Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Marmot

83 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Marmot

Marmot - For Life

”Marmoterne” føler sig godt tilpas i bjergene – især om vinteren. Fra de snedækkede bjergtoppe samler de viden til produktionen af deres jakker og soveposer, som er lavet af moderne materialer og tåler alle vejrpåvirkninger. Siden 1974 har de amerikanske outdooreksperter fra Marmot udviklet og produceret funktionelt udstyr og tøj, der modstår selv de mest ekstreme forhold.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Marmot online

Marmot er faktisk det engelske ord for murmeldyr, men i denne sammenhæng er det nok så vigtigt, at det er navnet på et af de bedste mærker inden for udstyr til udendørs aktiviteter. Marmot blev stiftet af de to unge fyre tilbage i 1970’erne, som blev inspireret til nogle nye produkter til udendørs brug under en studietur til Juneau Icefields i Alaska, hvor de skulle studere og bestige gletsjere i området. De startede med beklædning som dyneveste, sweatre og bukser, senere kom også soveposer med i sortimentet. I 1976 blev materialet GoreTex opfundet, og materialerne blev testet i det fri, og snart fandtes der også tasker fra mærket fremstillet i GoreTex. På samme tid opfandt de det første et-lags telt kaldet TAKU til brug i bjergterræn. Marmot IonMærket arbejder i dag efter de samme principper, som har kendetegnet dem fra starten, det vil sige at skabe produkter i den højeste kvalitet for at nå optimale præstationer.

Marmot er udstyr med høj social og miljømæssig bevidsthed

Marmot lægger stor vægt på social ansvarliglighed og miljøbevidsthed i hele produktionsprocessen og i materialevalget. Når man bevæger sig ude i naturen, skal man også passe på naturen, hvilket er et grundtema for mærket. Produktpaletten og målgrupperne omfatter alt fra almindelige sportsaktiviteter, bjergbestigning og klatring, løb, trekking og rygsækrejser, camping, ekstremsport og til udendørslivet generelt. Fælles for alle produkter er et trendy, praktisk og unikt design samt materialer, som er robuste og fleksible, og som sikrer, at man holder sig tør og varm i al slags vejr. Ikke mindst det store sortiment af soveposer, som man kan finde hos Bikester.dk, har vundet stor anerkendelse - så nu kan man sove under åben himmel i ekstremt kolde forhold. Indenfor tøjkategorien kan man finde alt fra jakker, veste, fleeceprodukter, overtræksbukser og almindelige korte og lange bukser specialiseret til hvert aktivitetsområde. I udstyrskategorien finder man dun- og mikrofiber soveposer til alle temperaturskalaer, som garanterer én, at nattesøvnen kan foregå varmt, tørt og komfortabelt. Derudover er de specialiseret indenfor teltmarkedet, og man kan være sikker på, man får det absolut bedste på markedet. Udvalget af telte er ligeså bredt som tøjkollektionen, og det er ikke telte der kun er tænkt til bjergsporten men camping generelt. Hos Bikester.dk finder man blandt andet:
  • Soveposer
  • Telte
  • Løbetøj
  • Caps
  • Huer
Marmots produkter er hundrede procent gennemtænkte og testede af udendørsentusiaster. Man kan derfor trygt stole på, at man er i de bedste hænder. Man får ikke kun værdi og funktionalitet for pengene, men også autentisk tøj og udstyr, som er med til at beskytte mod vind og vejr i de mest tænkelige ekstreme situationer. Tjek ind på internetbutikken Bikester.dk – her er en verden af udstyr til udendørs aktiviteter.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes