Online cykel shop – Bikester
Varmt vintertøj til cykling
Mavic Deemax
Historien om den franske producent Mavic starter i 1889 i Lyon. To brødre grundlægger virksomheden, som i første omgang tjener til dagen og vejen gennem nikkelbelægning af metaldele, men går snart ind i produktionen af cykeldele af høj kvalitet. Det første skud på stammen fra Mavic er "Apron"-skærmen efterfulgt af de legendariske hulkammerfælde lavet af duralumin. Disse tester Antonin Magne på en hemmelig mission og med stor succes ved Tour de France 1934. Senest med denne sejr blev firmaets fascination med cykelsporten manifesteret: Mavic har specialiseret sig i produktion af aerodynamiske hjul og står for innovation og ydeevne. 
Pionergejst og intensitet er drivkræfterne, som til sidst også skabte de kraftfulde Deemax-hjul. Denne all-mountain model har det hele - dit motto: Ud over grænserne med state-of-the-art teknologi! Disse robuste og dynamiske produkter er mere holdbare og giver maksimal stabilitet og pålidelighed. Mavic bruger topteknologier til at gøre dem effektive og forbedre deres kørselsadfærd.

Mavic Deemax

8 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gul
  • grå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Mavic Deemax 21 Hjulsæt 29" 12x157mm skive med 6 bolte
Mavic Deemax 21 Hjulsæt 29" 12x157mm skive med 6 bolte
Mavic
Deemax 21 Hjulsæt 29" 12x157mm skive med 6 bolte
RRP 4.829 DKK 2.949 DKK
gratis forsendelse
- 39 %
Mavic E-Deemax S 35 Hjulsæt 27,5" Boost XD Disc 6-bolt
Mavic E-Deemax S 35 Hjulsæt 27,5" Boost XD Disc 6-bolt
Mavic
E-Deemax S 35 Hjulsæt 27,5" Boost XD Disc 6-bolt
RRP 4.829 DKK 4.569 DKK
gratis forsendelse
Mavic E-Deemax S 30 Baghjul 29" Boost XD Disc 6-bolt
Mavic E-Deemax S 30 Baghjul 29" Boost XD Disc 6-bolt
Mavic
E-Deemax S 30 Baghjul 29" Boost XD Disc 6-bolt
2.669 DKK
gratis forsendelse
Mavic Deemax Pro Sam Hill Wheelset 27.5" 15x110mm/12x148mm SRAM/Shimano HG
Mavic Deemax Pro Sam Hill Wheelset 27.5" 15x110mm/12x148mm SRAM/Shimano HG
Mavic
Deemax Pro Sam Hill Wheelset 27.5" 15x110mm/12x148mm SRAM/Shimano HG
7.439 DKK
gratis forsendelse
Mavic Deemax Pro Sko, sort/gul
Mavic Deemax Pro Sko, sort/gul sort/gul
Mavic
Deemax Pro Sko, sort/gul
RRP 1.329 DKK 709 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: EU 39 1/3
- 47 %
Mavic Deemax Pro Flat Sko Herrer, sort/grå
Mavic Deemax Pro Flat Sko Herrer, sort/grå sort/grå
Mavic
Deemax Pro Flat Sko Herrer, sort/grå
RRP 1.259 DKK 689 DKK
  • Versioner: UK 10 | EU 44 2/3
- 45 %
Mavic Deemax Elite/E-XA Elite Spoke Kit 29" Front 14 Pieces
Mavic Deemax Elite/E-XA Elite Spoke Kit 29" Front 14 Pieces
Mavic
Deemax Elite/E-XA Elite Spoke Kit 29" Front 14 Pieces
RRP 319 DKK 279 DKK
- 13 %
Mavic Deemax Handsker, grå
Mavic Deemax Handsker, grå grå
Mavic
Deemax Handsker, grå
RRP 289 DKK 249 DKK
  • Versioner: L | 9-10
- 14 %

Mavic Deemax klarer selv de mest udfordrende terrænløb

Leder du efter udstyr, der er designet til udholdenhed og med høj ydeevne? Så er det dæk og udstyr fra Mavic Deemax, som du har gået og ledt efter. Franske Mavic har været en del af cykelverdenen siden 1889, da de to Vielle-brødre besluttede sig for at sælge reservedele til cykler. Det viste sig at blive begyndelsen på et af de mest velkendte mærker inden for cykling.Mavic E-Deemax S 30 De over 100 års erfaring betyder naturligvis, at Mavic ikke blot har styr på at producere cykler og tilbehør i topkvalitet, men i lige så høj grad, at de er i stand til at producere innovativt design til forskellige typer af cykelsport. Heriblandt MTB.

Mavic Deemax er skabt til at vinde

Mountainbiking er allerede en populær sportsgren, og her hos Bikester ved vi, at den kun vil vokse i popularitet. Både på et professionelt plan og for nybegyndere. Mavic har længe leveret efterhånden legendariske dæk til sporten, og alle, der har prøvet at deltage i eller blot har set et MTB-løb, ved, at især dækkene skal kunne holde til lidt af hvert. Her kommer Mavic Deemax ind i billedet. Disse dæk er skabt med netop Enduro og DH-løb in mente, og har mere en en gang været med på vinderpodiet.

Deemax evolutionen

Dækkene er konstant under udvikling og altid med råd og input fra verdens topatleter. Senest har Sam Hill været en del af Deemax’ evolution. Den berømte rytter er vinderen af Enduro World Series og har vundet flere gange med netop Mavic Deemax som en fast del af sin cykeludrustning. Blandt andet derfor er Bikester glade for at kunne tilbyde vores kunder dæk og cykeltilbehør, der har vist sig at leve op til standarden for Hill og mange andre eliteudøvere. Det er let at forstår hvordan, da de lette dæk er holdbare nok til at absorbere selv de hårdeste stød, men samtidig stærke nok til at klare det sværeste terræn. Dækkenes ydeevne er testet af professionelle, og Deemax har for længst fortjent sin plads som en favorit blandt førende atleter.

Udstyr, som du kan nå langt med

Hos Bikester er vi ligesom hos det franske mærke stolte af at kunne sælge førende udstyr inden for denne særligt krævende cykelsport. Så hvis du selv går og drømmer om at være med i offroad-løb eller er en motionist, der vil have udstyr skabt til udholdenhed, så Mavic Deemax til at regne med.