner

Tilsigtet brug
All Mountain/Enduro, All Mountain / Trail, Enduro
E-Bike ready
uden producentanbefalinger
Hjulstørrelse
27,5 tommer
Vægt
940 g
Karakteristika
Tubeless-Ready, Bred storkroppe, Hud / brunbrun væg
Dæk
Dækstørrelse " (diameter x bredde): 27,5 x 2,5Dækstørrelse ETRTO (bredde x diameter):: 63-584Design: Foldbare dækGummiblanding: DualTæthed af karkassenvæv: 60 TPI
Vigtigste oplysninger
Leveringsomfang (mængde): Enkelt
Modelår
2021
Produktnummer
1214394

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.