Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

Manitou

1 Produkt
Pris i kr.
Sorter efter
Side 1 af
1

Affjedring, der batter noget

Cykelfeberen raser i uendelighed i Danmark hele året rundt. Nu bliver folk ikke kun bidt af cykling, når cykelløbene står på, men i alle sæsonerne. Derfor er det ikke ualmindeligt, at både kvinder og mænd vælger at investere i flere typer af cykler, så man kan komme ud og træne på forskellige måder og i forskellige typer af terræn.

Manitou sørger for den helt rette fleksibilitet

Særligt MTB er blevet det helt store hit i de senere år, hvilket man ikke er i tvivl om, når man ser på skove, parker og landeveje, hvor ryttere og motionister i hobetal træner og leger på denne utrolig stærke cykel. Hos amerikanske Manitou har man valgt at specialisere sig i affjedring, hvilket især vil sige forgafler med masser af suspension. Mærket er en del af Hayes Components, der også består af flere undermærker, der alle inspirerer og samarbejder på kryds og tværs. ManitouSiden 1946 har firmaet beskæftiget sig med cykeldele, og man må sige, at de stadig er med til at sætte dagsordenen med deres ekspertise, innovation og gedigne håndværk. Manitou sponsorerer en lang række MTB-stjerner, der alle er forbilleder for nye upcoming talenter, som ønsker at leve af at køre på mountainbike. Ved hjælp af de sidste nye produktionsteknikker, input fra både professionelle og amatørryttere samt en nysgerrighed og innovativ erfaring uden grænser, skaber Manitou de mest holdbare, tekniske og blærede affjedringssystemer på markedet.

Lav fede tricks og sid godt i sadlen

Der findes mange forskellige discipliner indenfor mountainbiking. Freeride og Downhill er to af de mest populære typer indenfor MTB, og det er også disse discipliner, som Manitou især henvender sig til. Forgaflerne med affjedring kan naturligvis også anvendes til hverdagsbrug, men den tekniske suspension er helt perfekt til de lidt vildere cykelture. Affjedring er helt uundværlig, når man cykler i udfordrende terræn, hvor det både går op og ned, hvor der skal laves tricks i luften, og hvor de forskellige typer af underlag stiller krav til ens tekniske færdigheder. Med Manitou på cyklen får du al den støtte, du har brug for, så du undgår de hårde stød, når du lander på underlaget igen. Især ved hop og nedkørsel er affjedring obligatorisk, de den stødabsorberende virkning skaber komfort og dermed en bedre ydeevne og performance. Suspension sørger også for, at du kan blive siddende i sadlen, når det går opad, samt at du lander mere behageligt, når det går nedad skrænter og lignende ting. Dermed behøver du ikke belaste dine ben som affjedring, hvilket er en fordel i sig selv. Så udvælg de cykeldele, der matcher med din MTB lige her på Bikester.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes