Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Manitou

6 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Manitou R7 Expert 51OS 29" 100mm Expert Air Tapered 15mm, sort
Manitou R7 Expert 51OS 29" 100mm Expert Air Tapered 15mm, sort sort
Manitou
R7 Expert 51OS 29" 100mm Expert Air Tapered 15mm, sort
Vejl. udsalgspris 5.949 DKK 2.579 DKK
gratis forsendelse
- 56 %
Manitou Circus Justeringsknapper
Manitou Circus Justeringsknapper
Manitou
Circus Justeringsknapper
Vejl. udsalgspris 219 DKK 99 DKK
- 54 %
Manitou Dorado Guide til kabler
Manitou Dorado Guide til kabler
Manitou
Dorado Guide til kabler
Vejl. udsalgspris 119 DKK 59 DKK
- 50 %
Manitou Luftstempeltætningssæt til Magnum/Mattoc
Manitou Luftstempeltætningssæt til Magnum/Mattoc
Manitou
Luftstempeltætningssæt til Magnum/Mattoc
Vejl. udsalgspris 82 DKK 29 DKK
- 64 %
Manitou Luftstempel Quad Seal til Mattoc Expert/Pro
Manitou Luftstempel Quad Seal til Mattoc Expert/Pro
Manitou
Luftstempel Quad Seal til Mattoc Expert/Pro
Vejl. udsalgspris 109 DKK 59 DKK
- 45 %
Manitou Dorado IVA Air Opgraderingssæt til patroner
Manitou Dorado IVA Air Opgraderingssæt til patroner
Manitou
Dorado IVA Air Opgraderingssæt til patroner
Vejl. udsalgspris 369 DKK 189 DKK
- 48 %

Affjedring, der batter noget

Cykelfeberen raser i uendelighed i Danmark hele året rundt. Nu bliver folk ikke kun bidt af cykling, når cykelløbene står på, men i alle sæsonerne. Derfor er det ikke ualmindeligt, at både kvinder og mænd vælger at investere i flere typer af cykler, så man kan komme ud og træne på forskellige måder og i forskellige typer af terræn.

Manitou sørger for den helt rette fleksibilitet

Særligt MTB er blevet det helt store hit i de senere år, hvilket man ikke er i tvivl om, når man ser på skove, parker og landeveje, hvor ryttere og motionister i hobetal træner og leger på denne utrolig stærke cykel. Hos amerikanske Manitou har man valgt at specialisere sig i affjedring, hvilket især vil sige forgafler med masser af suspension. Mærket er en del af Hayes Components, der også består af flere undermærker, der alle inspirerer og samarbejder på kryds og tværs. ManitouSiden 1946 har firmaet beskæftiget sig med cykeldele, og man må sige, at de stadig er med til at sætte dagsordenen med deres ekspertise, innovation og gedigne håndværk. Manitou sponsorerer en lang række MTB-stjerner, der alle er forbilleder for nye upcoming talenter, som ønsker at leve af at køre på mountainbike. Ved hjælp af de sidste nye produktionsteknikker, input fra både professionelle og amatørryttere samt en nysgerrighed og innovativ erfaring uden grænser, skaber Manitou de mest holdbare, tekniske og blærede affjedringssystemer på markedet.

Lav fede tricks og sid godt i sadlen

Der findes mange forskellige discipliner indenfor mountainbiking. Freeride og Downhill er to af de mest populære typer indenfor MTB, og det er også disse discipliner, som Manitou især henvender sig til. Forgaflerne med affjedring kan naturligvis også anvendes til hverdagsbrug, men den tekniske suspension er helt perfekt til de lidt vildere cykelture. Affjedring er helt uundværlig, når man cykler i udfordrende terræn, hvor det både går op og ned, hvor der skal laves tricks i luften, og hvor de forskellige typer af underlag stiller krav til ens tekniske færdigheder. Med Manitou på cyklen får du al den støtte, du har brug for, så du undgår de hårde stød, når du lander på underlaget igen. Især ved hop og nedkørsel er affjedring obligatorisk, de den stødabsorberende virkning skaber komfort og dermed en bedre ydeevne og performance. Suspension sørger også for, at du kan blive siddende i sadlen, når det går opad, samt at du lander mere behageligt, når det går nedad skrænter og lignende ting. Dermed behøver du ikke belaste dine ben som affjedring, hvilket er en fordel i sig selv. Så udvælg de cykeldele, der matcher med din MTB lige her på Bikester.